Taze aşure de var mune
Tabi s bedenler nasıl belli ediyor kendini, yiyin çatlayana kadar..Biz de enine doğru çatlamayalım diye uğraşalım
Aşure deme yaaa noolur yaa
S mi
S yi Muneye özel üretiyorlarmışBenim iki branşta X im var
Ay çok yedim bugün
Ben de x'lenmeyeyim diye üstün çaba sarfediyorum
Hatta xlendim belki ama inkar ediyorum
Aşureeeeenasılda severim, neler koydun içine anlatsana biraz
Bak şimdi nasıl canım çekti, pişirmemek için direniyorum ama zorla aşure yaptıracaksınız bana
Fark etmeden verdiler bana X leri
Hemde ikisini aynı anda
Dikkatli olmak lazım
Çok sinsi X komitesi
Annem uyudu yarın sorayım mune
Ama ana malzemesi buğday
Annem çok güzel yapar ya, onun aşuresi gibisini yemedim valla..
Üstünü bir süsler, aşure ararsın altında
sinsirella x kesin bana da uğradı da haberim yok, hala L'yim diye kandırıyorum kendimi
Fark etmeden verdiler bana X leri
Hemde ikisini aynı anda
Dikkatli olmak lazım
Çok sinsi X komitesi
Annem uyudu yarın sorayım mune
Ama ana malzemesi buğday
Annem çok güzel yapar ya, onun aşuresi gibisini yemedim valla..
Üstünü bir süsler, aşure ararsın altında
Evet o X'leri bilirim, benim annemde 3 tane var ama annem inkar halinde, anneme sorarsan herkes ondan kilolu
Aaaaa annene mi yaptırdın aşureyi, ana malzemeyi bizde biliyoruz herhalde
herkes farklı yapıyor aşureyi ben ne çok katı ne çok sulu seviyorum, birde inciri sevmiyorum içinde morartıyor sanki
Evet o X'leri bilirim, benim annemde 3 tane var ama annem inkar halinde, anneme sorarsan herkes ondan kilolu
Aaaaa annene mi yaptırdın aşureyi, ana malzemeyi bizde biliyoruz herhalde
herkes farklı yapıyor aşureyi ben ne çok katı ne çok sulu seviyorum, birde inciri sevmiyorum içinde morartıyor sanki
İşte sen ve senin gibi S üretimini teşvik eden minyon tipliler asla bizi anlayamaz müdürüm
Aslında herkes bizden kilolu bizi kıyafetler böyle gösteriyo
Hem o etiketleri de yanlış basmışlar
Benim metabolizma babama çekmiş, ne yersem yiyeyim, deliksiz 24 saat uyuyayım kilom 3 aşağı 5 yukarı aynıdır, annemse su içsem yarıyor kızım, hiçbirşey yemiyorum der ama maşallah bir tabak yemekle bir ekmek götürürsonuç 3 X
Dedikodusunu yaptığımı duysa paralar beni
İncir bizimki de koymaz..Kıvam olarak en güzeli orta kıvam oluyor zaten bence..Bir de ben sıcak sevmiyorum aşureyi..Soğuk soğuk yerim
Benim metabolizma babama çekmiş, ne yersem yiyeyim, deliksiz 24 saat uyuyayım kilom 3 aşağı 5 yukarı aynıdır, annemse su içsem yarıyor kızım, hiçbirşey yemiyorum der ama maşallah bir tabak yemekle bir ekmek götürürsonuç 3 X
Dedikodusunu yaptığımı duysa paralar beni
Benimde var ya herşeyim babama çekmiş ama birtek metabolizma bilmiyorum kime çekmiş
Babam 50 yaşına kadar 52 kiloydu sen düşün
Hep babandan kilolu olmak nasıl bir duygudur bilirmisin Mune
Ya noolur yaa
Allahım pıçaklıcam şimdi kendimi
Allahım pıçaklıcam şimdi kendimi
Bizimki de yarım dünya gibi oldu, diyo ki ben de kesin bişey var kilo alıyorum devamlı
Gece yarılarına kadar boğazım durmuyor demiyor ama
sohbetinize bayıldım çok tatlısınız.......
Peki peki anladım, depresyona girdiniz siz
Ama birazda olsa motive olmadınız mı yahuhani x'cikler yerine en azından M değil mi ama
Bu topik benim için hayati tehlike oluşturmaya başladı sanırım, ufak ufak kaçsam iyi olur sanki:26:
Peki peki anladım, depresyona girdiniz siz
Ama birazda olsa motive olmadınız mı yahuhani x'cikler yerine en azından M değil mi ama
Bu topik benim için hayati tehlike oluşturmaya başladı sanırım, ufak ufak kaçsam iyi olur sanki:26:
ellerine sağlık çok güzel olmuş
başarılar dilerim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?