- 8 Kasım 2018
- 5.849
- 14.193
- 248
- Konu Sahibi tabularasaa
-
Bu mallarla ayni havayi teneffus ediyoruz, hay Allam.Var tabi kulaklarımla duydum ... üniversitedeyken tanıdığım bir keko "bekaret önemli bakire olmayan biriyle evlenmem" diyordu. Sonra dediler, ki hani Rus kızla evlenirdin? Keko da dedi ki ama onların kültüründe öyle bir şey yok
dumur, dumur, dumur
Var tabi kulaklarımla duydum ... üniversitedeyken tanıdığım bir keko "bekaret önemli bakire olmayan biriyle evlenmem" diyordu. Sonra dediler, ki hani Rus kızla evlenirdin? Keko da dedi ki ama onların kültüründe öyle bir şey yok
dumur, dumur, dumur
Yani bizde bir kiz bakire değilse akla hayale gelmeyecek senaryolar kuran bu tipler, yabancılara gelince pek bi geniş oluyorlar!Var tabi kulaklarımla duydum ... üniversitedeyken tanıdığım bir keko "bekaret önemli bakire olmayan biriyle evlenmem" diyordu. Sonra dediler, ki hani Rus kızla evlenirdin? Keko da dedi ki ama onların kültüründe öyle bir şey yok
dumur, dumur, dumur
Bu mallarla ayni havayi teneffus ediyoruz, hay Allam.
Var tabi kulaklarımla duydum ... üniversitedeyken tanıdığım bir keko "bekaret önemli bakire olmayan biriyle evlenmem" diyordu. Sonra dediler, ki hani Rus kızla evlenirdin? Keko da dedi ki ama onların kültüründe öyle bir şey yok
dumur, dumur, dumur
Tek cümle: "eğitim cahilligi alir eseklik baki kalir" bosa dememislerMakine mühendisi olcaktı bir de keko olmuştur şimdi. Mühendis adam diye gözünde büyüten kızçeler varsa büyütmesin yani bizim fakülte keko doluydu
Ben bir doktorali olarak konservatuar mezunu aldim, cok rahat ettim. Genc kizlara tavsiye ederim. Sanatci adam iyidirMakine mühendisi olcaktı bir de keko olmuştur şimdi. Mühendis adam diye gözünde büyüten kızçeler varsa büyütmesin yani bizim fakülte keko doluydu
Çok meraklılar Ruslara da onlar para için yada dolandırmak için beraber oluyolar bu akıllılarla bi oğrenemediler. Ayrica o kadinlari sirf guzellikleri ve bedenleri icin begenmeleri igrenc. Yani kadinlara resmen mal muamelesi yapiyolar.
Hayir kadinlari yermek icin soylemiyorum tam tersini soyluyorum cunku onlarda biliyo neden onlarla birlikte olmak istediklerini. Genelde Turk kadinlari soyle boyle diyip Ruslar daha guzel, daha iyi seks yapiyo diyen bizim Turk erkekleri degil mi? Kac tane yabanci uyruklu kadin bizim ulkemizde erkekler tarafindan siddet gordu gectigimi gunlerde yine. Kendi icinizde yapiyorsunuz derken? Siz anlamadan yorum yapiyorsunuz yanlid anlamissiniz.Abartmasaydiniz.Mevzu sadece ruslar değil ki, onlarin da hepsi para için evlenmiyor veya dolandirici değil.
Bu yuzden kaybediyorsunuz işte. Devamli başka kadinlari yermek, bunu sadece ruslar degil kendi icinizde de yapiyorsunuz. Yapmayin.
Konuştukça batıyorsunuz. Kaç tane Türk kadını öldürüldü bu sene içerisinde biliyor musunuz? Hem de kocaları tarafından? Ya da belalıları? Yüz vermedikleri? Ayıp yani. Belli bir ırkı bu şekilde aşağı görmeniz çok çirkinHayir kadinlari yermek icin soylemiyorum tam tersini soyluyorum cunku onlarda biliyo neden onlarla birlikte olmak istediklerini. Genelde Turk kadinlari soyle boyle diyip Ruslar daha guzel, daha iyi seks yapiyo diyen bizim Turk erkekleri degil mi? Kac tane kadini bizim ulkemizde erkekler tarafindan siddet uygulanmadi mi?
Hayda. Anlamadan neden yorum yapiyorsunuz ki? Siz anladiniz mi ne demek istedigimi de direkt azarlamaya gectiniz hayirdir?Konuştukça batıyorsunuz. Kaç tane Türk kadını öldürüldü bu sene içerisinde biliyor musunuz? Hem de kocaları tarafından? Ya da belalıları? Yüz vermedikleri? Ayıp yani. Belli bir ırkı bu şekilde aşağı görmeniz çok çirkin
Hayir kadinlari yermek icin soylemiyorum tam tersini soyluyorum cunku onlarda biliyo neden onlarla birlikte olmak istediklerini. Genelde Turk kadinlari soyle boyle diyip Ruslar daha guzel, daha iyi seks yapiyo diyen bizim Turk erkekleri degil mi? Kac tane kadini bizim ulkemizde erkekler tarafindan siddet uygulanmadi mi?
Ben kadinlara bi sey demiyorum zaten. Kadinlari cinsel obje olarak gordukleri icin kadinlarda bunu anliyor diyorum. Ben kazikliyolar mi dedim simdi direkt kadinlar anladiklari icin neden birlikte olmak istediklerini o yuzden onlar dersini veriyor onlara. Yanlis ifade etmisim sadece. Ayrica dolandiranlari da var. Kac kere haberlere cikmadi mi boyle sanki bilmiyorsunuz. Gereksiz duyar kasmaca.Hala ayni şey. Hayir gayet ruslarin da dogru durust meslegi olan var, maddi durumu olan var ve sadece para icin birlikte olmuyorlaaaar, seven sevilen VAAAAARR.
Gittiniz butun herkesin ilişkinin içine mi girdiniz acaba?
Sanki Turkiyede kimse kimseyi kaziklamiyor, para icin evlenmiyor gibi yaziyorsunuz.
Biraz da siz "ben boyleyim isine gelmiyorsa kapi orda" diyemediginiz icin oyle rahat salliyor o adamlar.
Tam 10 farklı kişiyle nişanlanıp (zenginlerle) nişan takılarını nakite dönüştürüp sonra yüzük atan birini anlattılar geçenHala ayni şey. Hayir gayet ruslarin da dogru durust meslegi olan var, maddi durumu olan var ve sadece para icin birlikte olmuyorlaaaar, seven sevilen VAAAAARR.
Gittiniz butun herkesin ilişkinin içine mi girdiniz acaba?
Sanki Turkiyede kimse kimseyi kaziklamiyor, para icin evlenmiyor gibi yaziyorsunuz.
Biraz da siz "ben boyleyim isine gelmiyorsa kapi orda" diyemediginiz icin oyle rahat salliyor o adamlar.
Tam 10 farklı kişiyle nişanlanıp (zenginlerle) nişan takılarını nakite dönüştürüp sonra yüzük atan birini anlattılar geçengayet türk... evet
Ben bu konuda seninle aynı düşünmüyorum şekerim, erkeklerin hepsi senin zannettiğin gibi değil öyle olsalardı hiçbirimiz evli kalamazdık. Tanıdığım 30+ Gayet iyi eğitimli modern adamlar var.İyi yapmış oh canına değsin paraları alıp yesin
Yakın çevremde kamu memuru adam(mesleğini yazmayacağım mevki olarak yüksek yazsam hadi ya denir) eşi de hemşire bu evlilikte şiddete şahit oldum. Kadının yıllarca bu şiddete göz yumduğunu öğrendim. Hem çok üzüldüm hemde o mevkideki bir adama hiç konduramadım. Herkes eğitim gördüğü alanında eğitilebilir lakin ahlaki değerler veya insanın bakış açısını geliştirebilmesi mezun olduğu okullara veya ciddi eğitim isteyen mesleklere bağlı olmadığının kanıtıdır bu durum.Doktora öğrencisiyim. Etraftan taliplerim çıkıyor ama benim eğitim dengimde olmuyorlar. Görüştüklerim oldu ama eğitim sürecimin uzun olduğu hep göze batıyor ve genellikle farkettiğim eğitimli kız ev işi yapmaz algısı var. Erkeklerde kompleks de var kendinden eğitimliyi kaldıramama gibi.kendi eğitim dengimde biriyle mi evlenmememi öneririrsiniz eğitim farkı evliliklerde sorun yaratıyor mu.
Konuştukça batıyorsunuz. Kaç tane Türk kadını öldürüldü bu sene içerisinde biliyor musunuz? Hem de kocaları tarafından? Ya da belalıları? Yüz vermedikleri? Ayıp yani. Belli bir ırkı bu şekilde aşağı görmeniz çok çirkin
Yaratır net.Doktora öğrencisiyim. Etraftan taliplerim çıkıyor ama benim eğitim dengimde olmuyorlar. Görüştüklerim oldu ama eğitim sürecimin uzun olduğu hep göze batıyor ve genellikle farkettiğim eğitimli kız ev işi yapmaz algısı var. Erkeklerde kompleks de var kendinden eğitimliyi kaldıramama gibi.kendi eğitim dengimde biriyle mi evlenmememi öneririrsiniz eğitim farkı evliliklerde sorun yaratıyor mu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?