- 10 Eylül 2011
- 5.629
- 22.589
- 598
orda yapılan bir iyilik yok bence dönen bir dolap var. ya bu bayanı oradan uzaklaştırmak için yapıldı ya da bayanı tuzağa düşürmek için.Cok gecmis olsun.
Cok sukurki verilmis sadakaniz varmis cok sanslisiniz.
Ama diger kadinlarimiz sizin gibi sansli olmaya bilir. Rica ediyorum sikayet edin polise gidip.
O hamile kadinin yaptigi cok makbule gecti sizde farkindasinz.
Diger kadinlar icinde siz bi iyilik yapin.
Elbette önce ALLAH (c.c.) ..Geçmiş olsun.
Ben o an kadindan da suphelenirdim yanlız.
Kadın anlatmaya başladığı an topuklardim...
Kadını filan dinlemezdim.
Bak adam seni gozetliyo dediği anda maraton başlardi Elvan abulegesse misali.
Bir de sizi hamile kadın değil allah korumuş bence.
dedigim gibi sen bizi keklemiyorsan da kadin seni keklemis.Anlamadım ??? ben mi sizi kekliyorum.??? Aşk olsun ben gözümüz biraz daha açılsın diye başıma gelen olayı söyledim.
Resmen kadın beni keklemiş canım.dedigim gibi sen bizi keklemiyorsan da kadin seni keklemis.
Kesinlikle polise bildirirdim.
Canim öyle şeyler yapma...Bakın arkadaşlar hepinize duyuruyorum....biri sizi sıkıstırdı telefonu ver dedi hemen verin hemen.sakin Hayır vermem olmaz filan demeyin ya da telefonu kırmak filan sakin.direkt bicaklarlar...zaten uyuşturucu etkisinde oluyorlar sinirlenince ne yaptigini kesinlikle bilmiyor.vermemek için direnmeyin caninizdan kıymetli değil.Belki de niyetleri elimdeki çanta ve telefon da olabilirdi. Yalnız çantamın içinde olanlar da ; Büyükçe bir Kur'anı Kerim, mendil ve 2 ıvır zıvır vardı. Yani çantamı kapsalar içinde kuranı kerim var. Çalsalar kuran'ıma üzülürdüm. Telefonumu onlara vereceğime yere atar kırardım.
Olabilir. inanıp inanmamak size kalmış. ben sadece bilinçlendirmek istedim. görüşünüze saygı duyuyorum. ama 2 dk sonra bile başımıza neler gelir bilemeyiz.Biz de yedik
Çok kez yazılmıştır ama birde ben sorim..
Kadın daha önce adam tarafından takip edilmiş..
Ee sonra kadın adamın gozune parmak sokar gıbı nıye adam seni dikizlerken görüş alanına kendini de sokuyor?
Beni bir kere takip etti,artık beni takip etmez,bende seni uyarım dedim..
Çok mantıksız..
Bence oyle degil. O adam kadinin karisi olamaz,tibben imkansiz,kocasi olabilir belki.
Edit: saka yaptim kizma sakin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?