- 28 Aralık 2015
- 1.555
- 1.102
- 133
- 32
- Konu Sahibi deniz_deniz_35
-
- #4.421
aynen öyle kucağımıza alsak yaşadığımız hiç bişeyi hatırlamıycaz bile belkiBende başka yaptıran bi arkadaşımdan öğrendim böyle de yapıldığını. Tüp bebekte en çok para ilaçlara gidiyor. Dondurulmuş olunca para az veriyorsun Ben geçen ki tedavimde rapor olmasına rağmen 1000-1500 arası para ödedim cebimden ilaçlar yüzünden. Ahhh keşke olsa da giden para olsa. Hayırlısı bakalım
Rabbim o günleri en hayırlı ve en yakın zamanda gösterir inşallah.aynen öyle kucağımıza alsak yaşadığımız hiç bişeyi hatırlamıycaz bile belki
InşallahRabbim o günleri en hayırlı ve en yakın zamanda gösterir inşallah.
Cnm tedavinin yarim kalmasına üzüldüm ama zamani gelmemistir oyle dusun.. Transferden sonra olumsuz sonuc almak daha zor oluyo.. İnsallah mart ayinda olumlu sonuclanmak uzere baslar tedavin de saglikla kucagina da alırsınmerhaba arkadaşlar ben de kasım ayında bir tüp bebek denemesi yaptım fakat anlamlandıramadığım şekilde yalnızca 2 yumurta toplandı ve döllenen tek yumurta da bölünemedi. öyle olunca transfer olamadım. (sebepsiz infertiliteyiz) bu ay tekrar deneyecektim ama eşim istemedi, marta erteledik. fiyat merak edenler için aşağı yukarı raporlu olarak 1500 e geliyor. tabi ben transfer olamadığım için transfer ücretini iade etmişlerdi.
Aminn çok sağolun. Bir şey soracağım. İlk başlayanlar için sene sonuna randevu veriyormuş ege. Biz dosyası olanlar da arayınca acaba öyle mi yaparlar? Yani martta yaptırmak istesem yaptıramaz mıyım?Cnm tedavinin yarim kalmasına üzüldüm ama zamani gelmemistir oyle dusun.. Transferden sonra olumsuz sonuc almak daha zor oluyo.. İnsallah mart ayinda olumlu sonuclanmak uzere baslar tedavin de saglikla kucagina da alırsın
bana.kasima verdiler. ozl randevuda hazirana atiyorlar.direktAminn çok sağolun. Bir şey soracağım. İlk başlayanlar için sene sonuna randevu veriyormuş ege. Biz dosyası olanlar da arayınca acaba öyle mi yaparlar? Yani martta yaptırmak istesem yaptıramaz mıyım?
Sizin ilk randevunuz değil mi egede?bana.kasima verdiler. ozl randevuda hazirana atiyorlar.direkt
Sizin ilk randevunuz değil mi egede?
nasil memnun.kaldinizmiArkadaşlar merhaba! Ben de Ege de tedavi görüyorum! İnşallah Rabbim hepimizin kucağını tez vakitte doldururSize diyeceğim şu; raporsuz olan hastalar için söylüyorum elimde 4 adet menogon kaldı! İlaçlar çok pahalı bazen bir adet için koca bir kutu almak zorunda kalabiliyoruz! Ki maalesef benim öyle oldu!Uygun fiyata ihtiyacı olana verebilirim ! Şimdiden hepinize geçmiş olsun arkadaşlar !
Hala tedavim devam ediyor, şu an için herşey yolunda çok şükür !!!nasil memnun.kaldinizmi
ozel muayenemiydiHala tedavim devam ediyor, şu an için herşey yolunda çok şükür !!!
RAPORLU HASTAYIM CANIMozel muayenemiydi
MERHABA ARKADAŞIM SANA SORMAK İSTEDİĞİM ŞU; transfer ücreti ne kadar yatırdın ne kadarını iade ettiler !!! Raporlu hastasıydın acaba ??merhaba arkadaşlar ben de kasım ayında bir tüp bebek denemesi yaptım fakat anlamlandıramadığım şekilde yalnızca 2 yumurta toplandı ve döllenen tek yumurta da bölünemedi. öyle olunca transfer olamadım. (sebepsiz infertiliteyiz) bu ay tekrar deneyecektim ama eşim istemedi, marta erteledik. fiyat merak edenler için aşağı yukarı raporlu olarak 1500 e geliyor. tabi ben transfer olamadığım için transfer ücretini iade etmişlerdi.
ozlden.mesaj aticam.sizeRAPORLU HASTAYIM CANIM
ama ozelden mesaj atamiorum "RAPORLU HASTAYIM CANIM
Test günüm perşembe . Hayırlısı ne ise o olur inşallahsmyr35 naptın cnm transfer sonucun noldu inşallah pozitifdir
Ayy sen demistin cnm sanırım k.Bakma ben 12. Gün olunca direk yazdm unuttum.. evde test falan yaptın mıTest günüm perşembe . Hayırlısı ne ise o olur inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?