- Konu Sahibi beyazmelek
-
bakalım bu mesajı bu sene de yazabilecek miyim :teytey:tamam kızlar yarın 12 de forumda buluşuyoruz
canımcımm ablamlar bayramda izmirde olsalardı yine gelirdim..işte hafta sonuda orada geçiridim.ama onlar buraya gelecekler.. eee ben tek başıma.yine 3 saatlik yoll .ee çok izmiride bilmem..hani çok zor olacak benim için ama aydın şurası...ben bu yıl serdarı getirmeyi düşünmüyomm..gerçi bakalım ne diyecek benim yapışık kociş...:))) kız kıza baş başa olalım istiyorumm..hastalık falan olmazsa ben varımm..bir de madem sen İzmir bana çok uzak kalıyor gelemem oraya kadar diyorsun,varsın Aydında olsun yine :)) tabi kocişi ikna edebilirsem ve diğer arkadaşlarımızda isterlerse
hadi inş...bakalım bu mesajı bu sene de yazabilecek miyim :teytey:
:roflol::roflol:gelsinler kızz,yazıkk :)))
tamam tatlışım,bencede tek araba gitmek çok mantıklı.Metinden ok i bir alayım buraya da hemen yazıcam.dün akşam söyledim ben ona tekrar gidicez mi diye,tam net bir cvp vermedi.biraz olumsuz cvp verecek gibi bir hali var ama ikna edeceğimi umuyorum :jeyyar:valla benim eşimde gelir çünkü arda ile ilgilenir hemde metin abiyle onlar vakit geçirir zaten ben okadar yolu tek başına gelemem olmadı sapiş tek araba gideriz bizim arabayla yiğitle metin abi önce biz arkada
katılmak çok isterim inşallah geçen sene hastaydım gelemedim bu sene katılmak istiyorum
gülizim bende darilgenin no su yokki,kaç kere istemiştim de veren olmadı.bir de sen daha samimisin şimdi onunla,sen arasan daha iyi bence.biz haber verelim de gelir gelmez o kendi bileceği iş,biz onu da görmeyi çok isteriz :CüvCüv:oooo krikotesimde geliyooo..melek zaten gelir:))) geriye darılgaim kaldı..oda 2. hamile ama..gelebilirmikii..sapiş senmi ararsın benmi arayayım canımm..belki gelebilir..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?