- Konu Sahibi deniz_deniz_35
-
- #1.041
sağol berencim.biz üniversitede yaptırdığımız için biraz fabrikasyon oldu.herkesi aynı anda yaptılar oysa embriyonun durumuna göre olmalı. en fazla 5. gün yapıyorlar diye biliyorum.en geç yarın yaparlar transferini ve 5. güne kadar dayanıyorsa embriyon kalitelidir. İnşallah en kısa zamanda kavuşursun kuzucuğuna. sana kaç embriyo koyacaklar belli mi?
slm kızlar yeni fırsat bulup yazıyorum ... hesita ve sevda çok sevindim sizinde sağlıkla olmuş maşllah iyi sabırlı beklemeler :).. bende eve geldim perşembe günnü yapıldı cuma döndük yavaş yavaş geldik 3 gün çok gazım oldu benim karnım şişti rahatsızdım ama artık fazla yok ilaçlara devam .. göğüslerim şiş karnımda ağrılar oluyo ara ara. rahmin sağ tarafında bi çalışma var gibi bazen değişik bişeyler oluyo orda .. yerleştirirken dr bana gösterdi sağ tarafa koydular küçük bişey :) inş tutunmuştur çok yatmıyorum ben ağır ağır geziniyorum kardeşim her şeyi yapıyo sağolsun .. 2 gündür bel ağrım var .. 6 tanemi ne dondurdular çok iyi kaliteli donduralımmı dediler eşimde donduralım demiş. aklıma geldikçe yazıyorum kızlar ordan oraya atlıyorum ama kusura bakmayın :) diğer arkadaşlar ALLAH yardımcınız olsun inş ... bol bol su içiyorum 2 lt geçiyor ama kendimi çok iyi hissediyorum.. şimdilik bu kadar :)
arkadaşlar bugün transferim yapıldı.şu anda evde yatıyorum. İnsallah bebeğim bana tutunur.tutunmayacak diye çokkorkuyorum. dua edin benim için.test günüm 15 haziran.
arkadaşlar bugün transferim yapıldı.şu anda evde yatıyorum. İnsallah bebeğim bana tutunur.tutunmayacak diye çokkorkuyorum. dua edin benim için.test günüm 15 haziran.
İyi olmana çok sevindim.Senden birdaha haber alamamıştık.Kendine çok dikkat et.Tutunmuştur bebişin merak etme.Ama beklemek zor değil mi? senin sonucun ne zaman? benim 15 haziran ama sevdalinkanın 14 haziran neden sonuçlarımızı ayrı güne verdiler hiç anlamadım. Bana da gösterdiler bebeğimi, parlak bir noktaydı. Benim dondurulacak çıkmadı zaten 4 tane döllenmişti. koyulan embriyo kaçıncı kalite onu da söylemediler ama iyi kalite değildi sanırım dondurulacak da çıkmadı zaten. orta ya da kötü kaliteyle tutan varmı acaba? tek kafama taktığım konu bu.Onun dışında iyiyim.Annem yanımda genelde yatıyorum.Ama yarın kalkıcam artık çok yatmak da iyi değil.Zaten tutunacağı varsa tutunmuştur herhalde diye düşünüyorum.Hakkımızda hayırlısı olsun.Güzel haberlerini bekliyorum yumyumcum.
iyiym canım çok şükür.. inş tutmuşlardır hepimizin :).. beklemek zor bira önce gelse de öğrensek yaa .. benim 14 haziran neden sana 15 dedilerki sevda ya 14 dediler.. neyse sen takma kafanı bbunlara canım iyi kalite kötü kalite deyipte sıkma canını tutacağı varsa canım tutar inan ALLAHIN elinde hayırlısı olsun herşeyin içini ferah tut sen .. süper kalite olsun isterse tutmadımı oda tutmaz onun için güzel şeyler düşün :)) arada yaz belirtilerini benim bugünn karnım ağrıdı adet ağrısı gibi girip kasılıp gidiyo
İyi olmana çok sevindim.Senden birdaha haber alamamıştık.Kendine çok dikkat et.Tutunmuştur bebişin merak etme.Ama beklemek zor değil mi? senin sonucun ne zaman? benim 15 haziran ama sevdalinkanın 14 haziran neden sonuçlarımızı ayrı güne verdiler hiç anlamadım. Bana da gösterdiler bebeğimi, parlak bir noktaydı. Benim dondurulacak çıkmadı zaten 4 tane döllenmişti. koyulan embriyo kaçıncı kalite onu da söylemediler ama iyi kalite değildi sanırım dondurulacak da çıkmadı zaten. orta ya da kötü kaliteyle tutan varmı acaba? tek kafama taktığım konu bu.Onun dışında iyiyim.Annem yanımda genelde yatıyorum.Ama yarın kalkıcam artık çok yatmak da iyi değil.Zaten tutunacağı varsa tutunmuştur herhalde diye düşünüyorum.Hakkımızda hayırlısı olsun.Güzel haberlerini bekliyorum yumyumcum.
Kasık ağrısı bende de hep var, birde gaz var.Bunlar normalmiş.Herkes yaşıyor sanırım.Bende başka bir belirti yok şimdilik.Şimdi sevdalinka ile konuştum onda da aynı kasık ağrısı varmış.Onun da dondurulmuş çıkmadığı için umudunu kaybetmeye başlamış.Allah büyük belli olmaz tabi ama sanki bizde tutma ihtimali az gibi geliyor ikimizede. Sizin ikinizinde aynı gün belli olacak orda görüşürsünüz artık inşallah güzel haberler alırsınız.
transferi olan arkadaşlar hepinize bol şans diliyorum. daha öncede yazdığım gibi daima duacınızım. inşallah allahım bu heyecanlı bekleyişin sonunda hepinizede buraya 'hamileyim' yazmayı nasip eder.
yarın muayenem var,sabah hastaneye gidecem,aşılama için gün verirler inşallah ,dualarınıza ihtiyacım var
bayanlar tüm tahlilleri ege ünv de yaptılarmı yoksa dışardamı yaptırdınız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?