- Konu Sahibi deniz_deniz_35
-
- #4.061
Merhaba yeni gördüm kusura bakma .bizimki sebepsiz infertilite görünürde birşey yok ancak 3 sene bitti daha nasio olmadi . 2 aşılama 1 tup bebek yaptırdım nasip olmadi. Acikcasi aşılama şansı biraz az olduğu için çok umudum yoktu.asilamada anestezi yok normal muayene gibi enjekte ediyorlar cok basit bir işlem .dondurulmuş embriyon var bu ay onu denemeyi planlıyorum inşallah.allah herkesin gönlüne göre versinMerhaba geçen yıl haziranda aşılama oldum demişsiniz bana da aşılama kararı çıktı. olumlu sonuç alabildiniz mi. sorun neydi de aşılamaya karar verdiler bilginiz var mı.Anestezi kullandılar mı.
Merhaba yeni gördüm kusura bakma .bizimki sebepsiz infertilite görünürde birşey yok ancak 3 sene bitti daha nasio olmadi . 2 aşılama 1 tup bebek yaptırdım nasip olmadi. Acikcasi aşılama şansı biraz az olduğu için çok umudum yoktu.asilamada anestezi yok normal muayene gibi enjekte ediyorlar cok basit bir işlem .dondurulmuş embriyon var bu ay onu denemeyi planlıyorum inşallah.allah herkesin gönlüne göre versin
Rabbim çok buyum ancak ardı ardına herkesin hamile haberini alıyorum . Kimsenin mutluluğundan mutsuz olcak biri değilim ancak için o hasretle yanıyor . Bende ocakta yaptırdı. Kilo almıştım biraz zayıfladım bu ay arayıp başlamak istiyorum ancak gücüm yokBenim de durumum sizinki ile ayni. 2 aşılama ve 1 tüp bebek. Sonuç negatif. Dondurulmislarim var benim de. 1 temmuzda transferim oldu. Sonuç alamadık. Vücudum dinlenince dondurulmuslar ile devam edeceğiz. Allahım nasıl etsin insallah her birimize. Allahım çok büyük.
Rabbim çok buyum ancak ardı ardına herkesin hamile haberini alıyorum . Kimsenin mutluluğundan mutsuz olcak biri değilim ancak için o hasretle yanıyor . Bende ocakta yaptırdı. Kilo almıştım biraz zayıfladım bu ay arayıp başlamak istiyorum ancak gücüm yok
Benim bugün yumurtalar toplandı döllenme için ne zaman ararlar daha önce den tecrübesi olanlar yardımcı olur musunuz[/QUOTE
Merhaba yumurta toplanmadan önce iğnelere adetinizin kaçıncı günü başlattılar acaba hatırlıyo musunuz. 3.4. ya da 5. gün olması önemli mi. Bilginiz varsa cevap verirseniz sevinirim.
Tabiki sadece ege hanima ayri ucret veriyosunuz ucretli hastasiysaniz. Devlet desteginden yararlaniyorsunuzMerhaba bende ege üniversitesinden ege hanımdan aralık ayına randevu aldım şunu merak ettim tekrar ulaşıp soramadım ege hanımda tedaviye başlarsak devletten yine de yararlanma hakkımız varmı bilgisi olan varmı acaba?
teşekkür ederim cevabınız içinTabiki sadece ege hanima ayri ucret veriyosunuz ucretli hastasiysaniz. Devlet desteginden yararlaniyorsunuz
Bizim bir arkadaş 5bine yakın ödemişti. Onun raporu yoktu. Senin rapor varsa 500-600tl civarı bir şeyverirsin.Kızlar ege üni de tüp bebek fiyatalri nedir bilginiz warmi yeni yaptıracak olan arkadaşlar biliyomusunuz...
Bnde raporsuz yaptırcam aşılama istemiyorum çünkü önce aşılama yapiyolarmisBizim bir arkadaş 5bine yakın ödemişti. Onun raporu yoktu. Senin rapor varsa 500-600tl civarı bir şeyverirsin.
Eş kaynaklı yani erkek kaynaklı infertilite durumlarında sperm sayısında düşüklük gibi aşılama yapmıyorlar direk tüp bebek. Siz de sorun ne ? Tedaviye soruna göre karar veriyorlar.Bnde raporsuz yaptırcam aşılama istemiyorum çünkü önce aşılama yapiyolarmis
Tedavi sürecinde onlar gereken evrakları falan söylüyorlar istenen belgeleri götürüyorsunuz rapor işini kendileri hallediyor . Ben rapor için istenen belgeleri verdim daha da bişey yapmadım Hatta bugün yine gittim dondurulmuş embriyo transferi yaptırmak için muayeneye benden de yeniden evraklar istediler.Merhaba kızlar bende ege üniversitesinden ege hanıma 4 aralığa randevu aldım bu rapor çıkartma işlemleri nasıl oluyor hiç bilgim yok bu konuda ne yapmam gerekiyor bilgisi olan varmı acaba?
Sorun bnde polikistik över war cnm..eşimde bisey yokEş kaynaklı yani erkek kaynaklı infertilite durumlarında sperm sayısında düşüklük gibi aşılama yapmıyorlar direk tüp bebek. Siz de sorun ne ? Tedaviye soruna göre karar veriyorlar.
Aşılama yapıyorlarmış önce rapor alınırsa yoksa bnde rapor istiyodum ama asimsla wakit jaybi gibi geliyor direk tüp istiyoruzTedavi sürecinde onlar gereken evrakları falan söylüyorlar istenen belgeleri götürüyorsunuz rapor işini kendileri hallediyor . Ben rapor için istenen belgeleri verdim daha da bişey yapmadım Hatta bugün yine gittim dondurulmuş embriyo transferi yaptırmak için muayeneye benden de yeniden evraklar istediler.
Önceden tüp denediniz mi hiç?Aşılama yapıyorlarmış önce rapor alınırsa yoksa bnde rapor istiyodum ama asimsla wakit jaybi gibi geliyor direk tüp istiyoruz
Yok Hayır ilk defa deniycez insallhÖnceden tüp denediniz mi hiç?
telefonla giderken getirmemiz gereken evrakları söylemişlerdi onlardır sanırım ,zor bir süreçmiş Allah hepimizin hakkında hayırlısını versinTedavi sürecinde onlar gereken evrakları falan söylüyorlar istenen belgeleri götürüyorsunuz rapor işini kendileri hallediyor . Ben rapor için istenen belgeleri verdim daha da bişey yapmadım Hatta bugün yine gittim dondurulmuş embriyo transferi yaptırmak için muayeneye benden de yeniden evraklar istediler.
bende ilk defa gidicem ege üniversitesine geçen ay tepeciğe gittim doktor tüm ümidimi yıktı asla hamile kalamazsın dedi ,egeye gidip olumlu sonuç alanların yorumlarını okudukça azda olsa umut oldutelefonla giderken getirmemiz gereken evrakları söylemişlerdi onlardır sanırım ,zor bir süreçmiş Allah hepimizin hakkında hayırlısını versin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?