Tüp Bebek Merkezleri Ege üniversitesinde tüp bebek yaptıran ve yaptıracak olanlar

aynen öyle kucağımıza alsak yaşadığımız hiç bişeyi hatırlamıycaz bile belki

merhaba arkadaşlar ben de kasım ayında bir tüp bebek denemesi yaptım fakat anlamlandıramadığım şekilde yalnızca 2 yumurta toplandı ve döllenen tek yumurta da bölünemedi. öyle olunca transfer olamadım. (sebepsiz infertiliteyiz) bu ay tekrar deneyecektim ama eşim istemedi, marta erteledik. fiyat merak edenler için aşağı yukarı raporlu olarak 1500 e geliyor. tabi ben transfer olamadığım için transfer ücretini iade etmişlerdi.

Cnm tedavinin yarim kalmasına üzüldüm ama zamani gelmemistir oyle dusun.. Transferden sonra olumsuz sonuc almak daha zor oluyo.. İnsallah mart ayinda olumlu sonuclanmak uzere baslar tedavin de saglikla kucagina da alırsın

Cnm tedavinin yarim kalmasına üzüldüm ama zamani gelmemistir oyle dusun.. Transferden sonra olumsuz sonuc almak daha zor oluyo.. İnsallah mart ayinda olumlu sonuclanmak uzere baslar tedavin de saglikla kucagina da alırsın
Aminn çok sağolun. Bir şey soracağım. İlk başlayanlar için sene sonuna randevu veriyormuş ege. Biz dosyası olanlar da arayınca acaba öyle mi yaparlar? Yani martta yaptırmak istesem yaptıramaz mıyım?

Aminn çok sağolun. Bir şey soracağım. İlk başlayanlar için sene sonuna randevu veriyormuş ege. Biz dosyası olanlar da arayınca acaba öyle mi yaparlar? Yani martta yaptırmak istesem yaptıramaz mıyım?
bana.kasima verdiler. ozl randevuda hazirana atiyorlar.direkt

Arkadaşlar merhaba! Ben de Ege de tedavi görüyorum! İnşallah Rabbim hepimizin kucağını tez vakitte doldururSize diyeceğim şu; raporsuz olan hastalar için söylüyorum elimde 4 adet menogon kaldı! İlaçlar çok pahalı bazen bir adet için koca bir kutu almak zorunda kalabiliyoruz! Ki maalesef benim öyle oldu!Uygun fiyata ihtiyacı olana verebilirim ! Şimdiden hepinize geçmiş olsun arkadaşlar !

nasil memnun.kaldinizmi

MERHABA ARKADAŞIM SANA SORMAK İSTEDİĞİM ŞU; transfer ücreti ne kadar yatırdın ne kadarını iade ettiler !!! Raporlu hastasıydın acaba ??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…