- 13 Nisan 2018
- 3.264
- 2.377
- 83
- 36
- Konu Sahibi deniz_deniz_35
-
- #4.401
ben bile heyecanlandm. sizde sorun ne pekiEvet canım ilk deneme ilk randevu :)
ben bile heyecanlandm. sizde sorun ne peki
Transfer süreci uygulanacak tedaviye göre değişiyor. Bu benim ikinci denemem . Dondurulmuş embriyo transferi olacak ekimde gittim anca bu aya oldu. Tabi evrak toplama ilaç kullanımı falan derken bu kadar uzadı.
bizimde oyle malesef. hareketlilik yuzde 5Eşimden kaynaklı bizim sorunumuz sperm sayısı az ve hareketlilik sıfır
Naptın cnm transfer oldun muHaftaya dondurulmuş embriyo transferim var benim. Var mı başka transfer planı olan acaba
Evet bugün transferim yapıldı.Naptın cnm transfer oldun mu
Hadi inşallah mutlu haberler verirsin test günün ayın 29 u mu 30 u mu yaEvet bugün transferim yapıldı.
İnşAllah. Test günüm ayın 31 i denildi bakalım belki daha erken yaptırırımHadi inşallah mutlu haberler verirsin test günün ayın 29 u mu 30 u mu ya
Inşallah olumlu sonuç alırsın cnm evde misin neler yapysn yaİnşAllah. Test günüm ayın 31 i denildi bakalım belki daha erken yaptırırım
Evet bugün transferim yapıldı.
Evdeyim evet ama sürekli yatmıyorum. Beslenmeme dikkat etmeye çalışıyorum. Ağır bişey yapmıyorum . Bu ikinci tedavim ilkinde sürekli yatmıştım . Ama sürekli yatmanın Ekstra bi faydası olacağını düşünmüyorumInşallah olumlu sonuç alırsın cnm evde misin neler yapysn ya
Ben dondurulmuş embriyo transferi yaptırdım hastaneye 1350 verdim. Ve tek ilaç kullandım güvencenin ödemediği ona da 300 TL. Âmâ dondurulmuş dışında ücretli fiyatlar yumurta oluşturma ilaçlarından dolayı fazla olabilir. İlaçlar çok pahalı maalesef.kizlar 2019 fiyatlari nasil acaba. ege unv de.
Aynen bende ilk tedavimde namaz ve lavoba hariç kalkmamıştım ama rahme kan gitmesi için yürümek gerekiyomusEvdeyim evet ama sürekli yatmıyorum. Beslenmeme dikkat etmeye çalışıyorum. Ağır bişey yapmıyorum . Bu ikinci tedavim ilkinde sürekli yatmıştım . Ama sürekli yatmanın Ekstra bi faydası olacağını düşünmüyorum
Devlet desteğiyle olduğu için yumurta büyümesi için olan ilaçlar uygun fiyatliBen dondurulmuş embriyo transferi yaptırdım hastaneye 1350 verdim. Ve tek ilaç kullandım güvencenin ödemediği ona da 300 TL. Âmâ dondurulmuş dışında ücretli fiyatlar yumurta oluşturma ilaçlarından dolayı fazla olabilir. İlaçlar çok pahalı maalesef.
Devlet desteği olan rapor hakkımı bu tedavimde kullanmadım dondurulmuş embriyo olduğu için. Âmâ yeniden yumurta toplama ve taze transfer olsaydı kullanırdım pahalı olurdu.Devlet desteğiyle olduğu için yumurta büyümesi için olan ilaçlar uygun fiyatli
olmuyo mu
Hmm tmm cnm çünkü bana pahalı geldi dondurulmis icin.. rapor desteği olduğun da sil baştan başlasak bile çok yüksek fiyatlar olmaz diye düşünüp sormuştum...Devlet desteği olan rapor hakkımı bu tedavimde kullanmadım dondurulmuş embriyo olduğu için. Âmâ yeniden yumurta toplama ve taze transfer olsaydı kullanırdım pahalı olurdu.
Valla dondurulmuş ücret bu hastane transfer parası alıyor dondurulmuşları çözme parası alıyor İkisi 900 benim dondurulmuşlarım bir seneyi geçmişti yeni bir yıllık daha fiyat verdik 450 TL Toplam 1350 aldılar. Dondururken para alıyorlar Çözdürme için de para alıyorlar. Özellere göre fiyat baya uygun aslında . Dondurulmuş varsa rapor hakkı kullanılmaya değmez bence.Hmm tmm cnm çünkü bana pahalı geldi dondurulmis icin.. rapor desteği olduğun da sil baştan başlasak bile çok yüksek fiyatlar olmaz diye düşünüp sormuştum...
aynen eger bu tedavim olmazsa dondurulmuşum da kalırsa bende senin yaptığın gibi yaparım örnek oldun bana.. akşam eşime de söyledim bizde böyle yapalım diyeValla dondurulmuş ücret bu hastane transfer parası alıyor dondurulmuşları çözme parası alıyor İkisi 900 benim dondurulmuşlarım bir seneyi geçmişti yeni bir yıllık daha fiyat verdik 450 TL Toplam 1350 aldılar. Dondururken para alıyorlar Çözdürme için de para alıyorlar. Özellere göre fiyat baya uygun aslında . Dondurulmuş varsa rapor hakkı kullanılmaya değmez bence.
Bende başka yaptıran bi arkadaşımdan öğrendim böyle de yapıldığını. Tüp bebekte en çok para ilaçlara gidiyor. Dondurulmuş olunca para az veriyorsun Ben geçen ki tedavimde rapor olmasına rağmen 1000-1500 arası para ödedim cebimden ilaçlar yüzünden. Ahhh keşke olsa da giden para olsa. Hayırlısı bakalımaynen eger bu tedavim olmazsa dondurulmuşum da kalırsa bende senin yaptığın gibi yaparım örnek oldun bana.. akşam eşime de söyledim bizde böyle yapalım diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?