Eğer o kadın olmasaydı, belki bugün hayatta olmayacaktım ! Parkta başıma az kalsın neler gelecekti !

Büyük bir heyecanla okumuştum halbuki

Kadın hem hamile olacak , hem daha önce o adam tarafından kovalanacak hemde orada oyalanıp bir iki yanınızdan geçecek. Hiç inanmadım. Ya yalan söylüyor ya da safın önde gideni. Belkide evinizi öğrenmek için bir oyundu bilemedim.
Varsa birşey ilk yanınızdan koşarak geçerdi o zamanda kaç sapık var derdi en azından.

Mutlaka polise anlatmalısınız. Başımıza gelen ufak olaylar başkasının kabusu olabilir. Üzerinize düşeni yapın lütfen.

Amaç ne burda? Kadınların yanında erleri olmadan sokağa çıkmaması park bahçe dolaşmaması mı? Parkınızda oturan bi kadını mı kesiyo kocanız nedir yani? Olay baştan aşağı saçma hikaye uydurma, oynadığı oyunun adını bile vermiş ki inandırıcı olsun. Yalan söyleyen çok detay verir. 1 hiç bi allahın kulu o adama sen burda eğilip kalkıp napıyosun demio, hadi insanlık öldü ok diyelim. 2 kadını kovalamış ama kadın hamile haliyle iflah olmuyor adamı orda göre göre geziyor 3 ikinizde her ne hikmetse polisi aramıyor hatta hala aramıyor foruma yazıyor habire 4 o kadar korktunuz ki polis aklınıza gelmedi ama çalıların arkasından adamı kesebildiniz adamda oturduğunuz yere kadar geldi ama sizi çalıların arkasında görmedi 5 yorumlarda çantamda büyükçe bi kuran vardı diye belirtmeniz dini bütün biriyim bana inanın. Hee hee çok çektik sizin gibilerden yeter artık.

Konuda tam oturmayan birşeyler var.
kadın o olayı yaşamış olsaydı adamı gorur gormez kaçardı ama o adamın ne yaptığını izlemeye başlamış..
çok ilginç

ben kadının davranışını mantık dışı buldum. bir şeyler var bu olayda ama ne anlayamadım. mantık dışı!
bi kere şikayet etmesi lazımdı. hadi etmedi diyelim, ben olsam oralarda hayatta dolaşmam. nasıl bir cesaretmiş anlamadım.

Konu sahibesini , olayı uydurmakla itham eden arkadaşlar , konuyla ilgili şüpheniz var ise kib butonuna basıp bildirebilirsiniz.

Bu tarz danışıklı dövüşlerle bu ülkede kimse kandırılmamış ve bugüne değin yaşanmış tüm olaylar şehir efsanesi gibi davranmanın mantığı nedir ?

Ya konu gerçekse ? Konu sahibesinin anlık endişesinden faydalanmak amaçlandı ise ?

Kesinlikle polise bildirirdim.

Size sorulan soruya bu cevabı vermişsiniz , er şuanda yaşadığımızda bir saldırı , neden hala şikayet etmediniz?
....

İkincisi ; " "Haa birde o adam o kadar düzgün giyimliydi ki, gayet yakışıklı saçı sakalı düzgün, kıyafeti yeni ve düzgün, güzel uyumlandırılmış "

Adamı uzaktan gördüm, eşkâl veremem diyorsunuz ama saçı sakalı , uyumlu giyime kadar tarif etmişsiniz.

Bunlar kafamı karıştırdı..
...

Neden o saatte çantayla oraya uğradınız ? Evden çıkarken mi takip ettiler acaba ?

bu tur takıp olaylarında kendınızı hemen karakola atın yada guvenlık elemanlarını gordugunuz kısılere yaklasın ve durumu anlatın sıze yardımcı olacaklardır.Bencede kadının rahatlığı ılgınc geldı bana.. Cok ılgıncmıs Hamıle halıyle.. Belkıde gerçekten yardımcı olmak ıstemıstır... Dıkkat edın kendınıze.. Yınede karakola gıdın ve eskal bıldırın.

ilginç bi olay.Yani kadının o yaşananlara rağmen tekrar aynı yere gelmesi.Ben olsam değil parka gitmek sokağından bile geçmem

Birde şeyi merak ettim.Kadının elinde poşet var demişsiniz poşette patateste varmıydı ?

gerçekten merak ettimde

İnsanlık yapıp bilinçlendirmek de suç oldu ben demiyorum heryere kocanızla çıkın. etrafa iyi bakın sürekli gözlemleyin demek istedim sadece. İnsanı başına her an herşey gelebilir. Ne yani olamaz mı böyle bir olay ? Lütfen alıntı yapmayın mesajımı.

Kadın şikayetçi olmamış mı bu adamdan? Tekrar saldıracağını bile bile neden tek başına alışverişe gitmiş ki?
Ha birde kadinin basina gelmis boyle bir olay gelmis. Sabahin korunde tek basina niye orda dolaniyor birde hangi cesaretle parkta kimse yokken seni uyarma geregi hissetmis..

Kadin icin diyorum ;Basima boyle bir olay gelse boyle insanlari tek tek uyaracagim yerde gider polise sikayet eder, o adamin daha fazla birilerine zarar vermesini engelleyebilirdim..

Kadinin hal ve hareketi bana tuhaf geldi..
Seni kesen adam bi hayli o oradayken onu kacinci defa goruyordur. hic mi korkmamis..

Patates olayını kaçırmışım. Acaba kadın korktu da uyarmak için mi attı onu? Ee nerden geldi o atmadıysa ?
Neler çevirmiş bunlar orada, çok tuhaf. Kurtulduğumuza şukredin ve ısrarla söylüyorum şikayet edin lütfen.

hiç bakmadım ki poşetlere. meyve sebze vardı ama kadın ilk geldiğinde gözüm çarptı poşetlere 3 sn kadar baktım. ama ne vardı ne yoktu göremedim.

Kadın ve adam sivil polis olabilir mi acaba? Sizin o sırada orada olmamanız gerekiyorsa kadın böyle bir yalanla sizi oradan uzaklaştırmak istemiş olabilir. Aklıma gelen en zararsız ihtimal bu, daha kötülerini düşünmek bile can sıkıcı.

dedim ya uzaktan gördüm. ama 3 kilometre de değil yani birkaç metre. giyimini görebildim. yani göreseniz yolda sapık demessiniz normal biri gibi.

Belki de öyle de olabilir ama polisler genellikle gerçeği gizlice bildirir ki. yani mağdur kişiye yalan söylemezler.

Evet. çok haklısınız. desteğiniz için teşekkürler. sanki zorla yorum yaptırıyoruz yaa. inandırıcı gelmediyse aman banane uydurmuş de çık git öyle değil mi ? ne gerek var bizi de yalancılıkla suçlamaya ? sanki onlarında başına bu tarz olay gelemez. hem zaten niyetim sırf fake konu açıp insanlardan yorum almak olsaydı. 2 . üyelik diye birşey var gider hesap açar oradan anlatırdım. ama bu olayı yaşadım ve kendi hesabımdan sizlere anlattım.

tekrardan desteğiniz için teşekkürler Z zxshermine hanım.

Belki de öyle de olabilir ama polisler genellikle gerçeği gizlice bildirir ki. yani mağdur kişiye yalan söylemezler.
Eğer birilerini takip ediyorlarsa size bunu orada söylemezler diye tahmin ediyorum. Bu tip bilgiler gizli tutulmaz mı? Neyse geçmiş olsun etraf kötü, insanlar evlerinde bile güvende değil. Kapının altından su döküp ev sahibi kapıyı açınca bayıltıp soygun yapanları duyuyoruz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…