- Konu Sahibi Dindirella
-
Sorunuza cevap vereyim bunu nerden cıkardınız bilmiyorum ama öncelikle yazılanları doğru anlamayı öğrenmenizi tavsiye ederim.siz ya saflığın manasını bilmiyorsunuz. ya da art niyetlisiniz. uzun uzun anlatmayacağım. bir örnek verip çekileceğim.
mesela; insanlar çeşit çeşittir.
1 saf insan: içi de dışı da insandır bunların...
2 içten pazarlıklı insan
3 dışı insan içi hayvan
4 dışı insan içi canavar
5 art niyetli insan
bu liste böyle uzar gider. arife işaret yeter.
yalnız aklıma bir soru takıldı, size koca denince; halt yiyen, boru öttüren bir canlı mı geliyor aklınıza? sizin adınıza üzüldüm şimdi...
ve son olarak; evet mutluyum çok şükür. ve saflığımla iftihar ediyorum.
iftira atmakta gayet mahirsiniz. 'açıkça belirtmiş' derken, mesnedsiz iddialarınıza bir yenisini daha eklemiş oldunuz. yazık...Sorunuza cevap vereyim bunu nerden cıkardınız bilmiyorum ama öncelikle yazılanları doğru anlamayı öğrenmenizi tavsiye ederim.
sizin eşiniz her haltı yiyip boru öttüren cins oldugunu acıkca belirtmiş benim beyim bana bu şekilde konuşamaz
saflık diyince mutlu mu oldunuz gerçekten
adam dümdüz seni istediğim gibi parmağımda oynatıp istediğimi yaptırabiliyorum benimle benzer düzeyde biriyle olsam hiç bir halt yapamaz borumu öttüremezdim demiş bunu da saflık kisvesine gizlemiş, siz de saf ve temizim diye geriniyorsunuz. daha neler okuyacagım şu forumda bakalım
Yahu bunu söyleyen sizin kocanız. Benimki benimle böyle konuşamaz. Benimki benimle saflıgım ve hizmetini gördürmek için değil hayatı paylaşmak birşeyler paylaşabilmek için evleniyor cünkü. Arada cooook fark var.iftira atmakta gayet mahirsiniz. 'açıkça belirtmiş' derken, mesnedsiz iddialarınıza bir yenisini daha eklemiş oldunuz. yazık...
nereden çıkardığımıda göstereyim.
şuradan:
Niye eğitim farkı sorun olsun. Diplomalar mı evleniyor ?Bir konu daha acilmis bu sekilde benimki de ustune geldi ama...
Benim cocuklugumdan beri tanidigim bir adam var.bu adam hep sevgili olmak istedi ama istediginde bi kiz arkadasi vardi ayrilacakti,istemedim
Sonra geldiginde ben nisanlanmistim.
3.defa geldiginde gururunu da kirdim.
Fakat 4.ye geldi bu adam ve gorusmek ve evlenmek istiyor.yaslar 36 ikimizinde sorum su her seyi ayrintili anlatamam taniyan cikar diye.bu adam 6 yane yabanci dil biliyo ve ailesi onemli bir aile.cok iyi bir okuldan mezun.asiri derecede kulturlu bi adam.benim ailem memurdu.ben de siradan bi insanim.bi ozelligim yok yanisacma mi dusuncem bilmiyorum neden israrla bu kadar beni istiyor yillardir onu da bilmiyorum.sizlerin dusuncesini merak ettim.
Eğitim seviyesi farklılığı nsorun bolmaz ama bakış açısı ve ufuk farklılıkları aşılmaz .Bir konu daha acilmis bu sekilde benimki de ustune geldi ama...
Benim cocuklugumdan beri tanidigim bir adam var.bu adam hep sevgili olmak istedi ama istediginde bi kiz arkadasi vardi ayrilacakti,istemedim
Sonra geldiginde ben nisanlanmistim.
3.defa geldiginde gururunu da kirdim.
Fakat 4.ye geldi bu adam ve gorusmek ve evlenmek istiyor.yaslar 36 ikimizinde sorum su her seyi ayrintili anlatamam taniyan cikar diye.bu adam 6 yane yabanci dil biliyo ve ailesi onemli bir aile.cok iyi bir okuldan mezun.asiri derecede kulturlu bi adam.benim ailem memurdu.ben de siradan bi insanim.bi ozelligim yok yanisacma mi dusuncem bilmiyorum neden israrla bu kadar beni istiyor yillardir onu da bilmiyorum.sizlerin dusuncesini merak ettim.
EvetD Dindirella siz de yüksek lisans mezunuymuşsunuz gayet güzel. denklik dediğiniz şeyin okulun tabelasına kadar eşit olması mümkün değil ki zaten. İyi herkes okulundan hatta bölümünden evlensin o zamanbenim anlayamadığım bir gelişinde siz nişanlı mıydınız
Kimseyle elleşmediğiniz, yani sizi temiz bulduğu için evlenmiş. Sizi siz olarak, kişiliğiniz, huylarınız, beğenileriniz vs. İçin istememiş. Sizin durumumuzda olan herhangi bir kızda olabilirmiş.Hem yuksek lisanslı hem masum olunmaz sonucunu mu çıkardınız gerçekten.
Kendisi ve siz boşta olmadığınız halde adım atması bana ters. Ama siz konuda zaten bunu sormamışsınız, eğitim düzeyiniz arasında pek fark göremedim, olmaz gibi gelmedi. Erkeğin bir tık fazla olmasından zarar gelmez.
Tarkan meselabence kendinden kültürel anlamda aşağıda kadın seçen erkek korkunç bir ego sahibidir. aynı seviyede kadın seçse, kendisi gibi kadın da birikimini anlatacak. o zaman eşit olacaklar.
Tarkan meselaonca star var beyonce falan ama gitti hayranıyla evlendi, insan yani hiç böyle bir tercih yapar mı git dengini bul
Hiç bilmiyorum. Ama sonuçta ne konuşacaklar yani asdasddfgama o kızın eğitimi, işi gücü var bildiğim :)
tarkancım lise terk bile olabilir dsjkljsdklgsld
Eşiniz yüksek lisans mezunu ama ama anladığım kadarıyla orta halli bir çevre ve gelire sahip. Eğer aksi olsaydı inanın sorun yaşardı.. Önüne her gelenin lisans az zorlayanın yüksek lisans mezunu olduğu bir ülkede,siz eşim yüksek lisans mezunu diye övünün eşinizde nekadar saf ve masumsun diye sizi övsün :)ben ortaokul mezunuyum. eşim yüksek lisans. ve eşim bana; şimdi yeniden tercih imkanım olsa yine seni tercih ederdim diyor. neden deyince verdiği cevap; saflık...
yani düzey farkı derken hangi düzey bu önemli... eğitim? gelir? soy sop? zenginlik? insanlık? saflık? vs... bunlardan son ikisinde düzeyleriniz yakınsa gerisi sorun olmaz.
hani bi özelliğim yok diyorsunuz ya... sizi tanımıyorum ama sadece bu mütavazilik bile tercih sebebi olabilir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?