Egeli Anneler!!! Biz de Yapalım Şu İşi Yav

ooh sonunda beyazım da basın açıklamasını yapmış,krikomda onaylamış e o zaman Allah nasip ederse,bir hastalık çıkmazsa,29 Ekim Cuma Günü Aydın Forumda buluşuyoruz kızlar :teytey::teytey::teytey:

kızlar diğer topiğimize de yazdım ama buraya da yazayım hocamız cuma gününe ders koydu yaa:çok üzgünüm:
saat 15.00te başlayacak ders, yine de geleceğim katılacağım sizleri görmeyi çok istiyorum en azından 14.30a kadar otururuz ama daha uzun olmasını isterdim napalım İzmirdeki buluşmalarımızda olduğu gibi yine koşuşturmacayla alelacele bişey olacak malesef

saat 13.00te buluşacaktık değil mi geçen seneki gibi karar buydu yanlış hatırlamıyorsam, eğer sizler için bir problem yaratmayacaksa, saat 12.00 yapsak olmaz mı en azından bende biraz daha uzun kalmış olurum yanınızda, ama dediğim gibi bir problem olmayacaksa, ne uzak yollardan gelenler sizlersiniz ben her şeklide sizlere uyarım

yok tatlışım yok,diğer tarafa da yazdım.biz bu sene iptal edelim ya da başka bir güne erteleyelim

diğer tarafada yazdımm..pazar bana uymaz meleğim..ablamlar gelecek köye gitmem lazım.
cuma bana uygundu..bide kuzu iyileşse...
ha darılganlede konuştum..buluşmaya katılamayacak.Ateş'de hastaymış..

buluşma olmuyor yani :çok üzgünüm: bana pazarda uyardı ama güliizme uymuyormuş başka bahara kaldı desenize (( neyse kısmet değilmiş hevesimiz kursağımızda kaldı

nasip değilmiş :1closedeyes: hepimizin uygun olduğu bir zamana erteleyelim en iyisi kızlar.Bir de artık havalar soğuyor,kapalı alan lazım bize

canlarım bakın dediğim gibi yapalım bence, cuma sabahı telefonlaşalım özellikle güliz tamamdır eylül iyileştiderse çıkarsınız yola, yoksa erteleyelim

ama yine bence öyle bir yıl falan görüşmemezlik yapmayalım bu pazar olmuyorsa haftaya pazara kalsın mesela, 7 kasımmı oluyor haftaya pazar kocişlerde götürmeye niyetlenmişken tamam demişken tamamen iptal etmeyelim derim

benim kocam gelemez ama olsun benim dersim yoksa programa bakar sölerim size eymeni alır gelirim pazar günü

her karara uyarım ama benim fikrim bu sizce de uygunsa, hem bebişlerimizin doğum günleri de yaklaşıyor hatta okyanusla eymeninki geçmiş bile olacak onlarada mini bir kutlama yaparız aramızda 4ünü kutlarız ortaklaşa istanbuldaki arkadaşlar gibi olmaz mı çok güzel olur bence

forumda olmazsa aydın merkezde kapalı geniş alanlar var bildiğim oralarda bi yerde buluşuruz ben araştırırım forumda da kapalı mekanlar varda ama küçük sanırım daha geniş bi yer biliyorum bu pazar gittiğimde orayı bi araştırırım isterseniz

ne dersiniz şekerler?

ben cumada olsa pazarda olsa uyarım ama sabah hadi yola çıkın diyerek çıkabileceğimizi zannetmiyorum biizm bu ay eşimin maaşını yarım ödediler ben gelmek istiyorum çok die eşim ok dedi gelsek bile birilerinden borç olarak olacaktır büyük ihtimal o yüzden annemden yada annesinden borç istemek yada başka biyerden para bulmak için enaz 1 gün öncesinden eşime tamam gidiyoruz demem gerekli

Son düzenleme:
7 kasım pazar günü için ben söz veremiyorum,6 sında cumartesi Okyanusun doğum gününü kutlayacağız.Ertesi gün için hem yorgunluğumuz olur hem de aileyle geçirmemiz gerekebilir,onlarlada daha küçük bir kutlama yapmak için.Yine de küçükte olsa bir ihtimal bırakıyorum.Aydında ortaklaşa doğum günü fikrini çok sevdim canım

safişim valla bende çok sevdim bu fikri alkisalkisalkis 7 kasımda olmazsa 14 kasımmı oluyor diğer pazar en son çare o zamana kalabilir tatlı bişey olur, güzel bir anı kalır

krikom haklısın canım o zaman yarın için iptal edelim zaten gülizdende ses çıkmamış önümüzdeki haftalarda bu ortak doğum günü partisini düzenlemeye çalışırız o zaman ne dersin

tamam tatlım 14 kasım pazar günü için konuşuruz tekrar.kocaları tekrar nasıl kandırcaz bilmiyorum

evet sizin için biraz sakat olacak durum ee ne diyim bütün dişiliğinizi kullanın artık aklinialirimsmile

canlar 14 kasım yaklaşıyor napıcaz demediniz bişeyler ses çıkmadı, buluşabiliyor muyuz

havalar şu bir-iki haftadır havalar mükemmel gitti burada acayip sıcaktı hep aklıma sizler geldiniz ah ah buluşabilseydik diye
ben özellikle 14 kasıma bişey koymadım hatta günümüz vardı ona bile gelemem dedim neyseki onu da ertelemişler :)
tamamen boşum şekerler allahtan bir mani çıkmazsa siz gel deyin tamamdır benim için

aslında 9 günlük tatilde buluştuk buluştuk yoksa koca kış geçer biz daha buluşamayız vallahh 14 kasım için planım yok müsaitim ama başka problemler var gerçi onlar hep var birde ablamlar bursadangeliyor onları bırakıp gelebilirmiyim bilmem ama siz yani hepiniz ben boşum buluşuyoruz derseniz tüm şartlarımı sonuna kadar zorlarım kocişimden yana problem yokta diğer şeyleride ayarlamaya çalışırız

valla bende geliyordum hazırdım yani söyledim gülizin misafirleri gelecekmiş gelemem dedi

güliz hanım ekemez misin kız misafirlerini başka gün gelsinler ay biz her zamanmı buluşuyoruz sanki

krikoya katılıyorum şu 9 günlük tatil son fırsat gibi yani aslında herhangi bir haftasonu buluşulabilir artık ben müsaitim ama havalar soğuyacak çocuklarla zor olacak

bende bu tatili buluşmak için iyi bir fırsat olarak görüyorum ama neticede pazar günü de arefeden bir gün önce oluyor yani herkesin işi olabilir.Şahsen ben cumartesiden ve pazartesi halledebilirim ama Gülizi bilemicem.Bir de tatlım madem Güliz gelemicekse o zaman biz Aydına geleceğimize siz İZmire gelin,bence daha mantıklı böylesi

meleğim misafirler cumartesi gelip ta bayramın 2. günü gidiyorlar canım ya..yani ekmem zor..evde misafir varken..hadi ben gidiyom diyemem((

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…