- Konu Sahibi deniz_deniz_35
merhaba arkadaşlar..ben daha önce akdeniz ünv.de tedavi oldum.laparoskopi ve aşılama yapıldı.sonrasında özellerde 1 aşılama ve 1 tüp bebek..şimdi tekrar tedaviye başlayacağım ve izmire gelmeyi düşünüyorum.özeller çok pahalı..ege ünv.nasıl? sanırım hoca muyanesi diye bişey yok artık? ilk muayeneden sonuna kadar asistanlarmı yapıyo tedaviyi?ve tüp bebek için kaç güne bir çağırıyolar ortalama?bana biraz bahsedebilirmisiniz?izmire 2 saat uzaklıktayım..sabaha karşı yola çıkıp akşama döneceğim karar verirsem,yapabilirmiyim ne dersiniz?
hepinize kolaylıklar diliyorum..inşallah bebeklerimize kavuşuruz...
canım öncelikle geçmiş olsun.ahh o özeller diyorum artık bende,ticarethane oldular resmen.ben şahsen çok memnunum ege den,benimde özelde oldu ilk tedavilerim ama döktüğüm parayla kaldım.ege de inan özelden pek farkı yok,asistan diye bişi yok bir tek erol hoca girmiyo muayenelere kendi özel hastası olmadıkça,onun dışında zaten ege hanım,levi bey,ayşin hn,belki en acemileri gülnaz hanım ki bence erol hocadan bile daha muhteşem bi dr.benim balıkesirden,bigadan filan gelen arkadaşım çok oldu.ama yinede karar vermek için bi ön görüşme yap derim.tedaviye kullandığın ilaçlara verdiğin tepkiye göre çağırıyorlar kontrole.eğer raporlu olursa tedavin hastaneye 1000 tl ödüyosun,ilaçlar durumuna göre değişiyo ama zaten rapoluda devlet ilaçların yüzde 70-80'e kadar karşılıyo.başak sormak istediğin bişi olursa yardımcı olmaya çalışırım arkadaşım.hakkınızda hayırlısı olur inşallah