"Eğer müslüman bir kadın börek yapmayı bilmiyorsa, o aile dağılmaya mahkumdur"

vallahi ağlamak istiyorum bu kadar doğru tespit daha önce görmemiştim.

Galiba böreği kendisi pişirip kendisi yemiş, koca da ne yapsın börek yoksa bu yuva dağılır demiş boşamış zahar.
Yakında en az üç tepsi börek şart derse şaşırman obur bakan:)

Galiba böreği kendisi pişirip kendisi yemiş, koca da ne yapsın börek yoksa bu yuva dağılır demiş boşamış zahar.
Yakında en az üç tepsi börek şart derse şaşırman obur bakan:)

3 çocuk projesininde mimarı kendisiymiş diyollaa, sosyal medyanın yalancısıyım

bu tarz kadınlar hep güçlü kadınlara karşı ama bir taraftanda kendileri güç mevkii sahibi olmak istiyor, bu ne yaman çelişki anne siz evde oturun börek yapın ben bi başbakan olup gelicem

Borek yapmayi biliyorum da benim koca borek sevmiyo. Ben cook seviyorum .bizim yuvanin akibeti ne acaba su bakani gorursem soriimmm bariii

yok yaa olurmu hiç...en iyi peynirleri alırım kararında peynir koyarım hep. bizde börek yapmak önemlidir. Anadan kıza geçer hehe

Böregimin kıymetini bilecek taliplerime sesleniyorum saygılar
Fırında pişirmeyip bakır sinide odun ateşinde siniyi çevire çevire pişirmediysen bu yüzdendir o zaman :) hele ki turbo ayarında pişirmişsen bu bakanımızın geleneksel börek anlayışına terstir muhtemelen.

Aylin nazlıaka twitterdan yazmış bakanı aramış böyle birşey deyip demediğini sormuş bakan da ' böyle birşey söylediğimi düşünmüyorum arkadaşlarım araştırıyor'demiş. Ya söyleyip söylemediğini de bilmiyor herhalde birilerinin araştırmasına ihtiyaç duyuyor

3 çocuk kuralını da bu bayan çıkarmış bugün haberlerde bu yönden aydınlandım

Bir an bizim ailenin büyüklerinden bir kadın veya erkek konustu sandim annem teyzemler vs. Cok guzel borek yaparlar bende fena sayılmam annem gecen hafta 15 kişiye tek başına borek açtı erkekler 3 er tane yedi bizim memleket te önemlidir borek bilmek gençler pek anlamıyoruz belki ondan yuvalar catirdiyor :) geçen esim de annem e bakıp anne kızın sana hic cekmemis dedi yikildim

üç börektir o, sarıyer böreği, ıspanaklı börek ve paçanga

kendi sevdiklerimi yazdım yanlız

Bence 3 börek yetmez bakanımıza
Kendisi de eşinden 3 çocuk yaptıktan sonra ayrılmış, demek ki neymiş börek yapamayanlar diye aşağılayacağına önce kendi börek yapmasını öğrenmeliymiş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…