Tüp Bebek Merkezleri Ege üniversitesinde tüp bebek yaptıran ve yaptıracak olanlar

inşallah ama birşey hissetmiyorum.olsa bile bu kez de dış gebelik mi oluştu diye düşünüyorum.yani olası mucize pek olasılık dahilinde görünmüyor benim için.laparoskopiden sonra dr hanım moralimi çok bozmuştu yani tek çaren tüp bebek hamile kalsanda dış gebelik olasılığı yüksek demişti.nebileyim????allahım sen koru bizi....

tolunaycım doktorlar moral bozma konusunda cok ustalar her zaman guvenmemek lazım benım esıme de bı doktor cocugun olmaz dedı ama hıc bır sorun yok aksıne ıyı bıle hadı hayırlısı bakalım

yarın ege deyim çağırdılar bakalım ilk gün.regl oldum ve gidiyorum ..çok tırsıyorum kızlaaaaaaaaaaar dua edin bana

canım sen neyaptın rahim filmini çektirdin mi senin sorunun neydi ?galiba seninde benim gibi kısa protokol olacak.bana adetin ilk günü gel dediler.bu akşam geldi kırmızılar ben de yarın sabah erkenden gideceğim.bakalım neler olacak.diğer kızlardan da haber yok ne yapmamız gerekiyor ilk gün neler olacak girseler de yazsalar bişeycikler yaaaa heyecan yaptım hem de çookkkk :52::52:

hestiaaaaa duy sesimiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii:36::36::36::36:

Merhaba Tolunay 35, geçmiş sayfalara dalmışım görmemişim yazdığını.Tatlım ben bugün ege de hsg çektirdim.Hemde aneztezisiz:) Şu anda iyiyim.Dr tüplerin açık olduğunu söyledi.Sonuç çıkınca arayıp ne yapılacağını söylerler dedi. Bilemiyorum ki ne olacak? Eşimden de tekrar spermiogram istediler.hareketlilik azmış.İlaç verdiler kullanıyor.Aklımda bir sürü soru işareti var ama soracak birini bulamıyorum hastanede malesef :) neyse aramalarını bekleyeceğim.Sen başlamışsın sanırım tedaviye.Umarım müjdeli haberlerini okuruz burdan.Allah yardımcın olsun.

Merhaba Tolunay 35, geçmiş sayfalara dalmışım görmemişim yazdığını.Tatlım ben bugün ege de hsg çektirdim.Hemde aneztezisiz:) Şu anda iyiyim.Dr tüplerin açık olduğunu söyledi.Sonuç çıkınca arayıp ne yapılacağını söylerler dedi. Bilemiyorum ki ne olacak? Eşimden de tekrar spermiogram istediler.hareketlilik azmış.İlaç verdiler kullanıyor.Aklımda bir sürü soru işareti var ama soracak birini bulamıyorum hastanede malesef :) neyse aramalarını bekleyeceğim.Sen başlamışsın sanırım tedaviye.Umarım müjdeli haberlerini okuruz burdan.Allah yardımcın olsun.

sormak istediğin ne varsa bilgim dahilinde cevap verebilirim.ayrıca spermlerinde ne sorun çıktı ki?benim eşime de aynı şeyi yaptılar trental verdiler tabi ki ben içirmedim ikincisi güzel çıktı.bir de keçi boynuzu yada harnup pekmezi de diyorlar ondan içir sabah akşam birer ikişer kaşık.tüplerinin açık olmasına sevindim.ozaman sana aşılama yapacaklar yüksek ihtimal.hayırlısı olsun hepimiz için canım.gelişmeleri paylaş bizimle olurmu canım.

sormak istediğin ne varsa bilgim dahilinde cevap verebilirim.ayrıca spermlerinde ne sorun çıktı ki?benim eşime de aynı şeyi yaptılar trental verdiler tabi ki ben içirmedim ikincisi güzel çıktı.bir de keçi boynuzu yada harnup pekmezi de diyorlar ondan içir sabah akşam birer ikişer kaşık.tüplerinin açık olmasına sevindim.ozaman sana aşılama yapacaklar yüksek ihtimal.hayırlısı olsun hepimiz için canım.gelişmeleri paylaş bizimle olurmu canım.[/QU

Eşime sperm sayısı normal demişler(20 milyon) ama hareketlilik azmış.Trental vermişler ama piyasada bulamadık kullanamadı.Evicap diye vitamin birde balgam söktürücü vermişler (ne alakaysa).21 aralıkta tekrar spermiogram yapılacak.tüpler açık olduğuna göre ve sperm sayısı normal olduğuna göre aşılama yaparlarmı acaba.yoksa sizin doğal yolla olur diyip hiçbişey yapmama ihtimalleri var mı merak ediyorum açıkçası.Yaşım 33 bu arada. 3 ay sonra 34 ü dolduracağım ve çok fazla beklemek istemiyorum artık:(

sormak istediğin ne varsa bilgim dahilinde cevap verebilirim.ayrıca spermlerinde ne sorun çıktı ki?benim eşime de aynı şeyi yaptılar trental verdiler tabi ki ben içirmedim ikincisi güzel çıktı.bir de keçi boynuzu yada harnup pekmezi de diyorlar ondan içir sabah akşam birer ikişer kaşık.tüplerinin açık olmasına sevindim.ozaman sana aşılama yapacaklar yüksek ihtimal.hayırlısı olsun hepimiz için canım.gelişmeleri paylaş bizimle olurmu canım.[/QU

Eşime sperm sayısı normal demişler(20 milyon) ama hareketlilik azmış.Trental vermişler ama piyasada bulamadık kullanamadı.Evicap diye vitamin birde balgam söktürücü vermişler (ne alakaysa).21 aralıkta tekrar spermiogram yapılacak.tüpler açık olduğuna göre ve sperm sayısı normal olduğuna göre aşılama yaparlarmı acaba.yoksa sizin doğal yolla olur diyip hiçbişey yapmama ihtimalleri var mı merak ediyorum açıkçası.Yaşım 33 bu arada. 3 ay sonra 34 ü dolduracağım ve çok fazla beklemek istemiyorum artık:(

trental yerine birsürü muadili var pentox mesela.ama dedim ya eşime de verdiler aynısını ben kullandırmadım.e vitamini vermişler onu kullansın bir de keçi boynuzu pekmezi.yaş faktörü çok önemli bence tüp şansını dene derim.aynı şekilde erkekler de de yaş faktörünün rolü varmış sperm kalitesi açısından.ilk tüp bebeğini yaptır.diyelim ki olmadı 3 ay ara ver bu arada normal yolla da dene.tedavide kullanılan ilaçların daha sonradan da vücutta etki ettiği ve kadında tüp veya başka bir sorun olmadığı durumlarda normal yolla da hamile kalındığı durumlarını diğer topiklerde okumuştum.inşallah birr an önce bebişlerimize kavuşuruz şu zorlu yolda.ayrıca senin durumun da kötü değil.beslenmeye dikkat etmemiz gerekiyor.asitli şeyler içme sigara varsa kes.hoş ben azaltmaya çalışıyorum ama eşim sağolsun hiç uymuyor buna.stress ten de uzak :52: nasıl olacaksa :52::52::52:

yarın ege deyim çağırdılar bakalım ilk gün.regl oldum ve gidiyorum ..çok tırsıyorum kızlaaaaaaaaaaar dua edin bana

tedavin hayırlı olsun canım benim inşallah çok güzel sonuçlar alırsın zaten aksini düşünmek yok...
:21::21::21:
bizi de habersiz bırakma ne ilaç verdiler ne yaptılar anlat gittikçe merak ediyorum valla...

kızlaaar dün dr kontrolümüz vardı oğlum olcakmış pipisini gösterdi bize :52: :52: çok şükür herşey yolundaymış nasıl güzel nasıl eşsiz bir duygu anlatamam Allahım hepinize yaşatsın .. artık güzel erkek isimleri bulmak konusunda yardım edersiniz dimi teyzelerii ..

kızlaaar dün dr kontrolümüz vardı oğlum olcakmış pipisini gösterdi bize :52: :52: çok şükür herşey yolundaymış nasıl güzel nasıl eşsiz bir duygu anlatamam Allahım hepinize yaşatsın .. artık güzel erkek isimleri bulmak konusunda yardım edersiniz dimi teyzelerii ..[/QUO

ay ay ay ay ay teyzoşlarının kuzusuuuuu pipisini mi göstermiişşşşşş maşallaaah sana kuzucum yaaaaaaa maaşallaaaaaaaahh erkekimizeeeeeee :nazar::nazar::nazar::52::52::52: oh oh oh hadi bakalım darısı artık bizim de başımızaaaaa

tedavin hayırlı olsun canım benim inşallah çok güzel sonuçlar alırsın zaten aksini düşünmek yok...
:21::21::21:
bizi de habersiz bırakma ne ilaç verdiler ne yaptılar anlat gittikçe merak ediyorum valla...

eveeeet bugün muayenemizi olduuuk bana puregon hergün 200 doz vurulacak ve orgalutron 0,25 verdiler o da sadece 2 gün vurulacak.ya Allah Bismillah dedik ve başlıyoruuuuzzzz hadi bakalım biz de bi kız yapalım da şu pipisini gösteren tüp erkeki alalım bizim tüp kıza kertiverelim inşallahhhhh:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar: :52::52::52::52::52::52::52::52::52:

eveeeet bugün muayenemizi olduuuk bana puregon hergün 200 doz vurulacak ve orgalutron 0,25 verdiler o da sadece 2 gün vurulacak.ya Allah Bismillah dedik ve başlıyoruuuuzzzz hadi bakalım biz de bi kız yapalım da şu pipisini gösteren tüp erkeki alalım bizim tüp kıza kertiverelim inşallahhhhh:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar: :52::52::52::52::52::52::52::52::52:

hayırlı olsun tolunay iyi haberler alırız inşallah

tolunay haırlı olsun canım,çok güzel hemen tedaviye başlıyorlar,benim de tahilileri götürmeye birtürlü fırsatım olmadı yatılı misafirim vardı ,anlatsana neler dediler tüp mü aşılamamı yapacaklar,çok merak ediyorum

hayırlı olsun tolunay iyi haberler alırız inşallah

tolunaycım bıde bısı sorcam sen egede laparoskopı yaptırdın ya prof yaptı dedin nasıl oldu doktoru nerden buldun kımdı benım de ole bı ımknım olurmu ben rafael beye telefonda sordum olmaz dedı ama bılmıom tabı baska bı dr sen fatih bey demıstın yanılmıosam o da egedemı cvp ltfen

Back
X