Egeli Anneler!!! Biz de Yapalım Şu İşi Yav

valla safişim bende aynı şeyi düşündüm zaten, ama tatilimiz az olduğu için mümkün olmayacağını düşünmüştüm, şimdi tatilimizi baya uzattılar o yüzden bayram sonrası için eşime de dedim gidelim mi diye önce yok dedi, hem mazot, hem sen orda alışverişe vurursun kendini falan para çıkmaz o kadar şimdi dedi, ben dedim ki yok ben bu sefer alışveriş yapmayacağım birincisi deniz havası almak istiyorum sahilde turlamak istiyorum, ikincisi de arkadaşlarla vakit geçirmek istiyorum uzun uzun dedim tama o zaman bakarız dedi yani ikna edebilirim gibi inşallah

cidden bu sefer alışveriş planım yok eymene alınacak öyl büyük bişey yok bu sene, pek eksiğide kalmadı şükür, ha gezerken bişey görürüm alırım o başka ama yoksa özel olarak alışverişe gitmeyeceğim o yüzden sizinle daha rahat ve bol bol vakit geçiririz gibi geliyor

o zaman süper beyazmeleğim,ha gayret bakalım,kocayı ikna etme sırası sana geçti,bu akşam iyi bir performans bekliyorum senden :90:

valla güzelim iyi performans gösterdim tabiki ama konuyu açmadım nasılsa daha yeni konuştuk bir daha üstüne gitmek istemedim, bayram bir geçsin o günlerde tekrar iyi performanslarla açarım konuyu

ya dün ben bir sürü şey yazdım hepsi silinmiş mi yaa (

yarın geliyoruz sanırım kızlar alışveriş yapmamak şartıyla ikna ettim gibi kocişi :))

safişim ilk sana gelicem, akşama kadar oturucam :) akşam kardeşim orada onun yanına geçicem onda kalıcaz,ertesi günde mertomun doğum gününe katılırız dedim, öğleden sonrada başka bir arkadaşa uğrayıp dönücez
şimdilik planımız bu tabi sizin için de uygunsa müsaitseniz

bende sevinçliyim krikom hehehe güzel olacak inşalllah

eymenin uyumasını bekliyorum birkaç parça eşya aıcam yanıma bir çanta hazırlamam gerek, bir gece kalınacak olunca illaki pijaması bilmemnesi derken çanta gerekiyor

Canım ben senden şimdiye kadar haber alamayınca yarın için İkea ya gitmeyi planlamıştım.Diğer tarafa öğlen çıkarız yola yazmışsın,bu durumda kaçta bizde olursunuz,ona göre bende evden çıkmam ya da daha erken çıkıp,sizin geleceğiniz saatte dönerim.Yarın telefonlaşırız zaten.
Bir de kaynım bayram boyu bize gelemedi bir türlü,ya biz müsait olmadık ya o.Yarın gelecekmiş,o da geldiği zaman mutlaka yatılı kalır.Yani anlayacağın yarın akşama yemekli ve yatılı misafirim var bir de.Aslında ben sizi akşam yemeğe almayı hayal etmiştim,hatta belki yatıya da bende olursunuz diye düşünmüştüm,biliyorsun benim ev küçük ama sığışırız bir şekilde artık siz yabancı değilsiniz nasıl olsa dedim ama bu şartlar altında mümkün gözükmüyor
Dediğim gibi geleceğiniz saate göre ayarlamamı yapıcam,olmazsa ikeaya gitmem,başka gün gideirm,ikea kaçmıyr ya,sen yılda 1 bilemedin 2 kere geliyorsun
Mertin doğum gününe de gelecek olmana çok sevindim,orada da görüşücez Allah nasip ederse süper olacak

krikom siz de buyurun gelin

safişim biz daha evden çıkamadık bebeğim düşün yani, eymen paşa hala uyuyor şoklardayım, dün gece biraz geç yattı ondan heralde onun uyanmasını bekliyoruz o uyanınca hemen çıkarız muhtemelen
yani saat olarak en iyi ihtimalle 13.00de buradan çıkabiliriz sen istersen git ikea'ya falan 13.00de çıksak işte 15.00gibi falan orada oluruz çıktığımızda arayacağım zaten seni

artı hiç zahmet etme güzelim yemekti yatılıydı falan ben ayarladım zaten herşeyi, seninde küçük çocuğun var onlarla herşey zor oluyor biliyorum biz geliriz bir çayını içeriz biraz muhabbet sohbet yeter, dün de yazdığım gibi kardeşim dediğim bir arkadaşım var orada hatta dün o bizdeydi :)) o bekliyor yatıya ona dedim ben akşama doğru ordan çıkar sana geçeriz diye tamam dedi sorun yok yani sen rahat ol canım benim düşünmen yeter sağol yine de

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…