EĞİTİM FARKI SORUN ÇIKARTIR MI ?

Farkına vardırdı evet ama imkan sağlamadı .

Mesleği nedeniyle insan ilişkileri kuvvetli olabilir. Yani bu da tartışmaya açık bir konu. Çünkü esnaf olarak nitelendirirsek kültürel çok şey katmıştır.

Kuyumcu dememiş ki altın ustası demiş. Sadece altın işlemeyle de ilgileniyor olabilir, esnaf olması şart değil. Eğitim diyoruz üniversite diyoruz vizyon diyoruz siz diyorsunuz esnaflık kültürüne çok şey katmıştır. Kültürel ne katmış olabilir esnaflık? Ancak mahalle kültürü katmıştır. Ben konuyu babanız üzerinden kişiselleştirip objektif bakamadığınızı düşünüyorum

İyice yani sırf eleştirmek için yorum yapıyorsunuz yahu tanımam bilmem illa ki insan ilişkileri oluyordur öyle değil mi ? İnsan yüzü görmemek falan çok acayip yani hiç insan ilişkileri yok
Mesleki olarak insan ilişkisi gerektiren bir meslek icra etmiyorlar.

Hay Allah razı olsun. Esnaflık bir insanın kültürüne çok şey katıyormuş, yeni bir şey öğrendim ben de kk sayesinde

Yahu adam altın ustası diye uzaylı mı? Yapmayın lütfen o insanın insanı ilişkisini nerden bilebiliriz. Çok acımasız yorum yapıyorsunuz. Ancak mahalle kültürü falan. Ne olduğunu,kim olduğunu bilmiyoruz ki

Bütün esnaflar çok güzel tavla oynuyor mesela. Hiç bişey katmamış diyemeyiz

Mesleği nedeniyle insan ilişkileri kuvvetli olabilir. Yani bu da tartışmaya açık bir konu. Çünkü esnaf olarak nitelendirirsek kültürel çok şey katmıştır.

Sosyal hayatını bilemeyiz ama
Mesleği nedeniyle insan ilişkileri kuvvetli olabilir dediniz, ben de mesleği insan ilişkisi gerektiren bir meslek değil dedim. Sosyal hayat ne alaka? Ne diyeceğinizi şaşırdınız sanki, gidin dinlenin biraz bence.

Yani olayı İbrahim Tatlıses gibi Urfa'da Oxford vardı da bizmi gitmediğe bağladık. Ben pes ediyorum
tabi öyle değil ama bir açıköğretim kaydı bile dönemlik kayıt 400 tl civarında kitap vs önceden veriliyordu şimdi o da parayla . Özetle eskiden de imkansizlik vardı şimdi de

Ne alaka uzaylı olmakla? Konuyu insan ilişkilerine çeken ben değilim ki sizsiniz, madem bilemeyiz neden onunla ilgili yorum yazıyorsunuz? Kendi tezinizi kendi kendinize çürüttünüz şu an. Ben acımasız değilim siz pespembe bir tablo çizip duruyosunuz. İddia ettiğiniz şeyi açıklar mısınız sordum ama yazmamışsınız, esnaflık bir insana nasıl bir kültür katabilir?

Mesleği nedeniyle insan ilişkileri kuvvetli olabilir dediniz, ben de mesleği insan ilişkisi gerektiren bir meslek değil dedim. Sosyal hayat ne alaka? Ne diyeceğinizi şaşırdınız sanki, gidin dinlenin biraz bence.
Yok şükür gayet dinlenmiş şekilde yazıyorum. Siz de insani bir odaya tıkıp resmen asosyal yaptınız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…