Eğer o kadın olmasaydı, belki bugün hayatta olmayacaktım ! Parkta başıma az kalsın neler gelecekti !

Aslinda iste o an kafan calisacak,kadina diyeceksin ki,sen niye geziyosun burda o zaman? Dur polisi arayalim,ben rahatsiz oldum,hem sen de daha once seni rahatsiz etttigini soylersin ikimiz de sikayetci oluruz. Bu ne canim gupegunduz takiple taciz ediliyoruz diye bagiracaksin.

Sen o zaman izle kadinla adami...

Cok gecmis olsun.
Cok sukurki verilmis sadakaniz varmis cok sanslisiniz.
Ama diger kadinlarimiz sizin gibi sansli olmaya bilir. Rica ediyorum sikayet edin polise gidip.
O hamile kadinin yaptigi cok makbule gecti sizde farkindasinz.
Diger kadinlar icinde siz bi iyilik yapin.

Geçmiş olsun.
Ben o an kadindan da suphelenirdim yanlız.
Kadın anlatmaya başladığı an topuklardim...
Kadını filan dinlemezdim.
Bak adam seni gozetliyo dediği anda maraton başlardi Elvan abulegesse misali.

Bir de sizi hamile kadın değil allah korumuş bence.

orda yapılan bir iyilik yok bence dönen bir dolap var. ya bu bayanı oradan uzaklaştırmak için yapıldı ya da bayanı tuzağa düşürmek için.

Elbette önce ALLAH (c.c.) ..

Belki de niyetleri elimdeki çanta ve telefon da olabilirdi. Yalnız çantamın içinde olanlar da ; Büyükçe bir Kur'anı Kerim, mendil ve 2 ıvır zıvır vardı. Yani çantamı kapsalar içinde kuranı kerim var. Çalsalar kuran'ıma üzülürdüm. Telefonumu onlara vereceğime yere atar kırardım.

Benimde aklıma kadının dolandırıcı olduğu geldi. İki defa önünüzden geçip neden dikkatlice bakmış size. Neden ilk gördüğünde uyarmadı da 3. seferde uyardı? Belki kadın size bi şey yapacaktı ama adamı farketti ve sizi oradan uzaklaştırıp, kendisi sizi yönlendirecek ve neyse maksadı ona ulaşmaya çalışacaktı.
Adamda belki sivil polisti ve kadınla konuştuğunuzu görüp sizi uyarmaya geliyordu. Yada o kadının yasa dışı bi haltlar karıştırdığını bildiği için sizinde onunla bağlantınız olduğunu düşünüp, sizi takip etti.

Yani nerden tutarsam elimde kalıyor. En doğrusu karakola gidip, şikayette bulunmanız.

Canim öyle şeyler yapma...Bakın arkadaşlar hepinize duyuruyorum....biri sizi sıkıstırdı telefonu ver dedi hemen verin hemen.sakin Hayır vermem olmaz filan demeyin ya da telefonu kırmak filan sakin.direkt bicaklarlar...zaten uyuşturucu etkisinde oluyorlar sinirlenince ne yaptigini kesinlikle bilmiyor.vermemek için direnmeyin caninizdan kıymetli değil.

bence hala geç kalmış değilsiniz .arayın polisi olanı biteni anlatın.o kadın hamile olması canlı bomba ihtimalini getirdi aklıma.ayrıca adam da orda saklanmış bilmem ne .mantıksız bir davranış kadınında adamında yaptığı.polis arayın anlatın parkı tarif edin bomba olabilme şüphenizi söyleyin.

Ya ben de şeye takıldım, adam konu sahibini izlerken kadının gelip konuşmasını adam görmüyor mu? Üstelik kadını daha önceden takip etmiş. Kesin çakması lazımdı, bundan sonra hamile kadının korkması falan gerekiyordu adamın tekrar geleceğine dair. Kadın anladığım kadarıyla gayet korkusuz ve soğukkanlı bir şekilde yaklaşmış. Bana da bir tezgah var gibi geldi. Ayrıca benim başıma öyle bir şey gelse değil o adamı görünce görüş alanına girmek o parka bir daha gitmezdim bile. Bir sürü mantıklı şey yazılmış, allah korusun böyle sapıklardan. Ama amaçlarını anlayamadım, yani hamile kadının eve gitme evini öğrenmesin içerikli konuşmasını falan, senin tenha yerlere gitmeni falan mi beklediler acaba. Ya da yazılmış zaten seni ordan uzaklaştırmak istemiş de olabilirler

Allah bu sapıklardan korusun bizi ya.

O park ne kadar ıssız bir parkmış ki öyle hamile kadın kendini zor kurtarmış ve adam nasıl bilinen bir sapıkmış ki rahat rahat pusu kurabilmiş oraya .

""5 yıl önce falan denk geldiysen okumuşsundur, anneme yakın bir semtte bir genç kız karşıdan karşıya geçmek için yardım isteyen bir yaşlı kadına yardım etmek için yaşlı kadının koluna giriyor, sonra kıza ne yaptıysa kız fenalaşıp bayılıyor, kadın taksi çeviriyor, taksiciden de bir güzel yardım isteyip kızı arabaya bindiriyor, taksici teyzeye nereye götüreyim diye soruyor, kızın baygınlığı da dikkatini çekiyor, kadın şoföre adresi söylüyor, kız içinde torunum yolda fenalaştı eve götürüyorum diyor, taksici söylenen adrese götürüyor, kızı da indiriyorlar, yarım saat falan geçiyor arabada telefon çalıyor, kızın telefonu düşmüş cebinden, çok ısrarlı çalınca adam açıyor, karşıda bir erkek sesi, kızın babasıymış, şoför diyor ki kızınız fenalaşmış, babannesiyle ikisini falanca adrese bıraktım, adam şaşırıyor, hemen taksiciyle buluşuyorlar, polise haber veriliyor, verilen adreste öyle bir kadın yok, kızda yok, bir iki gün sonra aynı semtte bir çöp konteynırında kızın ölüsü bulundu.""

Bu olay geldi aklıma. Artık iyilik bile yapamaz olduk.

Bu işin içinde bi iş var gibi.
Hamile kadın sana kac diyor kendi rahat ,kurban senmisin yani o gün..
Adam niye pusuya yatmış, hamile bunu farkettiğinde niye polisi aramadı.
Fırlatılan patates in altındaki sır perdesi ne?neden patates?
Sapık önce patates fırlatıp farkettirmeye mi calışıyor.fantazi mi bu ne ?
Hamile kadınla o adam anlaşmış olamaz mı .belki parkta bi iş yapılacak seni uzaklaştırdılar.
Çünkü hamile sapığın olduğu aynı parktan niye gecsin hemde alışveriş torbasıyla..
Sorular sorular aklımdaki sorular ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…