• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

eğer destek olursanız kilo verir miyim?

yesilyesimm

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
25 Nisan 2013
93
97
103
İzmir
merhaba ben 29 yaşındayım. 1,55 84 kiloyum. çok ama çok şeyler denedim kilo veremedim. her kilo verişimde tekrar tekrar alıyorum kiloyu.
her şeyi denedim metabolik balans, diyetisyen, şok diyetler ama olmuyor.
şu an akupunktur yaptırıyorum. açıkcası doktorum dediklerine uymuyorum. gizli gizli çikolata falan yiyorum. ızgara tavuk yerine meksika usulu tavuk falan yiyorum :)
neyse hem param hem zamanım boşa gidiyor. o yüzden burada her gün ne yediği yazarak devam etmek istedim.
dürüst olucm, belki sizden utanırım vazgeçmem.
bana destek olursunuz dimi?
şimdi sabah kalhvaltısında bir yumurta sarısı yedim (beyazından nefret ediyorum da), buğday ekmeği kalmadığı için 2 dilim beyaz ekmek. 2 kibrit kutusu büyüklüğünde yağsız peynir. bir lokmacık reçel.
şimdi bir tane badem yedim ve zayıflama çayımı içtim. (aktardan alınma değil. eczacıyım ve kendime fitol zayıflama çayını aldım).
tartılmadım korkuyorum :/ yarın tartılıp size kesin bilgi veririm. sevgiyle kalın :)

öğle yemeğinde tavuk fajıta yedim. beklediğimden daha yağlıydı :(
neyse yanında 2 lavaş yedim. bir de tutamadım kendimi küçük ekmekleri oluo onların ondan yedim.
yemeseydim iyidi ama işte :8

hoş geldin canım diyetinde başarılar diyorum. bence yediklerin diyet açısından pek uygun değil silkelen gerçekten kilo vermek istiyorsan ilk olarak bunu beyninde bitir sonrası geliyor inanki kilo vermek yemek yemekten daha zevkli bunun tadını alınca asla vazgeçemeyeceksin:21:

evet işte benim sorunum da bu.. diyete uygun beslenmeyi sevmiyrum :)
sabah 2 dilim kepkli ekmek, bir kibrit kutusu kadar beyaz peynir ve domotes, salatalık yedim. ara öğün de badem yicm karar verdim :9

merhaba.. sabah kahvaltısını yazmıştım..
ara öğün yapamadım hızlı geçti zaman bir tane soda içitm sadece..
öğle yemeğinde çöp şiş ve bi lavaş yedim.
az önce nişanlım dondurma yiyordu bir kaşık ucuyla aldım.. tatlıya hiç dayanamıyorum.
et güzel doyuruyor. acıkmadım bak kaç saat oldu..
mide boş durmasın diye bi fito'l içtim..
bakalım yarın ne değişecek

ben de ocak ayında diyete başladım 13 kilo verdim 3 hafta önce bozmuştum diyetimi ve bunun 2 kilosunu aldım :(( pazartesi tekrar diyete başladım ve adapte olamadım hala zorluk çekiyorum nolcak bizim halimiz böyle :(( umarım hepimiz diyetimizde başarılı oluruz kolay gelsin canım

ben de ocak ayında diyete başladım 13 kilo verdim 3 hafta önce bozmuştum diyetimi ve bunun 2 kilosunu aldım :(( pazartesi tekrar diyete başladım ve adapte olamadım hala zorluk çekiyorum nolcak bizim halimiz böyle :(( umarım hepimiz diyetimizde başarılı oluruz kolay gelsin canım

bence diyet yapmanın en zor yanı gerçekten kararlı olmak. ama etrafımızdakilere bunu anlatmak zor oluyor.
mesela nişanlımın evine dün gittim yemek yiyelim dediler. çiğ börek yapmışlar. ay ben rejimdeyim siz saatlerdir uğraşmışsınız ama ben bunu yiyemem denmiyor ki..
ya da arkadaş ortamında zor oluyor. önemli olan kararlı olmak bence.
ha bir de spora gitmek lazım. ama öyle zor geliyor ki bana :(

kesinlikle katılıyorum canım :) bugün mesela annem dondurma almış koydu önüme gel de yeme şimdi halbuki diyet yapıyordum ..etrafımızdakilerin davranışları da çok önemli..spora gelince ilk başta bende yapamam sanıyordum ama alışınca oluyor valla ..günde yarım saat yürüyüş yapıyordum (tekrar başlayacağım kısmet olursa) ilk başlarda çok zor ve sıkıcıydı ama hergün yapınca alıştım ve kilo vermem hızlandı..kilo verdikçe yürüyüşler zevk vermeye başladı..yarım saat bile çok farkediyor dene derim :)

Merhaba ben de diyetteyim ve aynen senin durumundayim gerçi 2 gündür aklımda acaba diyeti bozsam mı nasılsa yine yapamıcam diye ama kendime inat ediyorum olucak inşallah

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Merhaba ben de diyetteyim ve aynen senin durumundayim gerçi 2 gündür aklımda acaba diyeti bozsam mı nasılsa yine yapamıcam diye ama kendime inat ediyorum olucak inşallah

aman bozma.. bak ben buradayım. bu pazartesi güzel bir adım atalım mı? mesela her gün yemekleri ve sporu bir biriimize anlatalım.
mesela ben senin için bugün 1 saat yürücm. sen ne yapcaksın?

aman bozma.. bak ben buradayım. bu pazartesi güzel bir adım atalım mı? mesela her gün yemekleri ve sporu bir biriimize anlatalım.

Bu uygulama çok hoş ben jillian michaelsin 30 days shared programını yapıyorum ama diyet yapmıyorum artık kafama göre yiyorum :)

bozmayın gerçekten diyet yapmayı başarmışsızın ve 13 kilo vermişken bence bozulmaz o diyet sizin aziminizin bendede olmasını isterdim

youtubedakilerle aynı cd almana gerek yok.. ben dayanamadım aldım. dün başladım.. gerçekten yorucu baya terledim :) arkadaki anitaya bakıp yap eğer spor yapmıyorsan daha önce

Nasıl gidiyo spor diyet?

Back
X