Tüp Bebek Merkezleri Ege üniversitesinde tüp bebek yaptıran ve yaptıracak olanlar

Merhaba kızlar şu an ege üni de tedavisi devam edenler süreç nasıl gidiyor biraz ara vermiştik devam edicez ege de tüp bebek ile uzak kaldım sistem işleyişi aynı mı. Size şunu sormak istiyorum egede 2 aşılama sonrasında özelde aşılama yaptırıp tekrar egeye dönen var mı. Şartlarda bir değişiklik istiyorlar mı öyle olunca

21 Temmuz 2020 salı günü ege üniversitesine randevu aldım geçen ay.. Haziran da tekrar arayın bilgileri teyit edelim dedi telefondaki hanımefendi. Hızımız %3 2 sene de hiç artmadı ve gebelik hiç oluşmadı... Haşimato hastasıyım 1 yıldır ve bu yüzden de regl döngüm düzensizleşti 2 aydır adet olmuyorum duphaston içtim 10 gün bekleyeceğim şimdi adet olmak için. :( Bizim durum vahimleşti iyice imkansızlaştı sanki bebek işi aşılama yapmazlar değil mi direkt tüp bebek talep edebiliyor muyuz?

21 Temmuz 2020 salı günü ege üniversitesine randevu aldım geçen ay.. Haziran da tekrar arayın bilgileri teyit edelim dedi telefondaki hanımefendi. Hızımız %3 2 sene de hiç artmadı ve gebelik hiç oluşmadı... Haşimato hastasıyım 1 yıldır ve bu yüzden de regl döngüm düzensizleşti 2 aydır adet olmuyorum duphaston içtim 10 gün bekleyeceğim şimdi adet olmak için. :KK43: Bizim durum vahimleşti iyice imkansızlaştı sanki bebek işi aşılama yapmazlar değil mi direkt tüp bebek talep edebiliyor muyuz?
Sizden faha öncr yaptınız tetkikleri isteyip kurul kararı ile aşılama ya da tüp bebek ne çıkarsa onu uyguluyorlar, eğer hakkınızda aşılma çıkarsa tüp bebek isterseniz ücretli kısmından yüo bebepe geçebiliyormuşsunuz. Geçen yıl bana aşılama kararı çıktığında sormuştum kabul etmemişlerdi. Bu sene arkadaşım aynı şeyleri yaşadı sordu tüp bebeğe geçiş aşılama kararına rağmen atlamak istiyosanız ücretli olur dediler.

Merhaba, Ege üni tüp bebek için dosya işlemlerine basladik 20gun önce ilk defa gidip belgeleri tamamladık. Tüp bebeğe onay verildiğini Adetin 1.gunu aramam gerektiğini söyledi hemşire. Acaba hemen mi başlayacak süreç? Dosya konseye girince 7-8ayda anca tedavi başlar demişlerdi burda şimdi şaşırdım acaba hemen tedavi mi başlayacak?
merhaba ege üni.de ne kadara mal oldu tip bebek

merhaba ege üni.de ne kadara mal oldu tip bebek
Raporluydu benim 890hastaneye 640kusur ilaçlara verdim. Ege hanımdan özel muayane aldığım için 3000 de onun için verdim. Normal poliklinikte girer ve raporlu olursanız sadece ilaç ve hastane parası veriyorsunuz

Raporluydu benim 890hastaneye 640kusur ilaçlara verdim. Ege hanımdan özel muayane aldığım için 3000 de onun için verdim. Normal poliklinikte girer ve raporlu olursanız sadece ilaç ve hastane parası veriyorsunuz
Merhaba tüp bebek onayını direkt mi aldınız? Yoksa önce aşılama falan mı yaptılar? Benim eşimde hız %3 2 yıldır hiç gebelik oluşmadı varikosel ameliyatına rağmen... Sizde ne gibi bir sıkıntı vardı acaba?

kızlar transfer için aradım ben. cihazlarda bozukluk varmş. transfer olck oln varmı aranızda yakında

Merhaba tüp bebek onayını direkt mi aldınız? Yoksa önce aşılama falan mı yaptılar? Benim eşimde hız %3 2 yıldır hiç gebelik oluşmadı varikosel ameliyatına rağmen... Sizde ne gibi bir sıkıntı vardı acaba?
Ben başka üniversite hastanesinde iki aşılama yaptırmıştım tutmamisti. Bizim sorunumuz sayı ve morfolojiydi

Merhaba Arkadaşlar ege üni arayıp konuşan bı au tedavi olan var mı. Ameliyathane tadilatta old için bir sonraki reglinizde arayın dediler bu hafta. Böyle dönüş alan var mı?

Merhaba Arkadaşlar ege üni arayıp konuşan bı au tedavi olan var mı. Ameliyathane tadilatta old için bir sonraki reglinizde arayın dediler bu hafta. Böyle dönüş alan var mı?
Ben konuştum ama zaten nisan adetle baslanicak bana şuan cihazlarda sorun varmış 2 haftaya kadar düzelir dedi meltem hemşire

Geçen ay cihazlarda sorun olduğunu duymuştum bu ay da ameliyathane tadilatta dediler de hastaneye gittim kan vermeye tüp bebek laboratuvarı da kanları siz teslim ediyorsunuz biz de bakım var dedi. Demek genel bir bakıma girmiş olabilir. Siz başlayınca bize de durumu bildirir misiniz Nisan da başlıycaklar mı diye

kızlar ege ünv. tüp bebek bölümünü,arayan varmı. sıkıntı varmı acaba virüs yada tadilat bakımından

Back
X