Eğer o kadın olmasaydı, belki bugün hayatta olmayacaktım ! Parkta başıma az kalsın neler gelecekti !

Aynı şeyleri söyleceğim ama cidden o kadının tavırları garip. Amaçları farklı olabilir. Misal belkide sizi kandıracaktı başka yere gidecektiniz. Belki de o kadar yakın oturduğunuzu tahmin edemediler. Yabancı sandılar. Gidecek yerim yok diyeceksiniz o da sizi götürecekti kimbilir nereye... yani denildiği gibi ortak gibi görünüyorlar.
Hamile haliyle o adamı gördüğü halde, ki o adam yakın zamanda kendini kovalamış biri, korkmadan sizin yanınıza gelip uyarıda buluyor. ama nedense polis lafı hiç ama hiç geçmiyor..
ilginç yani.. bildiğin süperkahramanlık bu bu devirde. düşünsene tek başınasın ve geçen seni deli gibi kovalayan o adamı görüyorsun. aklına kaçmak mı gelir yoksa dur bakayım ya bu adam bu sefer kimin peşinde diye düşünüp etrafı mı gözetlersin. ki siz hiç düşünmeden kaçmışsınız yani. yanlış anlamayın yargılamak için demiyorum. normali bu diyorum. adam cidden sapık olsa hamile kadını elinden kaçırmış, eşkalini biliyor. ve yine karşılaşmışlar. sizce o adam o kadını görmezden gelir mi yahu.. polise gideceğini hiç mi düşünmez.
nerden baksan tutarsız davranışlar.
Allah kurtarmış sizi inanın.

Burcu
bana kizacaksin belki ama doktora gittin mi?
Duyduğun seslerin,ete kemige bürünmüş şekli olmasın bu kadın
durumun agirlasiyo gibi geldi bana...
Çünkü anlattigin olay hiç mantıklı değil yalan demiyorum dikkat et,gerçekten yaşadığını sanıyorsun gibi geldi bana

Ayy ben olsam meraktan yarın gidip oraya adamı gözetlerdim işin aslını anlamak için
Ama orda birisi varsa sizin gibi .sizde uyrmak durumunda kalabilirsiniz .Dün biz bu adamdan kaçtık gibisinden ..

Bence sizi kandırmışlar gibi geldi bana ben o kadının yerinde olucam değil parka gitmek dışarı çıkamazdım bi süre

ahh aynen aynen son cümleni bende duymuştum bir zamanlar. neler var neler ..

Geçmiş olsun.
Kadın o adamı bile göre ,yaşadığı olaya rağmen 2 kere önünüzden geçmekten imtina etmiyor birde korkmadan gelip sizi uyarıyor hamile haliyle. Bence başka bir mevzu çıkar bu olayın altından. Mümkün değil yani o kadının anlattığı gibi olması. Korkması gerek adam anlattığı gibi sapıksa,taciz ettiyse vs

Canım ooo o şeyler artık gitti. şuan o kadar mutluyum ki artık o psikoloji tamamen yok oldu.

bence seni parktan uzaklaştırmak istediler...
polisi ara derim...kontrol altında tutsunlar orayı...

Anlamadığım şey bu adam o kadını daha önce takip ettiyse kadın senin yanına geldiğinde kadını tanımıştır niye o zaman davranmadı? Ayrıca yaşadığın şok için üzgünüm o an aklına gelmemiş olabilir ama şikayet et robot resmini çizdir takip edildiğini söyle.Düşün ki o sapık küçük bir kızı da taciz/tecavüz edebilir.

yada ihbar etmedi ve gene neden o parka gelmiş adamı görüyor adamda onu ..

bencede o kadına dikkat ett

sen parkada gitme o kadınıda görme bir daha..

Acaba o ikisi birbirini mi takip ediyor?
kadindaki cesarete bak hamile haliyle

patates olayı ne yaaa.. kim kime patates atmış...

ben otururken, telefonumla oynarken bana fırlatıldı ama değmedi bana tırıs geçti yanımdan yana düştü.
valla bacım bu işte birbit yeniği var aman dikkat polise bildirdin bildirdin yok dersen ne o kadını ne o parka gitme bir dahaa rica ediyorum inanmayın kimseye tanımadıklarınızdan ikram edilenleri yemeyin.. yaşlılara mesafeli yardım edin.. dikkat et canım kendinee..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…