- Konu Sahibi avratkineavrat
-
Ben eğitim farkını önemli buluyorum.Ancak başlı başına bir kriter olmayabilir.
Erkek arkadaşının açıktan lise okuması güzel bir gelişme.
Ne zamandır berabersiniz,önemli konularda anlaşabiliyor musunuz ? Evlilikle ilgili ciddi planlar yaptınız mı ? Örneğin nasıl geçineceksiniz,o ne iş yapacak ? Senin çalışmana birşey diyor mu ? Ailesi ailene uygun mu ? Bunlarla birlikte ele alınırsa daha iyi fikir verir bence.
Bir de ilk erkek arkadaşın mı ? Daha önce ciddi bir ilişkin oldu mu ? Acaba seni sadece bu çocuk sever ve anlar diye mi düşünüyorsun ?
genelde erkekler bayanın ondan üstün olduğunu anladıklarında hemen kendilerini eksik hissedip kendilerini övmeye başlıyorlar ya da takmıyor gibi davranıp uyuz gibi davranıyorlar halbuki ben mesela sahip olduğum o şeyle övünmemişim ve o alınır diye bahsetmemişim karşı taraf bunu anlıyor ve daha da kendisini küçük hissediyor ben bunu anladım.bu zamana kadar çok arkadaşla böyle oldu ben belli etmeyeyim fazlalığımı o üzülür diye alttan ala ala bir baktım onların hepsi beni ezdi ya da eksikliklerini anladıkları için böyle bir yöntem seçti.halbuki sahip olduğum hiçbişeyle övünüp hava atmam. seni bilemem ama ben böyle düşünüyorum karşı tarafta ters etki yaratıyor sonra geri üzülen ben oluyorum
evet benim görüdüklerimin çoğu öyleydi tabi hepsi öyle olacak diye bir kural yok eğer dediğin gibi kompleksleri yoksa çok güzel birşey sorun etmiyor demek ki gerçekten seviyor ve kaybetmek istemiyor
Kimseyi takma kafana o askerde olduğu için zaten psikolojisi bozuk olabilir aynı şeyleri yaşadım hem sevgilim askere gittiğinde bizim ilişkimiz daha 3 aylıktı herkes kötü konuştu ben soğudum uzaklaştım ama o üzülünce yine ona yaklaştım çok gelgit yaşadım ama kopamadım...
Askerlik bitince her şey netleşti bana onun kadar çok insan olduğumu hissettiren beni böyle çok sevip böyle çok destekleyen olmadı hiç.. Ailem dışında tabiki de..
Okulu bırakıcam diye şaka yapsam bile çok sinirleniyor sen nasıl okulu bırakmak istersin ben senin olduğun yere gelebilmek için her şeyimi verirdim diyor ders çalışmam için beni hep destekliyor beni benden çok düşünüyor...
Böyle insanlar kolay bulunmuyor demişsin ki keyfiyetten bırakmamış okulu o zaman onu suçlama senin için çabalıyorsa sana senden daha çok değer veriyorsa dünya görüşleriniz uygunsa bırak kim ne derse desin...
İlk erkek arkadaşım derdi ki.. 2 dakika sonra seni düşünmeyecek, hayatında olmayacağın insanların ne düşündüğünü önemseme senin hayatın ne istiyorsan onu yaşa.. Ondan öğrendiğim en iyi şey buydu..
Benim annem öğrendiğinde ben bir ameliyata girmek üzereydim
'*erizekalısın' dedi bana... Kalbim kırık girdim o ameliyata.. Önemli bir şey değildi ama olsun ya uyanamasaydım?
Her neyse şimdi o günler unutuldu annem alıştı ve onun benim için yaptıklarını gördükçe onu sevdi.. Birebir tanışmadılar ama arkadaşlarımın sevgilileriyle karşılaştırma bile yapıyor artık anlattıklarımdan yola çıkarak ve beğeniyor fark ediyorum bazen damat dediği bile oluyor ağzından kaçırarak..
Diyeceğim o ki eğer onun insanlığına sevgisine inanıyorsan güveniyorsan ailen ilk başta ağır konuşur belki ama zamanla sever.. Çünkü onlar onun seni üzeceğini hatta belki paran için evleneceğini düşünüyorlar hazır işi var kızın ben yatarım o bana bakar düşünceli bir erkek gözüyle bakıyorlar..
Zamana bırak takma kafana hiçbir şeyi yaşanacak günlerinizi zehir etme.. Belki ilerde olmaz ayrılırsınız ama yaşlandığında arkana dönüp bakınca bana çok güzel şeyler hissettiren biri olmuştu dersin...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?