- Konu Sahibi deniz_deniz_35
- #1.701
kızlar transfer tarihim belli oldu 30 nisan.10 mayıs gibi sonuçlar belli olur sanırım birbirimize bolca dua edelim.allah bu duyguyu bize tattirsın inşallah.sevgiler
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
destinacım sen hangi aşamadasın şuan? durum nedir sende?
kızlar transfer tarihim belli oldu 30 nisan.10 mayıs gibi sonuçlar belli olur sanırım birbirimize bolca dua edelim.allah bu duyguyu bize tattirsın inşallah.sevgiler
benim aşılamanın 15. günü bugün yarın sonuç belli olacak ama adet olcakmışım gibi ağrım var hayırlısı artık bu ay olmassa tüp bebeğe geçilecek.sende sağ salim kucağına alırsın inşallah
aa canım aramızda tam bir ay olacak.benim de 30 mart transfer günümdü. ilaç iğne falan kullanıyor musun şuan? iyi maşallah demekki sorun çıkmamışki ertelenmemiş. çok sevindim.hayırlı olur inşallah. sen soruma cevap vermedin. cuma günü sen nerdeydin, masada bir bayan vardı hemşireyle konuşan, ben sıra almadığım için hemşire sıra al demişti yoksa o muydun? yoksa yanıma oturan uzun boylu bir bayan vardı o muydun acaba?
aa canım aramızda tam bir ay olacak.benim de 30 mart transfer günümdü. ilaç iğne falan kullanıyor musun şuan? iyi maşallah demekki sorun çıkmamışki ertelenmemiş. çok sevindim.hayırlı olur inşallah. sen soruma cevap vermedin. cuma günü sen nerdeydin, masada bir bayan vardı hemşireyle konuşan, ben sıra almadığım için hemşire sıra al demişti yoksa o muydun? yoksa yanıma oturan uzun boylu bir bayan vardı o muydun acaba?
aşılamada bu kadar geç mi belli oluyor? hani normalde 12 yada 13. güne tarih verirler. benim de transferden sonra 12.gün falan o ağrılardan oldu. karnım belim ağırdı. baka ayaklarına yün çorap giy muhakkak. sırtından yeleği eksik etme. benim de başımda büyük yok,geçenlerde bir teyze beni böyle giydirdim inanki o günden beri ne ağrım kaldı ne şişkinliğim.yeleğimi ve yün çorabımı eksik etmiyorum. amin inşallah sen de öyle canım. o zaman aynı gidiyoruz senle. benim de transfer 30 martta olmuştu.
ya tüh keşke konuşsaymışız.bu arada diğer mesajını yeni gördüm.yan yanaymışız tüh ne kötü bu kadar yakınken tanışamadık.hissettim ama sen olduğunuben sonradan geldim.hemşireye yakın biri vardı ikinizin arasına oturdum ben.doktor endometriumun 5.1 olduğunu embriyoların çözüldükten sonra gelişim gösterirse transferin yapılabileceğini söyledi.
30 mart cumartesi günü 5 kişiydik 2 si transfer 3 ümüz aşılamaydık.sen ilk transfere giden arkadaş mısın acaba.yada menemenden gelen misin.ayy ne güzel tutmuş senin inşallah diğer arkadaşlarında olmuştur.beni 15 nisan yani 17. güne çağırdılar.13.gün normal gebelik testi yaptım tek çizgi çıktı maalesef
siyah elbise gibi bişey vardı sanırım üstünde. ya da etek bluzdu. vallahi hissettim ve sorayım dedim sizin adınız pelin mi diye. zarif uzun boylu zayıfçaydın galiba. evet hemşire öyle dedi, ben bende şişkinlik varmıdır diye korkmuştum, hani sendrom falan, o da şu şu belirtiler varsa yoktur öyle bişey dedi. ah canım ya niye tanışamadık yaaa. pelincim bak bide bişey diycem. elimde bir iki ilaç var, transferden sonra eğer istersen ve ilaçlar uyuşursa almadan önce bana bi sor. inşallah embriyolar çözüldükten sonra çok çok çok iyi gelişim gösterir inşallahhhh. gün verdiğine göre bişeyler yolunda gidiyor demektir. haydi hayırlısı, Allahım senin de yüzünü güldürsün inşallah...
30 mart cumartesi günü evet 5 kişiydik soyunma odasında. ilk giden çok sıkışmıştı, ben üçüncü ya da 4. gitmiştim.hani üzerimde çokk genişce bir elbise vardı, gecelik değildi. o gebelik yaptığın gebelik testini sabah ve fazla su karışmamış idrarla yapacaksın canım. ama zaten bir gün kalmış, kanda öğrenirsin. yok yani benim de idrarda çıkmamıştı da ondan diyorum. ikindi civarlarında yapmıştım...
pozitif sonuç alanlar bizede umut oluyo ne güzel.naturel arkadaşım tebrik ederim.MİLKSHAKK arkadaşım belki iğnenin eetkisiyle önce yüksek çıkmıştır 17 değeri sonra yükselmiştir inşallah insan hep umut ediyo işte.ama senin 11. gün bile 2 çizgi çıkmış benim 13.gün tek çizgi çıktı demekki benim kesin negatif zaten adet olacakmışım gibi her zamanki ağrılarım var.acaba ara verirlermi yoksa hemen tüp bebeğe mi geçerler.birde senin adet günün ne zaman benim pazar adet olmam lazım
kızlar egede ki işleyişi bana anlatırmısınız kilolu olanlara yapıyorlarmı kac kg olmak gerek
bende kiloluyum arkadaşım
vermen lazım diyorlar ama tedavini asla etkilemiyor
yani herkese uygulandığının aynı şekilde,devam ediyorlar..
verdiğin bilgiler için teşekkür ederim fiyatı da söyler misin benim bi akraba da yapmak istiyo 16 yıllık evli 1 başarısız tüp denemesi var symra diye bi yerde yapmış çok para dedi 13 falan tutmuş kendimden ziyade ona faydam dokunursa sevinirim kolay değil 16 yıl hasret kalmak çok zor maddi durumu da ii değil sorun eşinde hiç hareketli yokmuş acaba direk tüp yaparlar mı egede sanırım bana aşı derler çünkü eşimde sorun yok 4 kimyasal gebelik geçirdim neyse aşı da olsa egeye güvenirim çok uzaktayım ama olsun![]()
evet 5 kişiydik :) valla benim bile aklım karıştı
3 aşılama vardı 2 tüp bebek
aşılamalar
1)ben (eşortmanla gelen kişiyim,2.aşılaması olacak olan )
2)destina (zayıf,örtülü arkadaşımız )
3)heycanlı hatta laboratuardaki bayanın tanıdığı olan arkadaşımız
tüp bebekler ;
1)elbiseli zayıf menemenden gelen
2)uşaktan gelen
peki sen hangisisin ?![]()
18 Nisanda orada olacaklar parmak kaldırsın da göreyim?