Dalga mı geçiyorsun benimle millan ? Merak etme ruh mıh görmüyorum.Belkide öyle bi kadın yok..denilince aklıma ak sakallı dede varyasyonları geldi..
Öyle bi durum muydu acabaaaaa..
Belkide o kadın,o adam tarafından öldürülmüştür..ve seni uyarmaya gelmiştir kadının ruhu..
Dalga geçer gibi yazmıyorum..hikaye tutarlı olsun dıye uğraşıyorum..
Dalga geçmiyorum demiştim halbukiDalga mı geçiyorsun benimle millan ? Merak etme ruh mıh görmüyorum.
Peki o kadin nasil o sapik adamin oldugu yerde hala salina salina grziyor? Madem ona da musallat olmus,o kadar korkunc bir adammis da...
Bence onlar artik cocuk mu kaciracaklardi,birine zarar mi vereceklerdi,baska amaclari mi vardi da siİ orfan uzaklastirdilar bilemiyorum ama kadinin anlattigi gibi birsey degil eminim.
Sizi mahsus uzaklastirmislar...
Olabilir.Çook garıp..mantıksal çıkmazlar var..Hamile kadın kendını takıp eden sapıgn eşi dahıl herseyı bılıyor..Gce sılahlı olaylra karıstığını söylüyor..Ve çook rahat..Sizde buna ınandınız yani ? Nerden tanıyormuş..Madeem tanıyor neden şikayetci olmuyor.Seni uyaracak kadar hümanistse şimdiye kadar 100 kere polisi aramıştı..
Ben seneryoya ınanmadım..
Kesinlikle polise bildirirdim.kendinizi sizin yanınıza gelip uyaran bayan yerine koyup yerdeğiştirin
siz olsaydınız daha önce elinden kurtulduğunuz bi sapığı görünce tepkiniz ve davranışınız ne olurdu??
Evet belki karısıdır bilgecim ama... niyetleri ne olabilirdi işte onu hiç anlamadım ?Bence o adam kadinin karisiydi. Bana öyle geldi..
Yanlış anlaşılmasn..Kadınn senaryosu çok saçma..Bu olayı yaşadysan polisi araman en mantıklı şey..Kadını net tarıf edebırsnOlabilir.
Evet belki karısıdır bilgecim ama... niyetleri ne olabilirdi işte onu hiç anlamadım ?
Crusher ; kadının rahat anlatımı , 2 kez önünüzden geçmesi , sonra sizin oturduğunuz yere patates fırlatılması ve kadının yanınıza gelip sözde sizi uyarması , danışıklı dövüş gibi duruyor.
Polisi arayıp adam sapık demeden önce durumu anlatın. Kadını bir daha görürseniz kendisinden uzak durmanızı öneririm.
Bu şekilde güven sağlamaya veya yakınlık kurmaya çalışan çeteler var malumunuz. " Genç ve yalnız bir kadın , biraz paniklerse , evine gitmek yerine nasılsa hamile kadınım zararım olmaz diye düşünüp evime gelmeyi de kabul eder belki " diye kurulmuş bir tezgah olması çok daha olası.
İyi ki o anda aklınıza böyle bir fikir gelmemiş. Şayet olayın tamamı düşündüğüm gibi bir tezgah ise ; kadının oracıkta sancısı tutar , sizin de elinize kolunuza yapışıp " ne olur beni bırakma , kimsem yok , korkuyorum , hastaneye beraber gidelim " derdi. Size yaşatacağı panikle kendinizi bir otomobilde kadın ve tezgahın içindeki adamlarla bulabilirdiniz.
Çok geçmiş olsun. Her söylenen sözü mutlak doğru kabul etmeyin ve bu tarz durumlar da soğukkanlı olmaya çalışın.
Bence o adam kadinin karisiydi. Bana öyle geldi..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?