- 11 Aralık 2018
- 41.517
- 257.991
- 598
- Konu Sahibi misafiroyuncu34
Hiç kuyumcu atölyesi gördünüz mü? Ben gördüm. Keşke oda olsa tıkıldıkları yer.Yok şükür gayet dinlenmiş şekilde yazıyorum. Siz de insani bir odaya tıkıp resmen asosyal yaptınız![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hiç kuyumcu atölyesi gördünüz mü? Ben gördüm. Keşke oda olsa tıkıldıkları yer.Yok şükür gayet dinlenmiş şekilde yazıyorum. Siz de insani bir odaya tıkıp resmen asosyal yaptınız![]()
Evet anlıyorum . Sadece bildikleri şey o gibi gösterip gülerek anlatmanız manidarNiye? Tavla çok sevdiğim bir oyundur, hiç bir esnafın karşısında oynayamam. Cidden çok iyi oynuyorlar hepsi.
Ay tamam, bütün ilkokul mezunları harika insanlardır. İnanılmaz kültürlü ve kişilikleri de mükemmeldir.tabi öyle değil ama bir açıköğretim kaydı bile dönemlik kayıt 400 tl civarında kitap vs önceden veriliyordu şimdi o da parayla . Özetle eskiden de imkansizlik vardı şimdi de
Benim yazın başvurduğum her yerde en az lise mezunu istiyorlardı. Baya ilana baktık arkadaşlarla öylesine, diploma şartı koymayan yer yoktu.Doğrudur. Benim restoranım olsa ben de lise mezunu şartı koyarım açıkçası.
Onu bakkal amcayla da konuşuyorum benHalka açık yerlerde çalışsa ne olacak sanki? Müşteriyle bilim, sanat, edebiyat mı konuşacak? En fazla ehonomi eyi mi kötü mü onu konuşurlar![]()
tabi öyle değil ama bir açıköğretim kaydı bile dönemlik kayıt 400 tl civarında kitap vs önceden veriliyordu şimdi o da parayla . Özetle eskiden de imkansizlik vardı şimdi de
Babanız esnaf sanıyorumEvet anlıyorum . Sadece bildikleri şey o gibi gösterip gülerek anlatmanız manidar
Ben o kişiyi tanıyorum diye yorum yapmadım ki zaten . İki şık var ya iyidir ya kötü. Elbette bilemeyizNe alaka uzaylı olmakla? Konuyu insan ilişkilerine çeken ben değilim ki sizsiniz, madem bilemeyiz neden onunla ilgili yorum yazıyorsunuz? Kendi tezinizi kendi kendinize çürüttünüz şu an. Ben acımasız değilim siz pespembe bir tablo çizip duruyosunuz. İddia ettiğiniz şeyi açıklar mısınız sordum ama yazmamışsınız, esnaflık bir insana nasıl bir kültür katabilir?
Şimdi açıköğretim konuları pdf olarak internete örnek ve çıkmış sorularla birlikte mevcut. İnternetten konu çalışıp çıkmış soruları çözüp sınava giriyorlar yani. Hiç para vermeden eğitim almak isteyenler örgün eğitim okuyabilirler. İmkansızlık nerde şimdi burda?
Ben o kişiyi tanıyorum diye yorum yapmadım ki zaten . İki şık var ya iyidir ya kötü. Elbette bilemeyiz
Babam esnaf değil. Babam ne alaka anlamadım ?Babanız esnaf sanıyorum![]()
Yahu ben birey olarak savunmuyorum ki . Bu nerden çıktı ?Ben de tanıdığınızı iddia etmedim zaten ama babanızın oğlunu savunur gibi canla başla neden savunduğunuzu da anlamadım.
Anladınız anladınızBabam esnaf değil. Babam ne alaka anlamadım ?
Allahım sen sabir ver.Ay tamam, bütün ilkokul mezunları harika insanlardır. İnanılmaz kültürlü ve kişilikleri de mükemmeldir.
Üniversite mezunları da insanlıktan nasibini almamışlardır. Heh oldu mu?
Neyi savunduğunuzu siz de bilmiyorsunuz, sırf inadınızdan dönemeyeceğiniz için zorlama bir şekilde tartışmaya devam ediyorsunuz. Sağlam temellere dayalı bir argümanınız yok, çürük bir dal bulmuşsunuz oradan yürümeye çalışıyorsunuz ama koptu kopacak. Vazgeçin artık bence.
Sadece okumanın önemli olmadığının bilincine varmanızı sağladı . Ve şu an ısrarla bunu savunuyorsam öğrendiğim şeylerden![]()
Gayet ciddiyim konunun esnaflık ve babamla ilişkisini anlamadım ?Anladınız anladınız![]()
Yahu ben birey olarak savunmuyorum ki . Bu nerden çıktı ?
Elbette dönem farklı haklısınız ama imkansizlik her dönemde vardı öyle değil mi ? Olmayan da yine yoktu.Ama babanizin donemi cok farkli. nufusun cogu koyde yasiyor bir tane lise var o da sehir merkezinde universite desen sadece buyuk sehirlerde.
Babam lise mezunuydu. liseyi sehir merkezinde yatili okumus. universite kazandiginda babası lisede zaten para verdim pansiyonuna universitene para veremem abin evlenecek kiz tarafi 10 bilezik istiyor demis babami buyuk sehire universiteye yollamamis. Babam polis olmuş kendi parasini kazanmis evlenmis biz dogmusuz aciktan universite bitirmis yinede okumuş universiteyi.
Ama su an oyle degilki. Halkin buyuk cogunlugu sehirde yasiyor neredeyse her mahallede lise var. her ilde universite var. devlet burslari devlet pansiyonları burs veren nice sivil toplum orgutleri var.
Su an evlenmek isteyen biri bizim dönemimizdendir ve bizim donemimizde sadece sinifin sorunlu uc tipleri liseye devam etmedi. Benim dönemimden biri bana lise okumadim derse durup dusunurum sorunlu bir tip mi diye.