Tüp Bebek Merkezleri Ege üniversitesinde tüp bebek yaptıran ve yaptıracak olanlar

3.aşılamam ve yine negatif.HCG sonucum 2 :(( şu HCG değeri bi yüksek çıksın çerçeveletip asacam o kağıdı.ha birde çift çizgiyi göreceğim gebelik testini saklıcam ömür boyu...

ne desek boş biliyorum ama her şey unutuluyor.sonra yeniden başlıyorsun.moral çok önemli.moralini yüksek tut canım.inşallah bundan sonraki ilk denemende hamile kalırsın.

ne desek boş biliyorum ama her şey unutuluyor.sonra yeniden başlıyorsun.moral çok önemli.moralini yüksek tut canım.inşallah bundan sonraki ilk denemende hamile kalırsın.

doğru moral çok önemli Allah hepimizin yardımcısı olsun.Vermeyeceği şeyi hayal ettirmezmiş yaradan,elbet birgün olacak ta zamanını bekliyoruz işte

sürekli arıyorum acan yok 2 gündür acaba yanlıs no mu arıyorum ben biliomusun numarasını

ben 0232 339 84 84 numarayı aramıştım açan bayana gelmek istediğimizi belirttim dosyam olup olmadıgını sordu yok dedim isim soyisim alıp telefonda dosyamızı olusturdu bir takım evraklar istiyor ve gün veriyor o gün o evraklarla gidiyorsun ben 27 martta aradım bana 7 mayıs a gün verdi aradıgım zaman diğer bir numara daha var yine aklında olsun 0232 390 43 01
aradıktan sonra benide haberdar et bakalım sana ne zamanı vericek ben çok heycan yapıyorum nasıl olacak ne yapılacak diye :(

tamam aldım randevumu kızlar şimdi neler yapılcak bana detaylı anlatırmısınız ben calısıyorum eşimde calısıo cok uzun sürermi ilk gün ne işlemler yapılcak bana ve eşime cok soru sordum ama siz tecrübelisinizz

tamam aldım randevumu kızlar şimdi neler yapılcak bana detaylı anlatırmısınız ben calısıyorum eşimde calısıo cok uzun sürermi ilk gün ne işlemler yapılcak bana ve eşime cok soru sordum ama siz tecrübelisinizz

bende telefonda randevu aldım orada ne yapacakalrını hiç bilmiyorum benden bir takım evraklar ve tahliller istemişlerdi senden istemediler mi birde ne zamana randevu verdiler sorununuz bellimi bizim hem eşimde hem bende problem var büyük olasılıkla asılama olmadan tup bebek olacak bizim

2 fotograf
100 tl
nufus fotokopileriniz
ayrıca nufus kayıt örnekleriniz

onlar size bir belge vericek ,birlikte doldurucaksınız
ücreti verdikleri hesap numarasına yatırıcaksınız
bir belge vericekler,aile hekimine imzalatacaksınız
nufus kayıt örneğinide onunla beraber verebilirsin

evraklarının tamamını dosyana eklemeden konseye girmez ve
tedavi şekli belirlenmez..

hayırlı olsun arkadaşım:nazar:

2 fotograf
100 tl
nufus fotokopileriniz
ayrıca nufus kayıt örnekleriniz

onlar size bir belge vericek ,birlikte doldurucaksınız
ücreti verdikleri hesap numarasına yatırıcaksınız
bir belge vericekler,aile hekimine imzalatacaksınız
nufus kayıt örneğinide onunla beraber verebilirsin

evraklarının tamamını dosyana eklemeden konseye girmez ve
tedavi şekli belirlenmez..

hayırlı olsun arkadaşım:nazar:

bana eşinle gel sperm vercek vs dediler heralde gittigimiz gün olur onlar

bizden telefonda istedikleri:
nüfus cuzdanı fotokopisi
1 er adet fotograf
barkodlu sgk dökümü
nüfus kayıt örneği
evlilik cüzdanı fotokopisi
istenilen evraklar
ayrıca gelmeden önce yakın zamanda yapılmış;
eşimin ve benim sarılık testi
benim guatr testi
benim hormon testi
bu zaman kadar yaptırdıgımız eski testler hastane evraklarını istedi.
hım tabi 100tl kayıt ücreti ve eşimin en az 3 en fazla 5 gün pehrizli gelmesini istedi.

kac kilosun bacum bende kan pıhtısı cıktı ondan olmus düşükler senin nedeni bellimi

söylemem söylemem kilomu :21:

düşüklerin nedeni için ege hnm 2 tane test verdi
biri tronbosit testi diğeride genetik testi..
6 mayısa randevumuz var,kan vericez
1 ay sonrada belli olurmuş sonuçları

sen kaç haftalıkken düşürdün bebeklerini :50:

Back
X