- 3 Ocak 2011
- 1.394
- 300
- 123
- Konu Sahibi deniz_deniz_35
-
hestia hep pozitif olmalıyız,bir gün bizde hamile haberlerimizi yazıcaz buraya,ne güzel bak bu sefer başka tedavi uyguluyorlar,demekki onlarda ellerinden geleni yapıyorlar,birde ananas duydum istersen arada bir ye tutunmaya yardımcı oluyormuş,,
sabah iyiydim fakat öğlen mutfakta temizlik yapayım dedim ve duyduğum bir şeyle mahfoldum bittim,komsularımdan biri daha hamileymiş,dagın tepesine çıkıp haykıra haykıra ağlamk istiyorum .neden bu hayat bana hep zor taraflarını yaşatıyor,içim yanıyır bu ateş nasıl ne zaman sönecek yarabbim,daha başka kederler gösterme yarebbim bir damlacım canım var daha büyük acılar gösterme yarabbim,Allahım Sabır ver.......
egede tedavi gören arkadaşlar .... nerelerdesiniz buyrun dertleşelim
Amin canım............................sabah iyiydim fakat öğlen mutfakta temizlik yapayım dedim ve duyduğum bir şeyle mahfoldum bittim,komsularımdan biri daha hamileymiş,dagın tepesine çıkıp haykıra haykıra ağlamk istiyorum .neden bu hayat bana hep zor taraflarını yaşatıyor,içim yanıyır bu ateş nasıl ne zaman sönecek yarabbim,daha başka kederler gösterme yarebbim bir damlacım canım var daha büyük acılar gösterme yarabbim,Allahım Sabır ver.......
sabah iyiydim fakat öğlen mutfakta temizlik yapayım dedim ve duyduğum bir şeyle mahfoldum bittim,komsularımdan biri daha hamileymiş,dagın tepesine çıkıp haykıra haykıra ağlamk istiyorum .neden bu hayat bana hep zor taraflarını yaşatıyor,içim yanıyır bu ateş nasıl ne zaman sönecek yarabbim,daha başka kederler gösterme yarebbim bir damlacım canım var daha büyük acılar gösterme yarabbim,Allahım Sabır ver.......
Aşkımmm ben burdayım aslında her gün girip okumaya devam ediyorum, takip ediyorum..ben moralmen iyi olmadığım için burda iç açıcı şeyler yazamayacağımdan okumakla yetiniyorum..benim eşimde azo çıktı bu sefer..yani ikinciye başlarım derken başa döndük, bu yüzden de öylee zaman geçiriyoruz eşim ilaclara devam ediyor, ama ben sanırım 2-3 ay sonra tekrar başlarım ilaçlara ve etkisine bağlı yani...güzel haberleri okuyorum çok mutlu oluyorum, bazen ise iyice umutsuzlaşıyorum kendi adıma, AYZAN ın da yazdığı gibi herkes hamile kalıyor ben kalamıyorum diye düşünüyorum.nasip tabi.her şeyin hayırlısı canım, benden haberler bunlar, inşallah senden daha güzel haberler alırız..melis sen nerelerdesin ,yine egede mi devam ediyorsun
Sonucu pozitif çıkan arkadaşlar transferden sonra neler yaptıklarını anlatsalar bizde ona göre daha dikkatli olsak ne güzel olur..
elvanelvan arkadaşım ne güzel ayrıntılı anlatmışsın teşekkür sana
ben bugün regli oldum hemen hastaneyi aradım dosya numaramı istediler ve sizi gün içinde arayacağız dediler ve aradılar bana devletten faydalanmak istiyormusunuz diye sordu evet dedim tamam ozaman sana laproskopi ve histereskopi yapıcaz ve daha sonrasında 2 kez aşılama yapıcaz dedi ve 12 nisan yatış verdiler 13 nisan operasyon olcakmışım elleri buz oldu heyecanlandım :26: ,acaba bunu için para ödeyecekmiyiz....
elvanelvan arkadaşım ne güzel ayrıntılı anlatmışsın teşekkür sana
ben bugün regli oldum hemen hastaneyi aradım dosya numaramı istediler ve sizi gün içinde arayacağız dediler ve aradılar bana devletten faydalanmak istiyormusunuz diye sordu evet dedim tamam ozaman sana laproskopi ve histereskopi yapıcaz ve daha sonrasında 2 kez aşılama yapıcaz dedi ve 12 nisan yatış verdiler 13 nisan operasyon olcakmışım elleri buz oldu heyecanlandım :26: ,acaba bunu için para ödeyecekmiyiz....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?