"Eğer müslüman bir kadın börek yapmayı bilmiyorsa, o aile dağılmaya mahkumdur"

Bu şekilde daha iyi. İçinden geldiği gibi özgürce yazmış. Bakan olunca geri vites yapıp hesabını sıfrılamış. Bana göre partiler söylemlerinden dolayı kapatılmamalı. Bu şekilde ak koyun, kara koyun belli oluyor. Halk tüm bunları görüp, okuyup kararını kendi vermeli.

Hdp'yi de kapatamazlar sanırım. Yasaları çiğneyerek böyle bir işe kalkışmaları da sadece Hdp'nin işine yarar. Daha önce olduğu gibi.

Şimdi börek var börek vr. Sigara böreği yapabilirim ama su böreği yapamam. Sigara böreği sayılır m?

Ayrıca hemen anneme sormam gerçek boşanma sebepleri bu muydu. Ben şiddetli geçimsizlik biliyorum, şiddetli böreksizlik olmasın?

Börek yetmezliğinden olmalı.

Maalesef çağımızın en büyük illeti bu, böreksizlik.

Kadının çalışma hayatına girmesi ve kadın-erkek ilişkilerindeki dengelerin değişmesiyle birlikte ne yazık ki börek yapmayı affedersiniz bilmeyen kadınlar var. Kadınlar, kadınlarımız.

Feministlerin ve hazır yufka lobisinin kadınlarımız üzerindeki kirli oyunları bunlar. İnşallah biz bozacağız, biiiiz!1!!!

Feministlerin ve hazır yufka lobisinin kadınlarımız üzerindeki kirli oyunları bunlar. İnşallah biz bozacağız, biiiiz!1!!!
Bütün bunlar toplumsal değerlerimize saldırıp Türk aile yapısını bozmak için yapılıyor.

İlkokullara zorunlu börek yapım dersi konmalı. Ülke nereye gidiyor böyle

icler acisi konu goygoy olmus heryerde , vergileriniz geleceginiz refahiniz nasil bir zihniyetin elinde , vitrine süs mariyonet konuldugu acikca ortada ... yazik ATATÜRK e bu ülke onu hic hak etmemis ,keske birileri gibi ingilzlere fransizlara italyanlara boyun egseydi onlarin gemileriyle kacsaydi ...suanki durum tamda hakettigi yerlerde olurduu gerci gec oldu ama oluyor yaa neyse..

Bende diyorum ki neden yufka konusuna girmişler. Kadın böbrek demiş börek tarifi vermedikleri kalmış diye ... yarebbimmmmm sana geliyorum taşlık tavuğun totosu sanırım yerinde yerini bilmem
hee taşlığıda bilmiyosun yani
sana avukatımın numarasını verebilirim

ya inanmayın ya şaka dır :) zorla insanların damarlarına basıyorlar inanılmaz birşey

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…