- 3 Ocak 2011
- 1.394
- 300
- 123
- Konu Sahibi deniz_deniz_35
-
[FONT=Comic Sans MS]Arkadaşlar merhaba bende ege de yaptırıcam tüp bebeğimi.benim dosyam açıldı evraklarımı topladık.aradılar size tüp bebek yapılacak direk dediler.adet olduğunuzda arayın dediler.ama anlamadım histeroskopi ve laporoskopi bendende isticeklermi??? devletten yararlanmak istiormusunuz da ne demek yani?egede sadece ssklılar faydalanamıormu??? bunu sormak saçma geldi bana!!yanlış mıyım???[/FONT]
[FONT=Comic Sans MS]Arkadaşlar merhaba bende ege de yaptırıcam tüp bebeğimi.benim dosyam açıldı evraklarımı topladık.aradılar size tüp bebek yapılacak direk dediler.adet olduğunuzda arayın dediler.ama anlamadım histeroskopi ve laporoskopi bendende isticeklermi??? devletten yararlanmak istiormusunuz da ne demek yani?egede sadece ssklılar faydalanamıormu??? bunu sormak saçma geldi bana!!yanlış mıyım???[/FONT]
ben smyrna da yaptırmayı düşünüyorum.egede özel yapılıyomu bilen var mı.benim bi kızım var.devlet ödeme yapmıyo öyle olunca.
derin tedavin hayırlı olsun ,size direk tüp demişler sizde sorun neydi, evet banada sordular devletten yararlanmayı orada ücretlide yapılıyor bildiğim kadarıyla
bizim sebepsiz infertile daha önce symrnada tüp yaptık olmadı devletten faydalanalım dedik,hem laproskopi hemde histereskopi olucam,senin nasıl geçti,kaç gün kaldın,ben smyrnada hiç kalmamıştım,hemen taburcu etmişlerdi
Smyrna mı aman aman o merkezi duyduğun kaçacaksın..ben ilk zamanlar oraya gidiyordum. nasıl memnundum anlatamam.ta ki eşimde sorun olduğunu öğrenene kadar, sonra biz şoktayız tabi bunlar bize asla olmaz direkt ameliyattan bahsettiler, biz şoktan çıkamadık, onlar hemen acele edin şu kadar da ücreti demeye başladılar, yanii tedavileri bu kadar...hele ki ürologu..şimdi sanırım menemen sada ya geçmiş...bizim sebepsiz infertile daha önce symrnada tüp yaptık olmadı devletten faydalanalım dedik,hem laproskopi hemde histereskopi olucam,senin nasıl geçti,kaç gün kaldın,ben smyrnada hiç kalmamıştım,hemen taburcu etmişlerdi
melis sağol nasılsın neler yapıyorsun
evet melis berbat bir hastane hiç inceleme yok,bence sende bir an önce egeyi ara ve başla belki oralarda karşılaşırz
bayağa ameliyat gibi iki gece yatırıyorlar demekki ciddi bir operasyan elmaca,peki ben hastaneyi arayıp laparoskopi olmak istemiyorum sadece histereskopi olsam desem tabi lafı söylerler diye düşünüyorum,öyle seçme sansımız varmı acaba...?aslında ben 34 yaşındayım 5 yıldır herşeye rağmen bebeğim olmadı korkuyorum ama biryandanda bırakayım olayım diyorum baksınlar incelesinler diyorum,aslında bir şey çıkacağını zannetmiyorum çünkü rahim filmimde temizdi,kaderim de bunları yaşamak varmış elmaca...:26: sence aşılamayı ne zaman başlarlar
evet var ama ben bılmıyordum yoksa olmazdım hıstereskopıde de sorunlar goruluyo ama laparoskopı daha kapsamlı bısey cıkmazsa asılamayı hemen ılk adetınde yapıolar ben bıraz beklemek ıstedım cunku amelıyattan sonra hazır hıssetmedım kendımı dınlenmek ıstedım psıkolojık olarak etkılendım bu ayın 24 gıbı 3.adetımı olcam ıste ozaman arıcam asılama ıcın tabı sen olmak ıstıosan yaptır cok cok zor deıl uyuyosun uyandıgında bıtmıs oluyo sonrasında bıraz canın acıo tabı dınlenmek gerekıo
çok kararsız kaldım şimdi demekki seçme şansımız varmış iyimiş,eşimle konuştum şimdi oda olma dedi ozaman bende boş ver bir şeye başladım yrım olmasın dedim ama biryandanda istemiyorum of ya kafayı yicem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?