Tüp Bebek Merkezleri Ege üniversitesinde tüp bebek yaptıran ve yaptıracak olanlar

naturell bu arada ben de öğretmenim.23 nisan da ben de okulumd a olamayacağım tranfe r tarihim muhtemelen o günlerde olacak

ne çok ortak noktamız varmış: yaş, meslek, ege ünv. :)
siz dondurulmuş embriyo kullanacaksınız biz ise dondurulmuş sperm kullanacağız. şimdi yarın bana gel dediler ya neye bakıp neye göre şu zaman çatlatma iğnesi yap diyecekler? yine alttan mı bakarlar? yumurtaların mm'sine mi bakacaklar???? ya da kaç tane olduğuna mı??

evet vajinal ultrasonla bakıp yumurtaların çapına bakacaklar 1 kaç doz aynı iğneden verip birde durumuna göre bir kaç çatlatma iğnesi yapıp gelmeni ve hastaneye yatış yapmanı isteyecekler.1 gece hastanede yatacaksın .boşuna yatıyorsun ama prosedür bu şekilde işliyormuş.gece lavman yapacaksın tek işlem bu.sabah da iğnelerin saatine göre yumurtalarını alacaklar.sonra da transfer hazırlığı olacak

sabah gittim doktora, kan testi ve ultrasonla bakıldı duruma. 2 tane 14 küsür mm'lik ve bol miktarda 11,10, 9 mm'lik falan yumurtalarım varmış. çok su ve sıvı tüket dedi neden ki?? diğerleri de büyümesini bekleyelim dedi, kullanmakta olduğum purogan iğnelerin dozunu düşürüp pazar 100lük, pazartesi 75lik verdi, ve orgalutan iğnesini 2 tane daha verdi pazartesi sabah gel dedi. orgalutan iğnesi çatlatma iğnesi değil demi??

Anladım cnm.sen ohs sendromu geçirmemen için bol su iç demişler.çok fazla yumurtan gelişmiş bu iyi.bundan olumsuz etkilenmemen için çok su tüket.4 litreye yakın için ölçerek iç mutlaka bu çok önemli.hem kilo almamış olursun.hem de sendromu geçirme riskin azalır.sen yatışa hazırlıklı git.bir gece yatırıyorlar yumurta toplama işlemi öncesi.Ben ohs geçirdim ve ağır atlattım.su içmemiştim,sen bolca iç.içtiğin suyu idrarla atacaksın ki yumurtaların gelişimini de bastıracak muhtemelen 20 nin üstünde yumurtan vardır.benim 32 tane alınmıştı daha da vardı almadılar.doktorun kim

evet bunvp iki taraf da dolu yumurtalarla dedi. su içmeye başladım. ama 4 lt çok fazlaymışşşşşşşşşşş :) kaç yumurtam olduğunu bilmiyorum kağıta on küsür yumurtanın mm'sini yazmışlardı ordan gördüm, yoksa sayı söylediklerinden değil :) ya çok güzel anlatıyorsun Allah razı olsun canım. doktor ege nazan mış galiba. biliyorsun doktoru gördüğümüz yok. yumurtalara bakan da garip isimli bir adamdı. Talip beymiydi ne. kasıklarımda biraz sancı gibi bişey var, hani üşütmüşüm gibi...

bunvp sen nerden geliyordun egeye? 28 martta embriyo tranferi için gelecektin demi? ve senin de doktor ege hanım idi? inşallah ikimiz için de en iyisi olur hayırlısıyla ve soruncuz atlatırız bu süreci de. numaralarımızı alalım mı istersen?

süreci elimden geldiğince anlatıyorum cnm.benim de doktorum ege hanım.kasık ağrın çok normal.yumurtalarının geliştiğini gösteriyor.benim transfere hazırlık için 28 martta randevu verdiler.inşallah allah isteyen herkese en kısa zamanda annelik duygusunu tattırır.ben bugün rahatsızlandım sürekli kusuyorum.mide bulantısı var üşttüm galibaa ilaç da kullanmak istemiyorum perşembe günü ilaç kullanmaya başlayacağım için bakalım umarım akşama geçer

herkese lavman yapılıyor mu? be lavman mecburi mi yaw?

herkese lavman yapılıyor mu? be lavman mecburi mi yaw?

herkese gece bir fitil ve lavman veriyorlar bunun için hastanede yatıyorsun zaten:) çok incesin çok teşekkür ederim samimiyetin için.biz 3 yıllık evliyiz eşim testis tümörü geçirdi rdayoterapi aldığı için sperm dondurduk şimdi direk tüp bebek yapmamız gerekti.ben sınıf öğretmeniyim konakta.sen neredesin,branşın ne eşin ne iş yapıyor oooofff çok mu soru sordum:)

merhaba ben aranıza yeni katıldım siteyi tam bilemiyorum lütfen bana yardımcı olurmusunuz eşim azospermi tehşisi kondu hafftaya ege üniverstesieine gelmeyi düşüyoruz nasıl bir prosedür oluyor önceden baska bir doktora gitmemiz gerekiyormu gidenler bizim durumumuzda olanlar varmı bana yardımcı olun lütfennnn

rica ederim. valla hocam bir benzerliğimiz daha çıktı. benim hikayeyi okuduysanız benim eşim de iki yıl lösemi tedavisi gördü. 4 yıllık evliyiz. bizim de dondurulmuş spermler kullanılacak. ben de bornova da anasınıfı öğretmeniyim. eşim hentbol antrenöru.

süreç belli oldu benim kızlar. yarın sabah sonki orgalutran iğnemi vurulucam, 27 mart çarşamba hastane yatışı oluyor, perşembe yumurtalar toplanıyor. sanıyorum en geç pazartesi de transfer olur gibi gibi.
ya şimdi 27sinde yatış olucak ya ben o gün sabah gitsem hastaneye, zaten bişey yapmıyorlarmış diye yatış da şart olmadığına göre (ki yatmayan evden gidip gelen çokmuş) ben sabah giriş yaptıktan öğlen 13-17 arası işime gidip yine hastaneye gelsem ve yatsam olmazmı acaba? bide aç karnına gel demişler ne yapılacakki acaba o gün. (yumurta toplamadan bir gün öncesinden bahsediyorum)

naturelcim ortak yön çok fazla:)

bunu kabul ederler muhtemelen.fakat tam hatırlamıyorum ama sanırım kan tahlili için aç karnına gel diyorlar.yumurta toplama günü de lokal anestezi alacağın için aç gitmelisin.hayırlısı olsun inşallah bebişin tutunur sana 28 inde karşılaşırız belki yakana kırmızı gül tak:)

hadi hayırlısı bakalım Allah muradımıza erdirsin sorunsuz hayırlı ve sağlıklısıyla...

slm kızlar aranıza yeni katıldım bende aşılama istedi dr benden ege hast. we9 eylül yapıyomuş bi yardımcı olursanız sewinirim :)

kızlar bana dua edin bir aksilik çıkmasın ve bebişim tutunsun bana yarın ege ünv.dondurulmuşlarla olan tedavimiz yeniden başlıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…