- 28 Aralık 2015
- 1.555
- 1.102
- 133
- 32
- Konu Sahibi deniz_deniz_35
-
- #4.241
Yok istemedilerbu arada benimde vardı rahim filmim ama zaten ben laporoskopi olmuştum özel karataş hastanesinde gidip doktorumdan yazı almamı istediler birde bende kan degerlerimin biri yüksek çıkmıştı aşılamadan önce hemotoloji uzmanına gidip tekrar test yapmamı ondan da onay kağıdı almamı istediler.Senden dahiliye doktorundan rapor istemediler mi istemedilerse onuda isteyecekler
test sonuçlarını istemiyorlar dahiliye doktorundan tedaviye engel bir durumun olmadığına dair yazı istiyorlar sen tlf ile ogrendin sanırım evrakları büyük ihtimal yarın sana bir kağıt verecekler o kağıdı dahiliye doktoruna veriyorsun o gerekli testleri yapıp engel yoktur yazısı yazıyorAma yakın zamanda ben gitmiştim onları çıkartsam mi
aynen ben telefonla bilgi aldım o zaman o testlere gerek yok diyosun sentest sonuçlarını istemiyorlar dahiliye doktorundan tedaviye engel bir durumun olmadığına dair yazı istiyorlar sen tlf ile ogrendin sanırım evrakları büyük ihtimal yarın sana bir kağıt verecekler o kağıdı dahiliye doktoruna veriyorsun o gerekli testleri yapıp engel yoktur yazısı yazıyor
ben onun itest sonuçlarını istemiyorlar dahiliye doktorundan tedaviye engel bir durumun olmadığına dair yazı istiyorlar sen tlf ile ogrendin sanırım evrakları büyük ihtimal yarın sana bir kağıt verecekler o kağıdı dahiliye doktoruna veriyorsun o gerekli testleri yapıp engel yoktur yazısı yazıyor
sanmam ama istersen al yanına bulunsun zaten eksik varsa onlar sana söyler ona gore tamamlarsınaynen ben telefonla bilgi aldım o zaman o testlere gerek yok diyosun sen
Tmm cnn sagolasinben
ben onun i
sanmam ama istersen al yanına bulunsun zaten eksik varsa onlar sana söyler ona gore tamamlarsın
rica ederim bend e ilk gittiğim de pek birşey bilmiyordum burdan ogrendim zaten gidip geldikçe insan alışıyorTmm cnn sagolasin
Aynenrica ederim bend e ilk gittiğim de pek birşey bilmiyordum burdan ogrendim zaten gidip geldikçe insan alışıyor
Merhaba eşim de sayı düşük ve hareketlilik hiç yok tüp bebek için ege üniversitesine başvuru yapmak istiyoruz ama nasıl nerden yapılıyor bilgi verir misiniz
Ege üniversitesini arayıp tüp bebek bölümüyle görüştüm cnm tedavi için gelmek istiyorum diye oda randevu verdi ve istenilen evrakları söyledi dosya açmak için yarın gidicem bende.. Ama tabi bi detay var ben randevuyu 3 ay önce aldım bugüne anca verdilerMerhaba eşim de sayı düşük ve hareketlilik hiç yok tüp bebek için ege üniversitesine başvuru yapmak istiyoruz ama nasıl nerden yapılıyor bilgi verir misiniz
Mrb karataş hast dr un kimdi cnn bende oraya gitmeyi düşünüyorum dabu arada benimde vardı rahim filmim ama zaten ben laporoskopi olmuştum özel karataş hastanesinde gidip doktorumdan yazı almamı istediler birde bende kan degerlerimin biri yüksek çıkmıştı aşılamadan önce hemotoloji uzmanına gidip tekrar test yapmamı ondan da onay kağıdı almamı istediler.Senden dahiliye doktorundan rapor istemediler mi istemedilerse onuda isteyecekler
Merhaba ,öncekle hayırlı olsun inşallah tedaviye başlamanız. Benimde haftaya randevum var siz özel bölümemi yoksa normal bölümde mi başladınız tedaviye?Geldim egeye dosyaya istenilenleri koydular benden kan alındı muayene de olcam dahiliye doktorundan kağıt da istediler bu işlemlerden sonra neler oluyo
Normal bölüme geldim ben direk cnmMerhaba ,öncekle hayırlı olsun inşallah tedaviye başlamanız. Benimde haftaya randevum var siz özel bölümemi yoksa normal bölümde mi başladınız tedaviye?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?