- Konu Sahibi deniz_deniz_35
-
- #4.041
5.gun catlatma ignesini bende vuruldum ama diger istediklerini sonuc icin gittigimde kendileri bakmisti.Arkadaşlar merhaba Ege de transferi olup 5. Gün ultrason ve e 2 isteneniz oldu mu ben nedeni ni anlamadım bir türlü? Bir de ovitrelle verileniniz oldu mu bir eczacı olumlu görürlerse veriyorlar gibi bişiler dedi cevap verirseniz sevinirim
Sanırım siz hamilesiniz anladığım kadarıyla eczacı doğru Bilgi vermiş transfer yapıldığı anda az çok anlaşılıyor sanırım5.gun catlatma ignesini bende vuruldum ama diger istediklerini sonuc icin gittigimde kendileri bakmisti.
Arkadaşlar merhaba Ege de transferi olup 5. Gün ultrason ve e 2 isteneniz oldu mu ben nedeni ni anlamadım bir türlü? Bir de ovitrelle verileniniz oldu mu bir eczacı olumlu görürlerse veriyorlar gibi bişiler dedi cevap verirseniz sevinirim[/UOTE]
Günaydınlar Bendende 5.gun istediler e2yi ve iğneyi nedeni bilmiyorum Ege hanım diğer arkadaşlar a da istemişti.[[/QUOTE
peki pko hastası mısınız?
Evet ama tutmayip vurulanlarda var. merak edip arastirdigimda tutunmayi arttirdigini vede toplanmayan yumurtalari catlattigini okumustum ama hangisi dogru bilmiyorum. Ins güzel haberinizi aliriz.Sanırım siz hamilesiniz anladığım kadarıyla eczacı doğru Bilgi vermiş transfer yapıldığı anda az çok anlaşılıyor sanırım
Günaydınlar Bendende 5.gun istediler e2yi ve iğneyi nedeni bilmiyorum Ege hanım diğer arkadaşlar a da istemişti.[
Sizin transfer ne zaman oldu ?? Benim cuma günü öğleden sonra oldu beraber mi yaptırdık acaba :)Hayırlısı olsun hepimiz için neresinden tutunsak ta umutlansak diye bakıyoruz olaya. 21 nde öğrenicem çok fazla kurcalamayayım forumları
Cuma oldu transferim. Sabah 9.40 gibi aldılar beni de.Sizin transfer ne zaman oldu ?? Benim cuma günü öğleden sonra oldu beraber mi yaptırdık acaba :)
Evet :)Yumurta toplama salı mı oldu?
Merhaba geçen yıl haziranda aşılama oldum demişsiniz bana da aşılama kararı çıktı. olumlu sonuç alabildiniz mi. sorun neydi de aşılamaya karar verdiler bilginiz var mı.Anestezi kullandılar mı.Ben ege hanımla başladım mayısta başvurdum 2 hafta sonra kuruldan çıkmıştı.haziranda aşılama oldum.lakin sonrasında ege hanım seminerde yok hastane tatilde tadilatta derken kasımı buldum.biz sizi ararız diyorlar ancak bazen unuttukları oluyor siz bilgi almak için adeti beklemeden ararsanız biraz daha hızlanmış oluyor.arkdasim 2 ay bekledi aramadılar sonra kendisi arayınca hızlandı .
Merhaba gülçin 87 bende bugün karar verdim tüp bebek tedavisine müsadenle bir iki sorum olacak öncelikle tüp bebek merkezinden randevu alarak mi gittiniz ve eşle birlikte mi gitmeliyim birde yanında neler olmalı bilginiz varsa paylaşırmısınız şimdiden teşekkürler hakkımızda hayırlısı olsun insallah
Merhaba. Evet randevu alınarak gidiliyor. Eşinizle birlikte gidiyorsunuz ilk görüşme gününe. Önceden gerekli evraklar var. Eşinizden örnek alınıyor o gün. Androloji laboratuvarına gidiyor. Siz de eşiniz de kan veriyor. Bunlar geçen sene oldu bizim o yüzden hatırladığım kadarıyla yazıyorum. Bazı evraklar da isteniyor randevu alırken sorun size tek tek söylerler. Amh değeriniz isteniyor onu hastane yapmıyordu. Özelde yaptırdık biz. Dahiliyeden gebeliğe engel herhangi bir sorunu bulunmamaktadır yazısı isteniyor. Hsg cektirdiyseniz daha önce o da isteniyor. Nüfus kayıt örneği her ikinizden de. Hizmet belgeniz. Nüfus cüzdan fotokopileri ve fotoğraf. Aklıma gelen bunlar. Aradığınızda bunları zaten söylerler size. Evrak tamamlamak zaman alıyor bir de çok yoğunlar bir an önce arayıp randevu alın. Çok sonraya veriyorlar. Size tavsiyem çok beklemeyin arayın randevu almak için.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?