- 24 Ekim 2014
- 59.306
- 330.139
- 698
- Konu Sahibi VanessaRinki
Tüyleri?Vanessa senin kafanın net olduğu her hangi bir konu mevcut mudur evladım ?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Tüyleri?Vanessa senin kafanın net olduğu her hangi bir konu mevcut mudur evladım ?
Tıkınıyorum şimdi hiç sırası değil Calci.Tüyleri?
Bence sen o zekayla Harvard, Oxford bunlara başvur,ama ytü kimya müh akreditasyonu yok.
ytü kimya müh gelmez normbal kimya okuyabilirim
Ben de marstan bildiriyorumVanessa halihazırda Tıp okuyor biliyorsun dimi?
Yanlış anlamışsın tıp okumuyor sadece geçen parkta erkek arkadaşıyla anatomi çalıştı biraz o kadar.Vanessa halihazırda Tıp okuyor biliyorsun dimi?
İlk kez haklısın.bütün yıl malca şeylerle uğraştığımdan
Ohoo sonra da eve geçip anatomi yüksek lisansına başladı. Yakında tezini de savunuyor. Böyle minnak agu bugu bir tez.Yanlış anlamışsın tıp okumuyor sadece geçen parkta erkek arkadaşıyla anatomi çalıştı biraz o kadar.
Olsun minnak falan bir yerden başlamak gerek tabi. Önemli olan sonuçta boyu değil işlevi. Tezin. Akademik işleviOhoo sonra da eve geçip anatomi yüksek lisansına başladı. Yakında tezini de savunuyor. Böyle minnak agu bugu bir tez.
Sadece universitenizi beğenmediğinizi bölümümüzü sevdiğinizi varsayaraktan merkezi geçiş daha mantıklı olur. Bunu mumkunse ÇAP la ve disaridan yabanci dillerle desteklediğinizde başarılı olacağınıza inaniyorum.üniversitemi beğenmiyorum 11 gün sonra yks var başvurdum ama bütün yıl malca şeylerle uğraştığımdan yeterince odaklanmadım.
şimdiki sorum merkezi geçiş yapmak mantıklı mı ytü veya itü istiyorum ama gideceğim bölüm çevre kimya jeofizik ayarında olacak.
sizce geçiş uapmaya değer mi
Ürolog mu olacakmışYanlış anlamışsın tıp okumuyor sadece geçen parkta erkek arkadaşıyla anatomi çalıştı biraz o kadar.
Mezun olunca okulla ilgili her şeyi unutmuşum şuan fransız kaldım olayaüniversitemi beğenmiyorum 11 gün sonra yks var başvurdum ama bütün yıl malca şeylerle uğraştığımdan yeterince odaklanmadım.
şimdiki sorum merkezi geçiş yapmak mantıklı mı ytü veya itü istiyorum ama gideceğim bölüm çevre kimya jeofizik ayarında olacak.
Kimya mühendisliği veya kimya okuma.Eskisi kadar iş olanağı yok yeni mezunlar için. Şanslıysan o başka ama muhtemelen üç kuruşa yıllarca sömürüleceksin. Tek tavsiyem bu...ama ytü kimya müh akreditasyonu yok.
ytü kimya müh gelmez normal kimya okuyabilirim
Ciddi misin?Vanessa halihazırda Tıp okuyor biliyorsun dimi?
Ay bulacağım o mesajını dur. Kendi dedi tıp okuyorum diyeCiddi misin?
Bu universitede evlenilecek kimseyi bulamadin uflunu mu genisletmek istiyorsun tatlim . Insallah gecis yaparsin ve bu defa evlilik diye cildirmak yerine derslerine odaklanirsinüniversitemi beğenmiyorum 11 gün sonra yks var başvurdum ama bütün yıl malca şeylerle uğraştığımdan yeterince odaklanmadım.
Tıp değilmiş mühendislikmiş. Yine de ben şokCiddi misin?
@muhtesemgatsby ben koüde mühendislik okuyorum.
ama ailem istanbulda yaşıyor.
müsait olduğun zaman buluşabiliriz.
tabii sen de istersen