Egeli Anneler!!! Biz de Yapalım Şu İşi Yav

gülizim henüz kendi adıma kesin değil ama çok istiyorum.1.5 hafta var önümüzde.eşime baskılara başladım :jeyyar:

bir de madem sen İzmir bana çok uzak kalıyor gelemem oraya kadar diyorsun,varsın Aydında olsun yine :)) tabi kocişi ikna edebilirsem ve diğer arkadaşlarımızda isterlerse

bir de madem sen İzmir bana çok uzak kalıyor gelemem oraya kadar diyorsun,varsın Aydında olsun yine :)) tabi kocişi ikna edebilirsem ve diğer arkadaşlarımızda isterlerse
canımcımm ablamlar bayramda izmirde olsalardı yine gelirdim..işte hafta sonuda orada geçiridim.ama onlar buraya gelecekler.. eee ben tek başıma.yine 3 saatlik yoll .ee çok izmiride bilmem..hani çok zor olacak benim için ama aydın şurası...ben bu yıl serdarı getirmeyi düşünmüyomm..gerçi bakalım ne diyecek benim yapışık kociş...:))) kız kıza baş başa olalım istiyorumm..hastalık falan olmazsa ben varımm..

bakalım bu mesajı bu sene de yazabilecek miyim :teytey:
hadi inş...

Metin gelir canım,çünkü bizim araba şirket arabası biliyorsun,o yüzden ben tek başıma çocukla gelme sorumluluğunu alamam.Bir de iyi oluyor gelmesi,Okyanus hanımla birazcıkta o ilgileniyor

isteyen eşiyle gelir canımm..eşler sorun değil..bende serdara söylemedn dedimm.bakalım bizimki ne diyecekk...:)))dediğin gibi kuzulara bakarlar aslında...:)))

valla benim eşimde gelir çünkü arda ile ilgilenir hemde metin abiyle onlar vakit geçirir zaten ben okadar yolu tek başına gelemem olmadı sapiş tek araba gideriz bizim arabayla yiğitle metin abi önce biz arkada

katılmak çok isterim inşallah geçen sene hastaydım gelemedim bu sene katılmak istiyorum

oooo krikotesimde geliyooo..melek zaten gelir:))) geriye darılgaim kaldı..oda 2. hamile ama..gelebilirmikii..sapiş senmi ararsın benmi arayayım canımm..belki gelebilir..

aaaa darilgen hamile mi ooo süper yaa 2008 anaları hızlı çıktı valla baya hamilemiz dpğum yapanımız oldu

tamam tatlışım,bencede tek araba gitmek çok mantıklı.Metinden ok i bir alayım buraya da hemen yazıcam.dün akşam söyledim ben ona tekrar gidicez mi diye,tam net bir cvp vermedi.biraz olumsuz cvp verecek gibi bir hali var ama ikna edeceğimi umuyorum :jeyyar:
oooo krikotesimde geliyooo..melek zaten gelir:))) geriye darılgaim kaldı..oda 2. hamile ama..gelebilirmikii..sapiş senmi ararsın benmi arayayım canımm..belki gelebilir..
gülizim bende darilgenin no su yokki,kaç kere istemiştim de veren olmadı.bir de sen daha samimisin şimdi onunla,sen arasan daha iyi bence.biz haber verelim de gelir gelmez o kendi bileceği iş,biz onu da görmeyi çok isteriz :CüvCüv:

kızlaaarr Meto dün akşam tamam dedi :lepi: krikom sizde de herşey tamamsa,sizin arabaya doluşup gideriz çoluk çocuk ohhh
:teytey:hihoyyyt

biz bu sabah kavga ettik yiğitle çok feci ama bu konuyla alakası yok uykusuzluk başımıza vurdu artık şimdi küsüs konuşmuyoz eğer herkez tamam ok buluşalım diyorsa benim ki tmm der zaten o kolay aklinialirimsmile

yani sonuç olarak neye karar veriyoruz,29 ekimde buluşuyor muyuz? bu arada beyaz da hiç bir şey yazmamış buraya hala.
gülizcim sen darilgene haber verdinmi cnm

bugün çok yoğundum canımm arayamadımmm..yarın ararım..ben 29 ekimde hazırım..hakkaten beyaz nerelerde hiç bişi yazmamışşş

gülizim tamam canım
krikooom canım yazdığın mesaj ikilemde bıraktı şimdi olayı.şunu bir aydınlatsaydın.biliyorsun ona göre program yapıcaz

aaa akannehir bu topiği ne zaman geri getirdiniz ne zaman bu kadar yazı yazdınız siz yavs benim haberim yok
kızlar derslerim olduğu için çok yoğunum o yüzden yazamadım zaten giremiyorum doğru dürüst
ben fikrimi zaten söylemiştim sanırım diğer topikte gülizle tlde de konuşmuştuk 2 gün sonrasında sınavımız olacağı için izmire gidemeyiz eşimi ikna edemem diye ki öylede dedi, aydın olursa en azından sabahtan biraz çalışırsın yada dönünce diye, ama izmir olursa sabahtan akşama kadar çalışmazsan falan laylaylom
kısacası aydın olursa gideriz demişti tee o zamanlar sizin geldiğiniz duyunca çok yüksek ihtimalle evet diyecektir, şuanda özel derste gelince sorarım yarın fırsatını bulursam size bildiririm
ama ben çok sevinirim kesinlikle
benim izmir için de planlarım var ama güliziminde dediği gibi iki-üç günlük falan gidicem bu sefer bütün akrabalarım arkadaşlarımı görebilmek için rahat rahat görüşeyim sıkıştırmayayım diye inşallah birgün oda olacak şimdiye kadar kısa kısa oldu
amaaan yine çenem açıldı dır dır dır kaydirigubbakcemile3 sözün özü aydına ben varım özledim kız sizi bu bir, ikincisi geleneksel oldu bu 29 ekim egeliler buluşması olmadıysa bile olacak inşallah alkisalkisalkis eşimlede konuşurum bi aksilik çıkmazsa buluşuyoruz hihoyyyt

benden ok eğer herkez geliyoruz derse ki herkez ok didi ben dünden razıyım hihoyyyt

29 ekimde görüşmek üzere öptüm sizi

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…