Eğer o kadın olmasaydı, belki bugün hayatta olmayacaktım ! Parkta başıma az kalsın neler gelecekti !

Dalga mı geçiyorsun benimle millan ? Merak etme ruh mıh görmüyorum.

Peki o kadin nasil o sapik adamin oldugu yerde hala salina salina grziyor? Madem ona da musallat olmus,o kadar korkunc bir adammis da...

Bence onlar artik cocuk mu kaciracaklardi,birine zarar mi vereceklerdi,baska amaclari mi vardi da siİ orfan uzaklastirdilar bilemiyorum ama kadinin anlattigi gibi birsey degil eminim.

Sizi mahsus uzaklastirmislar...

Kadın o adam hakkında birşeyler biliyor, silahı olduğunu biliyor, adamın eşiyle ilgili sana birşeyler anlatıyor e yani adamı gıyaben de olsa tanıyor bu adam o zaman o mahallede oturan ve bilinen bir sapık ve katil, bu adamı bulur polisler şikayet et ama kadının da eşgalini ver

cok mantikli!
yoksa daha önce öyle bir olay yasayan, kendini zor bela eve atan hamile!! bir kadin üc defa elini kolunu sallaya sallaya ayni yerden neden gecsin? hemde adamin orda durdugunu bile bile
neden öyle sapik ve katil ve silahli! adamin iki saat orda durup seni gözetlemesine izin versin
insan görür görmez polisi arar dimi
onu birak neden seni okadar zaman gectikten sonra uyariyor

bi isler var bunda

sen polise sikayatde bulundunmu??

Çook garıp..mantıksal çıkmazlar var..Hamile kadın kendını takıp eden sapıgn eşi dahıl herseyı bılıyor..Gce sılahlı olaylra karıstığını söylüyor..Ve çook rahat..Sizde buna ınandınız yani ? Nerden tanıyormuş..Madeem tanıyor neden şikayetci olmuyor.Seni uyaracak kadar hümanistse şimdiye kadar 100 kere polisi aramıştı..

Ben seneryoya ınanmadım..

Olabilir.

kendinizi sizin yanınıza gelip uyaran bayan yerine koyup yerdeğiştirin

siz olsaydınız daha önce elinden kurtulduğunuz bi sapığı görünce tepkiniz ve davranışınız ne olurdu??
Kesinlikle polise bildirirdim.

yıllar önce arkadaşım bana birsey anlattı, parkta oturuyodum karşı bankta bir kadın bana bakıp bakıp gözlerini kaçırıyor, sonra birden yanıma geldi oturdu ağlamaya başladı dedi, ama nasıl ağlamak, nedenini sordum, ölmüş kızına çok benziyomuşum ağzım burnum bakışım aynıymış dedi, e dedim pür merak,kadın bu kadar detaylı anlatınca bizimki merak etmiş ölen kızı, teyze resmi var mı demiş, yanımda yok benimle eve gel albümdeki tüm resimlerine bak demiş, bizimki hem kadın diye hem temiz yüzlü bişey diye kalkmış gitmiş kadınla evine

neyse eve gelmişler dikkat etmiş kapı kilitli değilmiş direk açıp girmişler aklından geçirmiş biz bi yereçıkarken kapıyı kilitleriz diye, kadın sen geç içeri ben tüm albümleri alıp geliyorum demiş, ben tırnak yiyorum artık meraktan, bizim kız geçip oturmuş sonra içerden ses geldiğini fark etmiş, koridora yaklaşmış,kadının sesi, en fazla 19 yaşındadır esmer beyaz tenli orta boylu demiş birine telefonda, cok fazla oyalayamam hemen gel al diye eklemiş, arkadaşımın el ayak kesilmis ne yapsam nasıl yapsam derken kadın salona girmiş, bizimki korkuyla hemen cama gitmiş kaçıncı kat diye düşünmeden atlamış aşağı

kendimi bir kümeste buldum, meğer aşağısı kümesmiş, ee esra sonra, kümeste bir tane kaz, kızım kazı bırak kaçmadın mı, yok kazla bakışıyoruz çok tatlı bir kaz, yahu esra ne kazı tövbe tövbe derken dank etti bana diyo kaz diye, iyi yedi beni zili

o hikayeyi hatırladım nedense

Evet belki karısıdır bilgecim ama... niyetleri ne olabilirdi işte onu hiç anlamadım ?

Crusher , sabaha kadar düşünsek de aklımıza iyi bir olasılık gelmeyecek. Benim aklımdaki olasılıklar yukarda. Bundan sonrası için yapmanız gereken polisi arayıp şüpheli bir durum yaşadığınızı , insanları kandırma amacı güden kişiler olabileceğini söylemek.

yani evet mantık olarak sen bir daha o parka gidip orda oturan birini uyarırmısın? hamile kadın bir tuhafmış

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…