- 25 Ocak 2015
- 43
- 37
- 88
- 32
- Konu Sahibi deniz_deniz_35
-
- #4.381
bende nisanda gidicm cnm. nufus kayit ornegi fotograf istedilerMerhabalar En Güzel Anne Adayları
Biz ocak 23 de ilk kez il dışından gideceğiz egeye. 2. Tüp bebek denemem olucak.
Bana yardımcı olurmusunuz neler oyalıyor git gel çok fazla yapmadan tedaviye başlamak istiyorum.
Telefonda istediklerinden farklı dahiliyeden rapor istiyolarmış sanırım farklı bişey var mı önereceğiniz
Evet onlar rutin isteniyormuş şu dahiliye raporunun taslağı olsada önceden yaptırıp götürsek ekstra bişey çıkarsa onunla uğraşırız ben baya inceledim hazırladım herşeyibende nisanda gidicm cnm. nufus kayit ornegi fotograf istediler
neler hazirladiniz paylasirmisinizEvet onlar rutin isteniyormuş şu dahiliye raporunun taslağı olsada önceden yaptırıp götürsek ekstra bişey çıkarsa onunla uğraşırız ben baya inceledim hazırladım herşeyi
Smear testi yaptır götür cnm öncedenEvet onlar rutin isteniyormuş şu dahiliye raporunun taslağı olsada önceden yaptırıp götürsek ekstra bişey çıkarsa onunla uğraşırız ben baya inceledim hazırladım herşeyi
Teşekkür ederim canım smear sonucum da varSmear testi yaptır götür cnm önceden
Hsg sonucuneler hazirladiniz paylasirmisiniz
tamam cnm. benimde hazir bunlar ama doktoru beklicz. randevu cok.gec olduHsg sonucu
Smear sonucu adetin 2.günü bakılan hormon sonuçları
Spermiyogram sonucu 3 4 ayrı zamanda bakılan
Genetik testler hem erkek hem bayan
Sarılık testi
bu arada benimde vardı rahim filmim ama zaten ben laporoskopi olmuştum özel karataş hastanesinde gidip doktorumdan yazı almamı istediler birde bende kan degerlerimin biri yüksek çıkmıştı aşılamadan önce hemotoloji uzmanına gidip tekrar test yapmamı ondan da onay kağıdı almamı istediler.Senden dahiliye doktorundan rapor istemediler mi istemedilerse onuda isteyecekler
Haftaya dondurulmuş embriyo transferim var benim. Var mı başka transfer planı olan acabaKızlar niye sessiziz hoc gidip gelen yok mu ne aşamadayız ege de
Yok bizim daha 1 şubata sperm tahlili için randevumuz var rapor ne raporu çıkcak onu bile bilmiyoruz aşılama mi tüp bebek miHaftaya dondurulmuş embriyo transferim var benim. Var mı başka transfer planı olan acaba
sen ilk kez mi gidicksn cnm
Transfer süreci uygulanacak tedaviye göre değişiyor. Bu benim ikinci denemem . Dondurulmuş embriyo transferi olacak ekimde gittim anca bu aya oldu. Tabi evrak toplama ilaç kullanımı falan derken bu kadar uzadı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?