Doğuma Hazırlık Egeye kız kardeş geliyor

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

Ege nin kardeşine ne isim verelim

• defne

OY: 5 22,7%
  • eylül ( eylülde doğacak)

OY: 7 31,8%
  • inci

OY: 10 45,5%

• Ankete Katılan
    22

willdone1984

bir Ege ve üç melek annesiydi , bir de Ayşe oldu
Kayıtlı Üye
4 Mart 2013
70
47
53
Arkadaşlar
3 tane kayıptan sonra Rabbim inşallah bu sefer yüzüme gülecek. Kızım olucak. Ama isim konusunda karar veremedim. Yardımlarınızı bekliyorum.

Allah öncelikle sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah canım...

Ben kızım olsaydı İnci ismini düşünüyordum. Çok zarif ve güzel bi isim. Oyumu o yüzden İnci'den yana kullandım. :)

Eylül'de doğan bir bebek için Eylül ismi çok güzel bence. Yılın başka bir ayında doğup adı Eylül ya da Nisan olanları hiç anlamıyorum. Aynı durum gözleri ela olmayan bir dünya bebeğin isminin ela olmasında da geçerli.
Defne bu yıl doğan her 2 bebekten 3ünün ismi. İnci de 60 yaşındaki teyzemin ismi olduğu için bana yaşlı ismi gibi geliyor. Kesinlikle Eylül derim ben.

Eylül'de doğan bir bebek için Eylül ismi çok güzel bence. Yılın başka bir ayında doğup adı Eylül ya da Nisan olanları hiç anlamıyorum. Aynı durum gözleri ela olmayan bir dünya bebeğin isminin ela olmasında da geçerli.
Defne bu yıl doğan her 2 bebekten 3ünün ismi. İnci de 60 yaşındaki teyzemin ismi olduğu için bana yaşlı ismi gibi geliyor. Kesinlikle Eylül derim ben.
Tabi erken doğum olmazsa :KK17:

Back
X