- Konu Sahibi deniz_deniz_35
son karar; 2 aşılama 1 tup bebek...cuma arayıp soyledıler..regl gunumun 2.gunu gıdıcem..
Hayırlısı olsun arkadaşım.Bizi bakalım ne zaman arayacaklar

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
son karar; 2 aşılama 1 tup bebek...cuma arayıp soyledıler..regl gunumun 2.gunu gıdıcem..
Hayırlısı olsun arkadaşım.Bizi bakalım ne zaman arayacaklar(
canım,evet aşılama ıcın cgırdılar..regl ın 2.gunu gıdıcem pazartesiye denk gelıyor...sende uzulme gec olsun guc olmasın...sabırrr....
dün gittim hastaneye...reglın 2.gunuydu..muayene ettılercok cok canım yandı agrımı arttırdı hala agrıyor hatta
((
4 tane yumurta gozlemledıler...5 gunluk ıgne verıldı cuma gunu yanı 5.gun gıdıcem sabah 8.30 da yumurta kontrolu yapılacak ...umarım yeterınce gelısmıstır bu ıgnelerde kendın yaparsın dedılerde asla yapamamkı ben...öffff ben bu ısı sevmedım,,
allah yardımcınız olsun kızlar, umarım tez zamanda kavuşursunuz meleklerinize...
bu ıgne benım gobegımı sertlestırdı ya...4-5 yumurta olutugunu soledı bu arada ısrarlı sorularıma cevap olarak bu verılen ıgneyle o yumurtalar cogalacakmıs bende sanıyorumku o 5 yumurta kalıtelkı hale gelcek meger sayı olarak cogalıomus...
canım eşinin sperm sayısı kaç.bu aşılama sayı ile alakalı değil mi, 5 milyonun altı mesela tüp bebek tedavisine başlatılıyor ya .sizin sorununuz tam olarak neydi tatlımm, neden 2 aşılama 1 tüp onu merak ettim.
bu ıgne benım gobegımı sertlestırdı ya...4-5 yumurta olutugunu soledı bu arada ısrarlı sorularıma cevap olarak bu verılen ıgneyle o yumurtalar cogalacakmıs bende sanıyorumku o 5 yumurta kalıtelkı hale gelcek meger sayı olarak cogalıomus...
karafeslegen cok tesekkurler...sen hamılemısın yada bebegın mı var?
Anladım canım çok geçmiş olsun.Aşılamanın şansı %20 , tüp te %25 imiş normal bir gebelik ise zaten %30 imiş.inşallah ilk denemende tutar.canım bu güzel hayırlı aylarda..hamile kal da bize de dua et hamilelerin duaları kabul olurmuş..canım sperm sayısı 72 mılyon...sorun yapısal bozukluktu ılac verdıler 2 ay sonra gel dedıler fakat beklenmeden asılama kararı cıktı...bıde 2.asılama gerekırse hemen devamında yapılcak bekleme yapılmayacak cunku ben ayrıca endometrıozıst hastasıyım.2 kez amelıyat oldum beklemek demek kıstın tekrar olusması demek belkıde bundan acele davrandılar...
evet canım biraz sertleşiyor göbüş, bide ben bi kez damara denk getirmişim galiba morartmıştım...:)
evet canım çok şükür hamileyim, bende egede yaptırmıştım.çok şükür ilk denemede hamile olduğumu öğrendim...rabbim sizede nasip etsin..amin.
evet canım çok şükür hamileyim, bende egede yaptırmıştım.çok şükür ilk denemede hamile olduğumu öğrendim...rabbim sizede nasip etsin..amin.
Kıyamam...olur ınsallah umıtsızlıge kapılma kara feslegene sordugun soruya cevaben ; bu ıgnelerden sonra cok cagırıolar hem sabah hem oglen acıklaman onemlı olmalıkı sana ızın verılsın baska turlu vermelerı zor olur canım..bu hafta hem p.tesı hemde cuma gunu benı sabah 8,30 da bırde oglen 13.00 de cagırdılar ısımız 15 .00 gıbı bıttı haftada 2 gun ızın yanı en az..
meliscim benim direk tüp bebek oldu,arkadaşında dediği gibi benide 2 kere çağırdılar,2. gidişimde yumurta toplama işlemi için gün verdiler zaten... aslında senelik iznin hakkın falan varsa o zamana denk getirirsen iznini senin için daha stressiz geçer...bide izin derdine düşmezsin en azından...hakkında hayırlısı