Tüp Bebek Merkezleri Ege üniversitesinde tüp bebek yaptıran ve yaptıracak olanlar

Anladım canım bende rapor verilen herkese 3 defa ücretsiz tüp bebek yapılmasını istiyorum 3 çocuk deyip duruyorlar ya sonuçta belgemiz var normal yolla olmayacağına dair ama olmuyor işte sen dikkat et çoğu şeyi doğru uygulamıyorlar ben tüp bebek yaptigimda hastanede 1 saat kalmak istedim ama hemşire odaya geldiğinde kalkın doktor görürse kızar demişti izin vermedi kalktım eve taksiyle gittim çok yatmadım tuttu ama düştü malesef
Zaten devlet iki aşılama 3 tüp hakkı veriyor ki sana raporlu üç tüp hakkın var valla hiç şaşırmadım kızarlar özel hastane değil ki yatırmazlar senin şimdi kaçıncı denemen

Zaten devlet iki aşılama 3 tüp hakkı veriyor ki sana raporlu üç tüp hakkın var valla hiç şaşırmadım kızarlar özel hastane değil ki yatırmazlar senin şimdi kaçıncı denemen
Ücretsiz degilki ege üni gidecem sırayı 9 ay sonraya verdiler o yüzden ege hanımdan aldım randevuyu benim 2 aşılama 1 tüp bebek özelde yaptırdım tuo bebegi

Merhaba, Ege üni tüp bebek için dosya işlemlerine basladik 20gun önce ilk defa gidip belgeleri tamamladık. Tüp bebeğe onay verildiğini Adetin 1.gunu aramam gerektiğini söyledi hemşire. Acaba hemen mi başlayacak süreç? Dosya konseye girince 7-8ayda anca tedavi başlar demişlerdi burda şimdi şaşırdım acaba hemen tedavi mi başlayacak?

Merhaba, Ege üni tüp bebek için dosya işlemlerine basladik 20gun önce ilk defa gidip belgeleri tamamladık. Tüp bebeğe onay verildiğini Adetin 1.gunu aramam gerektiğini söyledi hemşire. Acaba hemen mi başlayacak süreç? Dosya konseye girince 7-8ayda anca tedavi başlar demişlerdi burda şimdi şaşırdım acaba hemen tedavi mi başlayacak?
siz aradıktan sonra onlar size geri dönüyor tekrar,sonrasında ya hemen gelin derler muayene için yada başka yol izlerler.ben aradığımda 2.gün muayeneye çağırmışlardı.ama herkese göre değişir sanırım..

siz aradıktan sonra onlar size geri dönüyor tekrar,sonrasında ya hemen gelin derler muayene için yada başka yol izlerler.ben aradığımda 2.gün muayeneye çağırmışlardı.ama herkese göre değişir sanırım..
Yani o cagirdiklari ay tedavi başlamış mıydı sizin

bende bu hafta tüp bebek işlemlerine başlıyorm. inş sonuç iyi olur. yenı yaptıranlar ne kadar ücret ödedinz

Back
X