Tüp Bebek Merkezleri Ege üniversitesinde tüp bebek yaptıran ve yaptıracak olanlar

raporluydum. 892 ödemiştik transfer için. 701 lirayı iade ettiler
Cevap verdiğiniz için çok teşekkür ediyorum ! Birşey daha sormak istiyorum, rapor hakkınız transfer olmadığı için boşuna mı gitti yoksa transfer olmadığı için rapor çıkarılmadı mı ??

Şimdi orası şöyle. Bi ilaç raporu hakkımız var bide transfer raporu. İkisinden de 3 er hakkımız var. Benim ilaç raporu hakkımdan biri gitti. 2 tane kaldı. Ama transfer haklarım duruyor 3 ü de

Canim merhaba... menogonu verebildinmi acaba? Vermediysen gorusmek isterim

Merhabalar embriyo derken dondurulmuş sperm mi sizinki.bizimde dondurulmuş sperm var tüp bebek için kullanacağız.2 yıl oldu donduralı.ege üniversitesinde devam edeceğiz sürece.ancak sıra çok mu geç geliyor.hemen başvurmak gerekir mi?bilgilendirirseniz çok mutlu olurum

Arkadaşlar elimde 3 kutu gonal-f bir adet ovitrelle ve 4 adet menogon mevcut raporsuz ilaç alacaklar ulaşabilirler!!!

b
ben aralikta ucretli muayeneyi nisana aldm. ucretsiz de 2019 kasim

Ooo baya geç geliyormuş ücretsiz.o zaman bizde şimdiden başvuralım.başvuru için önce evrakların mı tamamlanması gerekiyor?
cnm bayan bana nisana gun verdi 200 tl ucretle gelixeksiniz dedi. nufus kayit ornegi ve daha onceden yaptirdiginiz testler olsn yaninizda dedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…