- Konu Sahibi deniz_deniz_35
-
yardımların için çok teşekkür ederim Allah seninde gönlüne göre versin arkadaşım
evet çok iyi anladım işte böyle oldumu soğuyorum herşeyden belkide gerçekten bir sorun vardıki uygulamak istediler,
evet çok iyi anladım işte böyle oldumu soğuyorum herşeyden belkide gerçekten bir sorun vardıki uygulamak istediler,
Tolunay orda mısın? senin tedavin ne aşamada merak ettim.Tepecikte başlamıştın sanırım.Uzun zamandır karşılaşamadık.Memnunmusun hastanenden???
geziniyorum işte buralarda ne yapalım canım ya :)) ben şu an tepecikteyim evet.en son genetik testlerimizi istediler eşim ve benden.sonuçlar birbuçuk ayda çıkıyormuş zaten başta da mayıs sonu gibi başlayabiliriz ancak demişlerdi demek tahliller bu kadar uzun süreçte sonuçlanıyormuş ben de acele ediyordum bir an önce başlasın diye ikinci tedavimiz.ne yapalım beklemekten başka yapacak birşeyimiz yok ben de zamanımı değerlendiriyorum rejime girdim spor falan da yapıyorum zayıflamam lazım hem de çok
Genetik testi istemeleri çok iyi.Bir problem varsa önceden öğreneceksiniz ve belki tedavi ona göre şekillenecek.Benim arkadaşımdan 2 negatif tüp bebekten sonra istediler.Keşke ege ünv de de yapsalar.İnsan zaman kaybetmek istemiyor tabi.Ama inşallah sonuç iyi olur.Benimde zayıflamam lazım(( ama başlayamıyorum birtürlü diyet ve spora.Çok takdir ettim seni:) Kolay gelsin...
Hestia; bırsey sormak ıstıyorum asılama ıcın adetın ılk gunu arayın dedıler aradıktan sonra hastaneye mı cağırıyorlar surec nasıl ben ızmır dısındayım da ona gore ayarlayım kendımı bırde orda kac gun kalmam gerekıyor
Hestia; bırsey sormak ıstıyorum asılama ıcın adetın ılk gunu arayın dedıler aradıktan sonra hastaneye mı cağırıyorlar surec nasıl ben ızmır dısındayım da ona gore ayarlayım kendımı bırde orda kac gun kalmam gerekıyor
hestia nın yokluğunda cevap vereyim bari :)) canım genelde birinci günü arayıp ikinci günü çağırıyorlar o gün de ilaçlarını veriyorlar ve başlatıyorlar sen neredesin ?? eğer mümkünse adetin gelmeden iki üç gün önceden gel hem biraz gezip moral depolarsın sakin girersin tedavi sürecine.izmirde havalar süper git çarşıyı gez bizim yerimize de :)))) şöyle bir vapur sefası yap :))
arkadaşlar doktor bey benden tekrar rahim filmi istedi dışarda çok para 350-400 tl bir aşılama parası ,acaba egede rahim filmi çektirebilmek için randavu nasıl alınıyor bileniniz varmı...
arkadaşlar doktor bey benden tekrar rahim filmi istedi dışarda çok para 350-400 tl bir aşılama parası ,acaba egede rahim filmi çektirebilmek için randavu nasıl alınıyor bileniniz varmı...
o zaman egede gün yakalamak zor olucak hestia ben hastane araştırmaya devam edeyim
o zaman egede gün yakalamak zor olucak hestia ben hastane araştırmaya devam edeyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?