Tüp Bebek Merkezleri Ege üniversitesinde tüp bebek yaptıran ve yaptıracak olanlar

yardımların için çok teşekkür ederim Allah seninde gönlüne göre versin arkadaşım

hepımızın ınsallah vaktın var daha dusun yıne sormak ıstersen yaz ama secme sansın var bırde sunu soyleyım benım yanımda yatan arkadas 4 kez tup bebek denemıs olmamıs esındeymıs sorun nese ona hıstereskopı yapılcakmıs oncesınde bır muayene yapılıo sanada yapılcak o sırada mıyom oldugu gorulmus laparoskopıye donmusler bunu sunun ıcın anlattım o 4 kez denemıs sen bır kez sana neden hemen lap. demısler yada bana anladınmı demek ıstedıgimi bıraz aman ne olcak havası var bence

evet çok iyi anladım işte böyle oldumu soğuyorum herşeyden belkide gerçekten bir sorun vardıki uygulamak istediler,

evet çok iyi anladım işte böyle oldumu soğuyorum herşeyden belkide gerçekten bir sorun vardıki uygulamak istediler,

Merhabalar, bende katılayım sohbetinize:) ben 2. aşılamamı oldum pazartesi günü ege ünv.de.Benim rahim filmimi de orada çektiler açık çıktı tüpler.Ve direk aşılamaya geçtiler.laparoskopi ve o diğerinden yapmadılar.Ben gerekli bir durum görmüşlerdir diye düşünüyorum yoksa herkese yapmıyorlar.

Tolunay orda mısın? senin tedavin ne aşamada merak ettim.Tepecikte başlamıştın sanırım.Uzun zamandır karşılaşamadık.Memnunmusun hastanenden???

Tolunay orda mısın? senin tedavin ne aşamada merak ettim.Tepecikte başlamıştın sanırım.Uzun zamandır karşılaşamadık.Memnunmusun hastanenden???

geziniyorum işte buralarda ne yapalım canım ya :)) ben şu an tepecikteyim evet.en son genetik testlerimizi istediler eşim ve benden.sonuçlar birbuçuk ayda çıkıyormuş zaten başta da mayıs sonu gibi başlayabiliriz ancak demişlerdi demek tahliller bu kadar uzun süreçte sonuçlanıyormuş ben de acele ediyordum bir an önce başlasın diye ikinci tedavimiz.ne yapalım beklemekten başka yapacak birşeyimiz yok ben de zamanımı değerlendiriyorum rejime girdim spor falan da yapıyorum zayıflamam lazım hem de çok

Genetik testi istemeleri çok iyi.Bir problem varsa önceden öğreneceksiniz ve belki tedavi ona göre şekillenecek.Benim arkadaşımdan 2 negatif tüp bebekten sonra istediler.Keşke ege ünv de de yapsalar.İnsan zaman kaybetmek istemiyor tabi.Ama inşallah sonuç iyi olur.Benimde zayıflamam lazım(( ama başlayamıyorum birtürlü diyet ve spora.Çok takdir ettim seni:) Kolay gelsin...

Hestia; bırsey sormak ıstıyorum asılama ıcın adetın ılk gunu arayın dedıler aradıktan sonra hastaneye mı cağırıyorlar surec nasıl ben ızmır dısındayım da ona gore ayarlayım kendımı bırde orda kac gun kalmam gerekıyor

hestia nın yokluğunda cevap vereyim bari :)) canım genelde birinci günü arayıp ikinci günü çağırıyorlar o gün de ilaçlarını veriyorlar ve başlatıyorlar sen neredesin ?? eğer mümkünse adetin gelmeden iki üç gün önceden gel hem biraz gezip moral depolarsın sakin girersin tedavi sürecine.izmirde havalar süper git çarşıyı gez bizim yerimize de :)))) şöyle bir vapur sefası yap :))

Sen Balıkesirdesin galiba.Bu arada bende Balıkesirliyim. Üniversite için gelmiştim kaldım burda:)) Şimdi adetinin ilk günü arıyorsun ertesi gün 8 buçuk gibi gelmeni istiyorlar.Muaynen yapılıyor.Öğlen 13.00'de gel tedavini anlatacağız diyorlar.Sen oralarda oyalnıyorsun.Genelde Forum Bornovaya,ikeaya falan gidiyorsun:)) İkeada güzel bir kahvaltı yapabilirsin mesela..Sonra 13.00 de gidince sana hangi iğneleri ne şekilde kullanacağını hemşire güzelce anlatıyor ve 1 hafta sonra kontrole çağırıyor.kontrol de 8.30'da. İlk gün işin bitiyor yani burada kalmana gerek yok dönebilirsin. 1haftasonra geldiğinde yine muayene ediyorlar yumurtaların ne kadar büyüdüğüne bakıyorlar.Eğer yeterli büyüklüğe gelmemişse iğneye devam diyip genellikle 3 gün sonra birdaha çağırıyorlar.Yumurta yeterli büyüklüğe gelmişse çatlatma iğneni yazıyorlar.Aşılama tarihini söylüyorlar.(ya ertesi gün yada bi sonraki gün aşılama tarihin oluyor.)Çatlatma iğneni söyledikleri saatte yaptırmanı istiyorlar.Aşılama günüde eşinle birlikte yine 8.30 da orada olmanı istiyorlar.Yani süreç aşağı yukarı bu şekilde ilerliyor.Yumurtanın gelişimine göre hastaneye gidişin 3 yada 4 kere olabilir. Yardımcı olabildim umarım.Soracağın şeyler olursa çekinmeden sor.Umarım herşey gönlünce olur.

Birşeyi unuttum elmaca.İlk gittiğin gün eşinin sperm örneği vermelerini istiyorlar, mikrop varmı diye bakıyorlar.Eşinle gideceksen sorun yok.Ama eşin olmasada bulunduğu yerde yaptırsın bize sonucu göndersin diyorlar.

keske mumkun olsaydı tolunaycım calısıyorum ben ızın ısnı dusunuyorum yaklasık 2 haftalık bır surec demekkı bıraz zor olcak demekkı gıt gel neyse bakalım hayırlısı artık ınsallah herkez bebısıne kavusur bıran once unutulur bu yasananlar

arkadaşlar doktor bey benden tekrar rahim filmi istedi dışarda çok para 350-400 tl bir aşılama parası ,acaba egede rahim filmi çektirebilmek için randavu nasıl alınıyor bileniniz varmı...

arkadaşlar doktor bey benden tekrar rahim filmi istedi dışarda çok para 350-400 tl bir aşılama parası ,acaba egede rahim filmi çektirebilmek için randavu nasıl alınıyor bileniniz varmı...

Ege ünv.de sadece salı günleri ve sadece 3 kişiye film çekiyorlar.Adetinin ilk günü arıyorsun eğer o 3 kişilik kontenjan dolmadıysa randevu veriyorlar.Dolmuşsa dışarıda çektirin yada önümüzdeki ayı bekleyin diyorlar.Tabi dosyanıza bakıyolar önce dr film istemişse randevu veriyorlar.

o zaman egede gün yakalamak zor olucak hestia ben hastane araştırmaya devam edeyim

o zaman egede gün yakalamak zor olucak hestia ben hastane araştırmaya devam edeyim

Banada sacece salıları 3 kişiye film çekiyoruz diyince senin gibi şansım olmadığını düşündüm. Hatta bende araştırdım özellerde.550 tl diyen bile oldu. Şok oldum.Şifa hastanesinde 200-250 tl arası olduğunu duymuştum.adetimin ilk günü aradığımda randevu verdiler şaşırdım.randevu alamasaydım şifaya soracaktım.Belli olmaz belki hastaneden de randevu alabilirsin.Ama alamazsan şifayada bir sor istersen belki daha uygun fiyatlıdır.

Son düzenleme:

canım ben gaziemir şifada çektirdim sgk anlaşması var 210 a malolmuştu yanlış hatırlamıyorsam yani en fazla 250 geçmez.istersen bir sor ya da tepecikte kadın doğum hastanesinde de çekiyorlar orayı da araştır.yakın zamanda gidecek olsam sorayım diyeceğim ama sanırım reglimin ikinci günü 19 yada 20 nisana denk gelecek ozaman da sorabilirim senin için çok geç olmayacaksa...

hestia çok sağol cuma günü başkent hastanesi var mavişehirde orada baya bir uygun hemde anestezili,ben tepecikte çok zorlandım çekilirken birdaha göze alamıyorum ,hayırlısıyla bunuda halledicem yardımlarınız için çok sağolun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…