- 11 Aralık 2018
- 41.517
- 257.990
- 598
- Konu Sahibi misafiroyuncu34
-
Altın ustaları kapalı küçücük atölyelerde insan yüzü görmeden çalışırlar.Mesleği nedeniyle insan ilişkileri kuvvetli olabilir. Yani bu da tartışmaya açık bir konu. Çünkü esnaf olarak nitelendirirsek kültürel çok şey katmıştır.
Doğrudur. Benim restoranım olsa ben de lise mezunu şartı koyarım açıkçası.Yok Kudra hanımcığım, garsonluk için dedim.
Farkına vardırdı evet ama imkan sağlamadı .Eğitimli olma bilincini şurada yazdığım satırlarla anlatmam mümkün değil. Teknolojiyle birlikte ülkemizin her tarafında insanlar diğer kısmındaki insanın hatta dünyadaki insanların hayatını görebildi , okuyabildi. Eğitimin gerekliliğinin farkına varabildi.
Zincir mağazalar satış temsilcisi alırken üniversite mezuniyeti bile arayabiliyor. Yani ilkokul mezuniyetinin pek bir alanı kalmadı artık.Doğrudur. Benim restoranım olsa ben de lise mezunu şartı koyarım açıkçası.
Mesleği nedeniyle insan ilişkileri kuvvetli olabilir. Yani bu da tartışmaya açık bir konu. Çünkü esnaf olarak nitelendirirsek kültürel çok şey katmıştır.
İyice yani sırf eleştirmek için yorum yapıyorsunuz yahu tanımam bilmem illa ki insan ilişkileri oluyordur öyle değil mi ? İnsan yüzü görmemek falan çok acayip yani hiç insan ilişkileri yokAltın ustaları kapalı küçücük atölyelerde insan yüzü görmeden çalışırlar.
Hiç söylenmemiş bir şey olduğu düşüncesinde değilim. Ve ben de kimseye bana sadece okumak önemli dediler demedimkonu sahibine cevaben yazdım. Anlaşırsanız önemli değil diye
Mesleki olarak insan ilişkisi gerektiren bir meslek icra etmiyorlar.İyice yani sırf eleştirmek için yorum yapıyorsunuz yahu tanımam bilmem illa ki insan ilişkileri oluyordur öyle değil mi ? İnsan yüzü görmemek falan çok acayip yani hiç insan ilişkileri yok
Ona da baktım eğitim ve sınav sonrası sertifika almadan çıraklık ve kalfalık yapmadan altın ustası olunamıyormuş. Onun için bile eğitim şart. Ama kk kadınları için olmasa daha iyi olur çünkü insanlık vicdan falan
Yahu adam altın ustası diye uzaylı mı? Yapmayın lütfen o insanın insanı ilişkisini nerden bilebiliriz. Çok acımasız yorum yapıyorsunuz. Ancak mahalle kültürü falan. Ne olduğunu,kim olduğunu bilmiyoruz kiKuyumcu dememiş ki altın ustası demiş. Sadece altın işlemeyle de ilgileniyor olabilir, esnaf olması şart değil. Eğitim diyoruz üniversite diyoruz vizyon diyoruz siz diyorsunuz esnaflık kültürüne çok şey katmıştır. Kültürel ne katmış olabilir esnaflık? Ancak mahalle kültürü katmıştır. Ben konuyu babanız üzerinden kişiselleştirip objektif bakamadığınızı düşünüyorum
Bütün esnaflar çok güzel tavla oynuyor mesela. Hiç bişey katmamış diyemeyizKuyumcu dememiş ki altın ustası demiş. Sadece altın işlemeyle de ilgileniyor olabilir, esnaf olması şart değil. Eğitim diyoruz üniversite diyoruz vizyon diyoruz siz diyorsunuz esnaflık kültürüne çok şey katmıştır. Kültürel ne katmış olabilir esnaflık? Ancak mahalle kültürü katmıştır. Ben konuyu babanız üzerinden kişiselleştirip objektif bakamadığınızı düşünüyorum
Sosyal hayatını bilemeyiz amaMesleki olarak insan ilişkisi gerektiren bir meslek icra etmiyorlar.
Yani olayı İbrahim Tatlıses gibi Urfa'da Oxford vardı da bizmi gitmediğe bağladık. Ben pes ediyorumFarkına vardırdı evet ama imkan sağlamadı .
Bu yaklaşım da güzel değil mesela. Bir çok esnaf var . Ekmeğini yiyen insanlar var.Bütün esnaflar çok güzel tavla oynuyor mesela. Hiç bişey katmamış diyemeyiz
Mesleği nedeniyle insan ilişkileri kuvvetli olabilir. Yani bu da tartışmaya açık bir konu. Çünkü esnaf olarak nitelendirirsek kültürel çok şey katmıştır.
Mesleği nedeniyle insan ilişkileri kuvvetli olabilir dediniz, ben de mesleği insan ilişkisi gerektiren bir meslek değil dedim. Sosyal hayat ne alaka? Ne diyeceğinizi şaşırdınız sanki, gidin dinlenin biraz bence.Sosyal hayatını bilemeyiz ama
Yani olayı İbrahim Tatlıses gibi Urfa'da Oxford vardı da bizmi gitmediğe bağladık. Ben pes ediyorum
Yahu adam altın ustası diye uzaylı mı? Yapmayın lütfen o insanın insanı ilişkisini nerden bilebiliriz. Çok acımasız yorum yapıyorsunuz. Ancak mahalle kültürü falan. Ne olduğunu,kim olduğunu bilmiyoruz ki
Niye? Tavla çok sevdiğim bir oyundur, hiç bir esnafın karşısında oynayamam. Cidden çok iyi oynuyorlar hepsi.Bu yaklaşım da güzel değil mesela. Bir çok esnaf var . Ekmeğini yiyen insanlar var.
Yok şükür gayet dinlenmiş şekilde yazıyorum. Siz de insani bir odaya tıkıp resmen asosyal yaptınızMesleği nedeniyle insan ilişkileri kuvvetli olabilir dediniz, ben de mesleği insan ilişkisi gerektiren bir meslek değil dedim. Sosyal hayat ne alaka? Ne diyeceğinizi şaşırdınız sanki, gidin dinlenin biraz bence.
Altın ustaları kapalı küçücük atölyelerde insan yüzü görmeden çalışırlar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?