"Eğer müslüman bir kadın börek yapmayı bilmiyorsa, o aile dağılmaya mahkumdur"

ne yapalım izahı olmayan şeylerin mizahı olur dedik

Bütün bunlar toplumsal değerlerimize saldırıp Türk aile yapısını bozmak için yapılıyor.

İlkokullara zorunlu börek yapım dersi konmalı. Ülke nereye gidiyor böyle

Bu arada kendisi üniversitede öğretim üyesiymiş. Hangi alanda ders veriyordur acaba? Börek 101 dersi mesela. Olabilir yani.
İlkokul çocuklarına bu eziyeti reva göremem.

hee taşlığıda bilmiyosun yani
sana avukatımın numarasını verebilirim
Valla biliyorum yaa. Hatta buzlukta da var. Ama lokasyon sıkıntısı çekiyorum. Kasapmiyim ayol ben. Hem börek te yaparım
Da sen yinede numarayı ver

Bizim orda derler göçmen olup da börek yapmayı bilmeyen yoktur diye Bu da o tarz olmuş.

Ekonomi düzelecekmiş, doların atwşi sönecekmiş kadın evde börek pişirmeyi bildiğinde...
Allahım sana geliyorummmmmmmmm...

Ohhh neyseki biliyorum börek yapmayı.
bende sandım ki sadakatli saygılı bir kadın değilse o aile dağılmaya mahkumdur diye yazmış börek yap yeter
Ayrıca fazla börek yemişsin bacım ye ye aynen devam (bak ya şişko halimle zorla laf söylettiriyorsunuz)

Koskoca hükümetin bakanıyla dalga geçmeye utanmıyor musunuz ey kafirler. Oysa ki kadın ne kadar haklı. Börek yapmazsınız, kocalarınızın önüne bir tas çorba koymazsınız, ayaklarını yıkamaz masaj yapmazsınız, çamaşırlarını ütülü temiz, evini düzenli tutmazsınız, istediği zaman sevişmezsiniz sonra kadınım diye dolaşırsınız ortalıkta. Neymiş çalışan kadınmış, neymiş hayat müşterekmiş. Hah müşterek. Sonra kocalarınız sizi aldatır işte böyle.

Ha bu arada kısas meselesi de aslında sizin iyiliğiniz için. Düşünsenize aldatan kocaların pipisi kesilecek. Bundan ala intikam mı olur?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…