- 24 Ağustos 2021
- 74
- 96
- 18
- Konu Sahibi misafiroyuncu34
-
genel olarak böyle bir tercihin doğru olduğunu savunmuyorum, durumu kendi özelinde ele aldım sadece. ilkokul mezunu olabilir ama iyi bir insan olduğundan anlaştıklarından bahsediyor bu durumda eğer geçimini de sağlıyorsa eğitim seviyesi bir yere kadar önemlidir.okumuş cahil olmasına zaten kimse iyi demiyor. Hem okuyup hem de vicdanlı merhametli açık görüşlü olunabiliyor teknik olarak. Neden böyle bir tercih etmek zorundayız onu anlayamıyorum ben.
hangi bölüm mezunusun sen?Bu da ayrı bir kültür olsa gerek. Eleştiriye karşı hakaretle cevap vermek yani.
Her ne kadar edebi bir tür de olsa hiciv, böyle bir platformda şahsa yöneltilince hakaret oluyor ve suç sayılıyor. Bilginize.
Bu da ayrı bir kültür olsa gerek. Eleştiriye karşı hakaretle cevap vermek yani.
Her ne kadar edebi bir tür de olsa hiciv, böyle bir platformda şahsa yöneltilince hakaret oluyor ve suç sayılıyor. Bilginize.
Niye sorgulanıyor gibi hissediyorum acaba? İkidir sorularınıza kuzu kuzu cevap veriyorum.hangi bölüm mezunusun sen?
Hanımefendi ilk cümleniz çok talihsiz olmuş sizin açınızdan. Merkep diye hakaret ettiğiniz kişinin size hakaret ettiği tek bir yorum yok. Edepsiz kim oluyor bu durumda?insanda yok ise edeb neylesin medrese mektep okusa alim olsa yine merkep yine merkep !
İşimi eleştirmek kimlere kalmış
Ben anadolu lisesi hazırlığı bitirdiğim yıl yazlıkta çatır çatır turistlerle sohbet ediyordum yıl 99Şöyle diyeyim, lise hazırlık sınıfındayım o yıl tüm yıl sadece İngilizce görüyoruz. Amerika’dan babamın arkadaşı geldi tabi o yıllarda İngilizce henüz çok yerleşik değil hadi yılı da söyleyim 1994 gibi. Babam bir gurur “bir test et bakalım bizim kızın İngilizcesini” babam tabi o yıllar bana trt nin İngilizce haber kanalını falan açıyor tercüme et diye. Kelime anlamıyorum komplekse giriyorum. Neyse adam beni test etti. Babama dedi ki: derdini anlatacak kadar öğrenmiş. O dert anlatmayla inan ki yabancılarla falan yemekte konuşulmaz. Ancak her güldüklerine gülersin espiriyi yakalamış gibi.. ya da konuyu takip ediyor gibi. Konu İngilizce seviyesi değil ama kusura bakmazsanız bu konuda biraz toy buldum sizi.
yazdıklarını değil ama kalemini beğendim ondan.Niye sorgulanıyor gibi hissediyorum acaba? İkidir sorularınıza kuzu kuzu cevap veriyorum.
ben de benzer bir yorum yapıp yanlış anlaşıldım. okuyanlar kötü insanlar okumayanlar melek gibi bütün kötülükler okuyanlardan çıkıyor demedim halbuki.Sanırım anlaşılmamakta ısrar ediliyorum.. Burada vermiş olduğum örnek okumanın insanlığa,vicdana karşı içinde art niyet besleyen şahıslara bir katkı sağlamadığı .. Çapraz orantılı düşünürsek ilkokul mezunları mı katil ya da tecavüzcü olmalı ? Tamamen okumanın dışında bir durum bu ..
Verecek cevap olmayınca hakaret etmek neden? Evet ben yanlış biliyormuşum demek bu kadar zor olmasa gerek.
Çoğu en az lise mezunu dediniz, aksini ıspatladım bunun edeple ne alakası var?
Yazdıklarımı neden beğenmediniz?yazdıklarını değil ama kalemini beğendim ondan.
konuşma olayına mütavi yaklaşmış olamaz mıyım? Şimdi tur mu aldın bendenBen anadolu lisesi hazırlığı bitirdiğim yıl yazlıkta çatır çatır turistlerle sohbet ediyordum yıl 99hatta ingiliz bi manita bile yapmıştım. kendime haksızlık etmişim dil öğrenmekte zorlanıyorum diyerek.
çingene bohçası gibi karman çorman her telden diyeyim.Yazdıklarımı neden beğenmediniz?
Çevir kazı yanmasınve siz bunu size söylenmiş bir söz olarak algıladınız neden ? konuya istinaden ısrarla kendimi anlatmaya çalıştığım ve anlatamadığım için .. bu konular üzerine söylenebilecek en güzel sözü yazdım buraya .. Yani konu sizinle ilgili değil.. Eğitimin bazı olguları kazandıramadığı ile ilgili ..
Bir insanın iyi bir insan olması veya birkaç görüşmede anlaşabiliniyor olması bir ömür evli kalıp anlaşabileceklerinin ve o evliliği mutlu bi şekilde sürdürebileceklerinin göstergesi kesinlikle olamaz. Ben de işyerimde çalışan çaycı çocukla (ilkokul mezunu) anlaşabiliyorum. Hem de inanır mısınız 10 yıldır çok iyi anlaşıyoruz. Kendini birçok kişiye göre de geliştirmiş olduğunu düşünüyorum.. ama gel gelelim bir şey diyorum mesela öyle yüzüme bakıyor, boşver canım diyorum geçiyorum. İnsan eşiyle böyle bir hayat sürdürebilir mi mesela?genel olarak böyle bir tercihin doğru olduğunu savunmuyorum, durumu kendi özelinde ele aldım sadece. ilkokul mezunu olabilir ama iyi bir insan olduğundan anlaştıklarından bahsediyor bu durumda eğer geçimini de sağlıyorsa eğitim seviyesi bir yere kadar önemlidir.
Hanımefendi ilk cümleniz çok talihsiz olmuş sizin açınızdan. Merkep diye hakaret ettiğiniz kişinin size hakaret ettiği tek bir yorum yok. Edepsiz kim oluyor bu durumda?
benden 4 yaş küçük olduğunu da yakaladımBen anadolu lisesi hazırlığı bitirdiğim yıl yazlıkta çatır çatır turistlerle sohbet ediyordum yıl 99hatta ingiliz bi manita bile yapmıştım. kendime haksızlık etmişim dil öğrenmekte zorlanıyorum diyerek.
Ben öyle olduğunu düşünmüyorum, değerlendirmeniz için teşekkür ederim.çingene bohçası gibi karman çorman her telden diyeyim.
Klasik müzik deyince klasik batı müziği olarak algıladılar, zeki müren deyince de bağlantıyı kuramadılar. Klasik Türk Müziği de sen bundan sonraYazdıklarımı neden beğenmediniz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?