- Konu Sahibi deniz_deniz_35
- #4.621
Hadi inşallah gönlüne göre olur sağlıkla olur tüpe gerek kalmadan sağlıkla kavuşursunnn25 gibi ağustos adeti ile başlıcam. ama bu,sefer çok istiyrm cnm ya
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hadi inşallah gönlüne göre olur sağlıkla olur tüpe gerek kalmadan sağlıkla kavuşursunnn25 gibi ağustos adeti ile başlıcam. ama bu,sefer çok istiyrm cnm ya
amin cnm amin. inş hepimizin dileği olsn. bebeği gelsnHadi inşallah gönlüne göre olur sağlıkla olur tüpe gerek kalmadan sağlıkla kavuşursunnn
Canim ege hanım muayenesi kaç para bide yaptığı işlemler icin artı ne ücret aliyorbnmde 3. aşılama ege hnmda olck. bakalm artk. sonucu merakla beklıyorm
165 tl muayene. 200 tl aşılama için verdm. 450 tl iğneler tuttu. geri kalan devlet karşılıo cnmCanim ege hanım muayenesi kaç para bide yaptığı işlemler icin artı ne ücret aliyor
Anladım canım bu rakam tüp bebek te değişir sanirim165 tl muayene. 200 tl aşılama için verdm. 450 tl iğneler tuttu. geri kalan devlet karşılıo cnm
aşılama cnm. tüp bebek 4000 5000 arasıymısAnladım canım bu rakam tüp bebek te değişir sanirim
Anladım canım yinede iyi mis umarım hiç beklemeden başlar adetin 2. Gününe denk geliyor randevumaşılama cnm. tüp bebek 4000 5000 arasıymıs
hhmm senın tüp bebekmı direktAnladım canım yinede iyi mis umarım hiç beklemeden başlar adetin 2. Gününe denk geliyor randevum
Evet canim eşimin ileri hız 0 cıktı son testtehhmm senın tüp bebekmı direkt
Benimde amh 0.96 e 34 yaşıma girdim çok zamanım yok malesefhhmm senın tüp bebekmı direkt
moralını yüksek tut cnm 0.1 le hamıle kalan var. inş tez zamanda olck bizimde bebişlerBenimde amh 0.96 e 34 yaşıma girdim çok zamanım yok malesef
İnşallah canım nasippmoralını yüksek tut cnm 0.1 le hamıle kalan var. inş tez zamanda olck bizimde bebişler
Ege hanım özel olmuyormuki kendi ilgileniyor diye öğrendim benimde amh0.96 16 eylül de gidicem bende ege hanıma kafam karistikızlar merhaba. ege üniversitesinde Ege hanımda iki tane tüp bebek denemem var. arkadaşımın onda bebeği oldu. onun tavsiyesiyle ona gittim. benim problemim amh değerimin 0,55 yani düşük olması. bana oradaki doktorlar sende kazanın dibini sıyırıyoruz az kaldı dediler. velhasıl iki deneme oldu amh düşük olduğu için düzgün yumurtam az oldu. ilkide 4 yumurtanın 3ü döllendi. ikincisinde 3 yumurta 1i döllendi. 3. tüp bebeği vakit kaybetmeden hemen yapalım dedi. ama beni düşündüren her iki tüp bebekte aynı yöntemi ve ilacı uygulaması. 3. de eşimden ekstra tahlil istedi sadece. biz de istanbula gitmeye karar verdik. geçen sene mayıs ayında istanbulda tedavim başladı. eşimde ekstra tedaviye girdi. 4 olan yumurtam 12 e yükseldi. hemde daha kontrollü ilaçla. artık kullanılan ilaçlara hakim oluyorsunuz belli vakitten sonra. 8 tanesi döllendi. 4 tanesi 5. güne gitti. kalite sorunu var denmişti. ama 4 tane kaliteli embriyo oluştu. şuan ikizlerime hamileyim. ben memnun kalmadım ege üniversitesinden. tabi bu işler nasip işi. nerede ve kim de tutacağı belli olmaz. Rabbim ne zaman uygun görürse o zaman olacak. ama benim aradığım sadece bana özel bi tedavi olmasıydı. bunu ege üniversitesinde göremedim ne yazık ki. bu süreçlerii geçiren biri olarak Rabbim isteyen herkese nasip etsin en kısa sürede hayırlısıyla.
evet canım özel benim bütün süreçlerime kendisi girdi. bazen olmadığında oradaki doktorlar muayene etti sadece. herkesin aynı olacak diye bi kaide yok. benim arkadaşımın ege hanımda bebeği oldu.o çok memnun. ama benim olmadı. muhakkak iyidir. ilk tüp bebek yapılan bi merkez ege üniversitesi. sadece bana yapılan iki tüp bebek denemesinde kaliteyi ve sayıyı artıracak hiçbir şey yapmamış olması beni rahatsız etti. 3. için rahmi çizeceğiz rahat tutunsun diye demişti. içime sinmedi. ben de değiştirdim doktoru. ama acemiliğimi orda atlattım. çok şey öğrendim ve araştırdım. faydalı oldu mu bilmiyorum ama arı sütü bal polen yedim hergün.Ege hanım özel olmuyormuki kendi ilgileniyor diye öğrendim benimde amh0.96 16 eylül de gidicem bende ege hanıma kafam karisti
Tüp bebekte de dinlenmeli istemiyorlar canım normal hayatına devam et diyorlar tüp bebek icin uygun değilseniz maalesef 3 iğneli aşılama şartı var malesef ama senin amh 0 altı ise yada eşinin sperm sayısı 5 milyon altı ise direk tüp bebek raporu çıkartabiliyorsun heyet raporundan neden korktun ki ben çıkardım yeni sadece gidip 3 doktora imza attiriyorsun bu kadar onlar tedavi etmiyorSelam arkadaşlar ben de bu ay egede aşılama yaptırıcam nasipse... aşılama yaptıran arkadaşlara soruyorum doktor aşılama sonrası rapor(istirahat) vermiyormuş bu ne kadar doğru bi şey? İş yerinde ağır yük kaldıranları hiç mi düşünmüyorlar tüp bebeğe heyet raporu verdiklerini duydum (ne kadar doğru ondan da korktum şimdi)neden aşılama gb yorucu yıpratıcı bi sürece rapor verilmez... tecrübeli arkadaşlar Bilgi verebilir mi
Yok heyet raporundan kasıt istirahatten bahsediyorum zaten bana iki aşılama raporu çıktı tutmazsa tüp bebek raporu da çıkacak stressiz rahat bi hayatın olur normal hayatına devam edersin ama ben iş yerimde merdiven tepelerine tırmanıp ağır dosyalar indirip kaldırıyorum ve sürekli stres koşturmaca bu şartlarda çalışan birine her türlü istirahat vermeleri gerek...onca iğne hormon alıyoruz en azından bikaç gün önlem alınmalı tüpe rapor veriyolarmış aşılamaya vermiyolarmış rapordan kastım işe gitmeme dinlenmeTüp bebekte de dinlenmeli istemiyorlar canım normal hayatına devam et diyorlar tüp bebek icin uygun değilseniz maalesef 3 iğneli aşılama şartı var malesef ama senin amh 0 altı ise yada eşinin sperm sayısı 5 milyon altı ise direk tüp bebek raporu çıkartabiliyorsun heyet raporundan neden korktun ki ben çıkardım yeni sadece gidip 3 doktora imza attiriyorsun bu kadar onlar tedavi etmiyor
Anladım canım bende rapor verilen herkese 3 defa ücretsiz tüp bebek yapılmasını istiyorum 3 çocuk deyip duruyorlar ya sonuçta belgemiz var normal yolla olmayacağına dair ama olmuyor işte sen dikkat et çoğu şeyi doğru uygulamıyorlar ben tüp bebek yaptigimda hastanede 1 saat kalmak istedim ama hemşire odaya geldiğinde kalkın doktor görürse kızar demişti izin vermedi kalktım eve taksiyle gittim çok yatmadım tuttu ama düştü malesefYok heyet raporundan kasıt istirahatten bahsediyorum zaten bana iki aşılama raporu çıktı tutmazsa tüp bebek raporu da çıkacak stressiz rahat bi hayatın olur normal hayatına devam edersin ama ben iş yerimde merdiven tepelerine tırmanıp ağır dosyalar indirip kaldırıyorum ve sürekli stres koşturmaca bu şartlarda çalışan birine her türlü istirahat vermeleri gerek...onca iğne hormon alıyoruz en azından bikaç gün önlem alınmalı tüpe rapor veriyolarmış aşılamaya vermiyolarmış rapordan kastım işe gitmeme dinlenme