- 18 Nisan 2017
- 509
- 466
- 53
- 37
- Konu Sahibi deniz_deniz_35
-
- #4.441
Yok test yapmadım hiç. Ege genelde 14 Güne veriyor tarihi. Bakalım kalmadı yarından sonra belli olacak.Ayy sen demistin cnm sanırım k.Bakma ben 12. Gün olunca direk yazdm unuttum.. evde test falan yaptın mı
Hadi inşallah 4 gözle bekliyorum.. cuma bizde sperm tahlili için gitcez bakalmYok test yapmadım hiç. Ege genelde 14 Güne veriyor tarihi. Bakalım kalmadı yarından sonra belli olacak.
raporluydum. 892 ödemiştik transfer için. 701 lirayı iade ettilerMERHABA ARKADAŞIM SANA SORMAK İSTEDİĞİM ŞU; transfer ücreti ne kadar yatırdın ne kadarını iade ettiler !!! Raporlu hastasıydın acaba ??
Cevap verdiğiniz için çok teşekkür ediyorum ! Birşey daha sormak istiyorum, rapor hakkınız transfer olmadığı için boşuna mı gitti yoksa transfer olmadığı için rapor çıkarılmadı mı ??raporluydum. 892 ödemiştik transfer için. 701 lirayı iade ettiler
yarini merakla bende bekliyorum. ins bebegibiz sizinledir.Test günüm perşembe . Hayırlısı ne ise o olur inşallah
Hakkımızda hayırlısı olsun inşallah yarın bende hastanede olucamyarini merakla bende bekliyorum. ins bebegibiz sizinledir.
tam olarak kullanmayı bilmediğim için sana yazmışım kuzum silmeyi de beceremedimHakkımızda hayırlısı olsun inşallah yarın bende hastanede olucam
canim ins. senin icinde guzl haberlerini alalim. cok dua ediyrm. guzl haberlerinizi alalim. imtihanimiz hafiflesin artik. rabbim.kucaklarimizi doldursumHakkımızda hayırlısı olsun inşallah yarın bende hastanede olucam
Şimdi orası şöyle. Bi ilaç raporu hakkımız var bide transfer raporu. İkisinden de 3 er hakkımız var. Benim ilaç raporu hakkımdan biri gitti. 2 tane kaldı. Ama transfer haklarım duruyor 3 ü deCevap verdiğiniz için çok teşekkür ediyorum ! Birşey daha sormak istiyorum, rapor hakkınız transfer olmadığı için boşuna mı gitti yoksa transfer olmadığı için rapor çıkarılmadı mı ??
rapor cikarma islemi uzunmu suruyorŞimdi orası şöyle. Bi ilaç raporu hakkımız var bide transfer raporu. İkisinden de 3 er hakkımız var. Benim ilaç raporu hakkımdan biri gitti. 2 tane kaldı. Ama transfer haklarım duruyor 3 ü de
Yo hayır. Biz kontrollere giderken rapor hazır oluyor zatenrapor cikarma islemi uzunmu suruyor
Canim merhaba... menogonu verebildinmi acaba? Vermediysen gorusmek isterimArkadaşlar merhaba! Ben de Ege de tedavi görüyorum! İnşallah Rabbim hepimizin kucağını tez vakitte doldururSize diyeceğim şu; raporsuz olan hastalar için söylüyorum elimde 4 adet menogon kaldı! İlaçlar çok pahalı bazen bir adet için koca bir kutu almak zorunda kalabiliyoruz! Ki maalesef benim öyle oldu!Uygun fiyata ihtiyacı olana verebilirim ! Şimdiden hepinize geçmiş olsun arkadaşlar !
Cnm naptın test yaptırmak için gittin mi hastaneyeYok test yapmadım hiç. Ege genelde 14 Güne veriyor tarihi. Bakalım kalmadı yarından sonra belli olacak.
Çok iyi anlatmışsın kuzum anladım çok teşekkür ediyorumŞimdi orası şöyle. Bi ilaç raporu hakkımız var bide transfer raporu. İkisinden de 3 er hakkımız var. Benim ilaç raporu hakkımdan biri gitti. 2 tane kaldı. Ama transfer haklarım duruyor 3 ü de
tamam cnm. ins bizimde hemen cikarYo hayır. Biz kontrollere giderken rapor hazır oluyor zaten
Merhabalar embriyo derken dondurulmuş sperm mi sizinki.bizimde dondurulmuş sperm var tüp bebek için kullanacağız.2 yıl oldu donduralı.ege üniversitesinde devam edeceğiz sürece.ancak sıra çok mu geç geliyor.hemen başvurmak gerekir mi?bilgilendirirseniz çok mutlu olurumBen dondurulmuş embriyo transferi yaptırdım hastaneye 1350 verdim. Ve tek ilaç kullandım güvencenin ödemediği ona da 300 TL. Âmâ dondurulmuş dışında ücretli fiyatlar yumurta oluşturma ilaçlarından dolayı fazla olabilir. İlaçlar çok pahalı maalesef.
ben aralikta ucretli muayeneyi nisana aldm. ucretsiz de 2019 kasimMerhabalar embriyo derken dondurulmuş sperm mi sizinki.bizimde dondurulmuş sperm var tüp bebek için kullanacağız.2 yıl oldu donduralı.ege üniversitesinde devam edeceğiz sürece.ancak sıra çok mu geç geliyor.hemen başvurmak gerekir mi?bilgilendirirseniz çok mutlu olurum
Ooo baya geç geliyormuş ücretsiz.o zaman bizde şimdiden başvuralım.başvuru için önce evrakların mı tamamlanması gerekiyor?b
ben aralikta ucretli muayeneyi nisana aldm. ucretsiz de 2019 kasim
cnm bayan bana nisana gun verdi 200 tl ucretle gelixeksiniz dedi. nufus kayit ornegi ve daha onceden yaptirdiginiz testler olsn yaninizda dediOoo baya geç geliyormuş ücretsiz.o zaman bizde şimdiden başvuralım.başvuru için önce evrakların mı tamamlanması gerekiyor?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?