Eğitim Farki

Karsındakı kısıye baglı.. biz de basladıgımızda esım lıse,ben unı mezunuyduk. Fakat ıkımız de aynı lıseden mezunduk,cok koklu ıyı bır okuldur. Esım kendını yetıstırmıs,kulturlu,oturmasını kalkmasını bılen bırıdır. Buna ragmen evlendıkten sonra uni okudu ve aramızda boyle bır problem olmadı..

Ben sizler gibi düşünmüyorum karşındakini anlamak tamamen kendini ne kadar geliştirip karşında ki insana ne kadar değer verdiğinle alakalı.. ben de eşim de üniversite okuduk ama ben yurt dışında kaldım bi süre dil öğrendim geldim yüksek yaptım falan eşim direk çalışma hayatına atıldı benim yurtdışından arkadaşlarım geldi evimizde misafirde ettik biz kendi aramızda italyanca konuşurken o sadece bizi dinledi gezdirdi arkadaşlarımı tek kelime anlamamasına rağmen hiç problem olmadı.. o benden daha tutuktur ben çok aktifim birbirimizi dengelediğimizi düşünüyorum çok şükür hiç problem yaşamıyoruz.. sevgi ve aradaki bağla ilgili herşey bence...

Siz şimdiden bunu hesapliyorsaniz bunu düşünmek aklıniza geldiyse kesinlikle ilişkiyi devam ettirmeyin derim...

Kesinlikle olur eğitim çok önmli ilk başlarda toz pembe gelir gözüne ama zamanla mantıların uyuşmadığını farkedersn

Soyle anlatiyim zamaninda okumak istememis fakat suan kendine ilerde dukkan acmak istedigi icin okulu bitirmek istiyor
Ben okulu keyfinden bırakan biriyle olmak istemezdim mesela. Tembel ve sorumsuz olduğunu düşünürdüm. Oğullarının liseyi terk etmesine müsaade eden ailenin de sorumsuz olduğunu düşünürdüm. Öyle bir aileyle de anlaşamazdım. İmkansızlıklar varsa başka tabi ama yine de kültür farkı olurdu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…