EĞİTİM FARKI SORUN ÇIKARTIR MI ?

Hanımlar çok teşekkür ediyorum vakit ayırıp düşüncelerinizi paylaştığınız için. Etimden ziyade ilim demeye karar verdim. Çünkü gerçekten erkeğin bilmeyeni pek çekilmiyormuş genel aldığım yanıtlar ve tecrübeler. Kendini geliştirmemiş erkek maalesef kadına yükten başka bir şey olmaz kanaatine vardım.
Allah a emanet olunuz
Ailesi neden okuldan alıp işe sokmuş, onu da anlataydın gitmeden.

Merhaba hanımlar;

Biri ile tanıştırıldım. ön lisans mezunuyum. o ilkokul mezunu. ben ömür boyu okumayı öğrenmeyi isteyen biriyim. hatta mesleğim dışı eğitimler alıp kendimi geliştiriyorum sürekli.
inanılmaz kibar görgülü nezaket sahibi bir insan. eğitim durumunu sormak aklıma dahi gelmedi kendiliğinden söylemese asla anlamazdım.
ben muhasebeciyim o usta
merak ettiğim bu şekilde evlenip ileride sorun yaşayan var mı ?
Mesleği varmış zaten, ne iş yapıyor? Olabilir herkes hayatta aynı imkanlara sahip olmuyor. Bi şans verebilirsiniz.

Merhaba hanımlar;

Biri ile tanıştırıldım. ön lisans mezunuyum. o ilkokul mezunu. ben ömür boyu okumayı öğrenmeyi isteyen biriyim. hatta mesleğim dışı eğitimler alıp kendimi geliştiriyorum sürekli.
inanılmaz kibar görgülü nezaket sahibi bir insan. eğitim durumunu sormak aklıma dahi gelmedi kendiliğinden söylemese asla anlamazdım.
ben muhasebeciyim o usta
Evet. Teyzem ön lisans, eniştem ilkokul mezunu. Eniştem teyzeme dünyayı dar ediyor, sürekli aşağılıyor. Azıcık başarılı olsun afedersin itin bilmem bi yerine sokuyor. İstisnası da yok bu işin maalesef. Erkek bünye gereği daha güçlü daha başarılı daha daha daha olan taraf olmak ister hep. Olamayınca da kadını küçültmek için her şeyi yapar.

Evet. Teyzem ön lisans, eniştem ilkokul mezunu. Eniştem teyzeme dünyayı dar ediyor, sürekli aşağılıyor. Azıcık başarılı olsun afedersin itin bilmem bi yerine sokuyor. İstisnası da yok bu işin maalesef. Erkek bünye gereği daha güçlü daha başarılı daha daha daha olan taraf olmak ister hep. Olamayınca da kadını küçültmek için her şeyi yapar.
Ne kadar kötü, özgüvenini yok ediyor ki bir şey yapamasın.

Onu da niye çıkarırlar hiç anlamam, biz de niye balgam yok🤣
Simdi şöyle erkek tükürüğü kadının cinsel tansiyonunu arttırabilen testesteron kalıntısı oldugunu, cinsel kimya için katalizör oldugunu bilir. Ve sanırım bu yüzden haaaagggkkk ööögk diyip saçıyorlar balgamları.

Eğitim farkı benim için kabul edilebilir değil. Kendini istediği kadar geliştirsin, sıradan bir zekaya sahip bir ilkokul mezununun lisans/önlisans mezunu ile konuşabileceği şeyler sınırlıdır. Açıktan okuma imkanı varken bile okumamış insana ben ilişkide saygı duymam ilk başta…

kaç yasında ?

Ve neden orta okul vs en azından liseye kadar devam etmemiş ?

Eğer yaş 25 civarı ise zaten zorunlu eğitim 8 yıl değil miydi o zamanlar niye en az liseye kadar okumamış

Meslek farkınız çok uçurum değil sizde ön muhasebe yapıyorsunuz büyük ihtimal o da sizin kadar hatta sizden fazla kazanıyordur belki

İnsanlar yeni tanıdığı kişilere karşı genelde hep nazik davranırlar

Bu konuda ne desek boş
Diplomalı hanzolarda var okumamış ama Çalışkan ve kendini iyi yetiştirmiş Kişiler de var

Siz bence biraz gözlem yapın size davranışlarını , kompleksli biri mi vs ona göre devam edin ya da etmeyin.

Merhaba hanımlar;

ben muhasebeciyim o usta
Ben yaşadım maalesef ama yine aynı düşüncem eğitim diploma ile olmuyor nice diplomalı odunlar var nice ilköğretim mezunu olup kendini yetiştirmiş üniv. Mezunu insanlara insanlık dersi verecek insanlar vardır sadece siz kafa yapımızın uyuşuk uyusmadigana bakın...

İlk izlenim olarak herkes kibar,saygılı, hoşgörülü davranabilir fakat asıl karakterini gizleyen bir çok insan var, biraz zaman geçmesi gerekir, iyice tanımanız gerekir ancak o zaman buna karar verebilirsiniz.

25 senedir okuyorum, okulların pek bir işe yaramadığını düşünmeye başladım :)
iyi bir üniversitenin iyi bir bölümü değilse bence diğerleri zaten lise gibi.

Merhaba hanımlar;

ben muhasebeciyim o usta
Kesinlikle olur. Eziliyorlar bir mühlet sonra ve ezik erkek sendromu yaşayıp size hayatı zindan ediyorlar. Yaşadım tecrübe ile sabit

Merhaba hanımlar;

ben muhasebeciyim o usta
Böyle dusunmeniz bile bu işin olmayacağı anlamına gelir ben İstanbul'da dereceyle okul kazandım formasyonum var eşim ortaokul mezunu ve bunu bir kere bile düşünmedim kaldı ki sizde on lisans mezunusunuz yanlış anlamayın beni artık bu ülkede lisans mezunlarına bile değer verilmiyoken kendinizi fazla kasmayın derim

Olur erkek aşağılık sendromuna girer. İlk buluşmada herkes kibar davranır. İki kez yaşadım bu durumu. Sürekli sorun oldu üniversite okumam.

Çok güzel açıklamışsınız. Yaşamayan sorun olmaz diyor. Bende yaşadım bu durumu. Erkeklerin yapısı böyle aşağılık sendromuna girer.

Back
X