Eğitim farkı evliliklerde sorun oluyor mu

Yanlış ifade etmiş olabilirim. Ev işi yapılması beğenme için bir kriter olamaz elbette.

Erkekler kadın ilerledikçe kaprislenecek gibi
Kesinlikle. Düzgün olanları tenzih ederim ama erkek milletimiz zaten kompleks yapmaya meyilli .
O yüzden ben böyle bir risk almazdım.
Daha geçen çok yakın bir arkadaşım sırf bu yüzden ayrıldı. Adam kompleks yapıyordu en sonunda patladılar maalesef

Etraftan görücü olacak mı diye beklemiyorum. Kendi seçtiklerimde oldu tanıdıklar aracılığıyla da görüştüklerim oldu.

Türk erkekleri genel olarak berbat, düzgün olanlar azınlık

Bunu bana yurtdışında yaşayan bir abimiz söylemişti, 3 kızkardeşi varmış 3ü de bekar. Neden dedim, Türk erkekleri berbat demişti

Gerçekten birey olabilmiş, anneciğinin ağzına bakmayan, ailesine sahip çıkan erkek yok . Varsa da yetimdir shshdfgdg

Cidden Turk erkeğinin aile anlayışı karısını anneciğine ezdirmek, ablasına ezdirmek, psikoloijk şiddet uygulamak arasından gidip geliyor. Haftasonu aktivitesi erkek tarafının akrabasını gezmek, başka da tek aktivite yok. Ondan da KVden Kpden laf yiyorsun

Kadın evde otursun, çocuk baksın yemek yapsın işte bir tane kadın olsun hangisi olursa olsun kafasından da bolca var

Şimdi toplumda bir de elinde kağıt kalem hesap yapan, kadın kaç para maaş getiriyor, maaşlı kadınla evleneyim, kredi çekip ev alayım 2 maaşla şeklinde takılan erkekler de var .. bunlar bence en kötüsü Allah korusun bunlardan

Son düzenleme:
Basmissin kirbaci

Varya çevreden bir kız evlenmişti zamaninda
Herkes ooo çok şanslı dediler
Adam yetimmis ana baba yok.
Yurtta büyümüş kendini geliştirmiş vs kizin babasıyla aynı fabrikada calisiyor
Artık.ne hale geldiyse millet birinin anası babası olmadığına seviniyor öyle hale geldik kaynana gelin olayları yuzunden
Heeks kıza çok şanslı deyip duruyor
Oo iyi adamı kaptı vs
Herks gıpta etti yani.
Velhasıl geçenlerde duydum kadın boşanmış.herkes şok oldu

Denk olmak önemli ama bu denklik üniversiteden alınan bir diploma değil. Yaş, hayat tecrübesi, görgü, örf-adet, aileler... ben yüksek lisans mezunuyum, eşim lise. Ama eşim 16 yaşından beri iş hayatının içinde ve tecrübe olarak beni sulu dereye götürüp getirir. İnsan üniversite okumaz ama hayatın içinde pişirir kendini. Ben yoğun iş temposunda olduğum için çok haber, sosyal medya takip edemiyorum. Gündelik olayları, haberleri hep eşimden öğrenirim. Yeter ki bitki gibi yaşamayan biri olsun, dış dünya ile alakadar olsun.

Doktora yapan biriyle evlenmek zorunda değilsin ki. Normal lisans mezunu işimde gücünde sorumluluk sahibi bir insan yeterli bence. Özgüveni yerinde bir adamda böyle bir durum olacağını sanmıyorum.
Ev işi yapmaz algısı olandan da bi zahmet sen uzak dur.

Bi kere yazdığım icin burda taşlanmıştım ama ölene kadar diyeceğim.

Bizim eğitimli olan erkeklerimizden bİle bir cacık olmuyor. Egitimsiz olani tasavvur edemiyorum evlerden ırak.

Evet. Eğitim veremiyoruz. Egittigimizi de begenmiyoruz biz eğitim isini beceremiyoruz, dediğim icin "o zaman fark etmez egitimsizle de evlenilebilir, kendinle çalışıyorsun" demişti burda biri. O ana kadar bu arkadaşı seviyordum. Ama artik sevmiyorum.

Demek istediğim şu; Egitimlisinden bile bir beklentimiz kalmadi. Bizim erkeklerimiz hastalıklı.

O sebeple ölüyü gördük sıtmaya rıza gösterdik. Hic olmazsa eğitimli olsun bir umut ... olmazsa belki medenice ayrılabiliriz en azından diye düşünüyorum.

Karakter meselesi ama bu. Bir şeye ilgin olsun demiş e yok ama napıcan ki bu eğitimle ilgili değil.
Benim de çok fazla ilgi alanım var okurum spor yaparım çok geniş çevrem var gezerim. Eşim düz adam. İşe gider gelir. İkimiz de y.lisans mezunu mühendisiz. Bir şeye ilgin olsun derim hep yok. Sadece iş

Basmissin kirbaci

Yani yani konu sahibesine çok da bir şey demeyeyim aslında belki de pes etti. Ülkedeki erkek popülasyonu belli, anneci erkek, maaş kartısever erkek, karpuz seçer gibi evlenen erkek, eve hizmetçi çocuğa bakıcı arayan erkek, bağlanmak istemeyen erkek ... sonuç olarak hepsi birbirinden öküz ve şuursuz konu sahibesi de ne varsa ona razı. Belki de doğrusunu yapıyor yani eldeki mal bu, bunlardan birini almazsa ömürboyu yalnız kalır valla. Erkekler genel olarak kadınların bilinç seviyesinde değil tabi ki, amma velakin Türk erkekleri çıtayı ayrıca gerilere düşürüyor

Allah mutlulığunuzu daim etsin. İstisnai örneklerdensiniz

Bak ben geceny yillarda arkadaşımla kelime oyununu izlerdik yarış yapardik işte
Hangimiz önce biliyor vs.
Orada bile yakin arkadasin üç kelime fazla bilsen kıskançlık krizine giriyordu
insan acayip varlık aşırı zaafları var.
Ki bu sozkonusu erkekse kendini ezik hissederse dünyayı adamin burnundan getirir.
Geçenlerde haberlerde okumustum doktor adam doktor karısına neler neler yapmış.
Bu erkekler çok hazimsiz çok.

Kesinlikle haklısın.
Bir çoğu birey olamamış insanlar. Sen diyince çevremde ki erkekleri şöyle bir gözden geçirdim :) Yok elle tutulabilen düzgün sayısı çok az yahu. Ben bekar devam ediyorum hayatıma bu yüzden. Hele ki arkadaşlarımın başarısız evliliklerini görünce iyice soğudum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…