Tüp Bebek Merkezleri Ege üniversitesinde tüp bebek yaptıran ve yaptıracak olanlar

AMH için belirli bi gün yok ..bende diğer hormon tahlillerimi yaptırırken vermiştim . Zaten özelde oluyor 140 tl ye yaptırdım..0.95 cıktı:KK43: görünürde folikül var kalitesizler sanırım.benm randevum geçen haftaydı eksikleri tamamlayıp kuruldan karat çıkmasını bekliycem.
Ben 35 yaşındayım benim de amh değerim 1.50 normal dediler.ilk tüp denememde 12 yumurta toplandı.sanki sizin değeriniz çok düşük değil gibi geldi bana.burada daha düşük değerlerle hamile kalanlar var.umarım sizinde kaliteli yumurtalarınız olur

Ben 35 yaşındayım benim de amh değerim 1.50 normal dediler.ilk tüp denememde 12 yumurta toplandı.sanki sizin değeriniz çok düşük değil gibi geldi bana.burada daha düşük değerlerle hamile kalanlar var.umarım sizinde kaliteli yumurtalarınız olur

Ben 27 yaşındayım sınırdayım .3 senedirde hamile kalamadım.sizde mi ege de devam ediyorsnz

Bende ege hanıma gidiyorum çok memnun kaldım.yaziyi biryerden onaylatan bi arkdaşım yazarsa cook mutlu olucam
Çok sevindim mennun olmana.çünkü çok merak ediyorum nasıl bir dr.aslında en çok tüp bebekteki yeni gelişme ve yöntemleri kullanıyorlarmı.kişiye özel tedavi varmı.onları çok merak ediyorum.

Çok sevindim mennun olmana.çünkü çok merak ediyorum nasıl bir dr.aslında en çok tüp bebekteki yeni gelişme ve yöntemleri kullanıyorlarmı.kişiye özel tedavi varmı.onları çok merak ediyorum.

Ben özellikle ege hanıma gidiyorum. Kardeşi var erol tavmergen duymuşsunuzdur. 2 side alanında uzmanlar .oyleki 3 senedir doktora gidiyorum kimse bana rahimde sıvı var demedi.ege hanım ilk muayenede söyledi.hemsireside çok ilgili tahliller çıktıkça arayıp bilgi veriyorlar.insallah rabbim bizimde yüzümüzü güldürür onlar sebep olurlar:)

Ben özellikle ege hanıma gidiyorum. Kardeşi var erol tavmergen duymuşsunuzdur. 2 side alanında uzmanlar .oyleki 3 senedir doktora gidiyorum kimse bana rahimde sıvı var demedi.ege hanım ilk muayenede söyledi.hemsireside çok ilgili tahliller çıktıkça arayıp bilgi veriyorlar.insallah rabbim bizimde yüzümüzü güldürür onlar sebep olurlar:)
İnşallah canım.bizde genel bir kontrol için ege üroloji bölüm başkanı bülent semersatana gitmiştik.oda bize ya erol beye ya da ege hanıma gidin dedi.onun yönlendirmesiyle oldu.ama devlet hastanesi diye çok tedirginim.böyle güzel yorumlar okuyunca çok mutlu oluyorum

Bende tedaviye yeni başladım.bu onay yazısını nerden aldınız arkadaşlar.orsaki hemşire aile hekiminden alabilirsin dedi.ama doktor buna ben imza atamam dedi..bilginiz varmi

Bende bugün aile hekimine gittim ama imzalamadı bu sorumluluğu ben alamam dedi ilk defa görüyorum dedi. Anlamadığım neden bu belge için ege de yönlendirme yapmıyorlarda bizim dışardan halletmemizi istiyorlar

Birde biz randevu aldığımızda doktor ismi belirtmemiştik burda yazılanlardan anladığım kadarıyla Ege hanım iyiymiş ama biz ona muayene olmadık acaba bi daha ki gittiğimizde Ege hanımı tercih hakkımız olur mu ki

Birde biz randevu aldığımızda doktor ismi belirtmemiştik burda yazılanlardan anladığım kadarıyla Ege hanım iyiymiş ama biz ona muayene olmadık acaba bi daha ki gittiğimizde Ege hanımı tercih hakkımız olur mu ki

Ege hanıma özel olrak bağlanirsanz muayene ücreti ödüyorsunuz . Onum sekreteri falanda ayrı zaten.eger normal prosedure gire giderseniz kim varsa o tarihte o ilgileniyor.yani belli bir doktor yok.asilama olan arkdaşım vardi o bahsetmişti.

Ege hanım için özel randevu almak lazım.o mesai dışı muayne diye geçiyor.muayne ücreti 200 tl her ay yatırıyorsun.şimdiden bi arayın sorun ege hanımın hastası olmak istiyorum diye.yardımcı olurlar sanırım

Bende bugün aile hekimine gittim ama imzalamadı bu sorumluluğu ben alamam dedi ilk defa görüyorum dedi. Anlamadığım neden bu belge için ege de yönlendirme yapmıyorlarda bizim dışardan halletmemizi istiyorlar
Yazıda tam olarak ne yazıyor.imzalayan doktoru riske sokacak birşey mi var.ben daha o yazıyı almadımda.çok merak ettim.

Bu fiyatlar rapor hakkın varsa ödenmesi gereken.çünkü geri kalano sgk tamamlıyor.rapor hakkın yoksa tüp 5000 tl gibiymiş.
Bende şu onay kağıdını imzalayacak babayigit bulaydım :KK47:teslim edip ne karar vereceklerini bekliycem de işte.:kızgın: kâğıtta bisey yazmıyor sadece sistematik hastalığı bulunmadığını bildirilmesi isteniyor.zateb tahlil sonuclarumla gittim baksa anlicakti.imzalamam tüp bebegin olmasa suç bende olur dedi.bakalim nerde bulcaz o şanslı kisiyi:)

Bende şu onay kağıdını imzalayacak babayigit bulaydım :KK47:teslim edip ne karar vereceklerini bekliycem de işte.:kızgın: kâğıtta bisey yazmıyor sadece sistematik hastalığı bulunmadığını bildirilmesi isteniyor.zateb tahlil sonuclarumla gittim baksa anlicakti.imzalamam tüp bebegin olmasa suç bende olur dedi.bakalim nerde bulcaz o şanslı kisiyi:)
Niye böyle zora koşuyorlar anlamıyorum ki.bide aile hekimi olacak.bütün bilgilerimizi biliyorlar aslında.ege dahiliyede şansınızı deneyin bide

Niye böyle zora koşuyorlar anlamıyorum ki.bide aile hekimi olacak.bütün bilgilerimizi biliyorlar aslında.ege dahiliyede şansınızı deneyin bide
P.tesi günü başka.bi devlet hastanesine gidicem nasipse.hem sizede lazim olcak ben alayımda haber veririm belki yardımcı olurum :KK5:

Back
X