eğitim konusunda kafam karışık

üniversitemi beğenmiyorum 11 gün sonra yks var başvurdum ama bütün yıl malca şeylerle uğraştığımdan yeterince odaklanmadım.
şimdiki sorum merkezi geçiş yapmak mantıklı mı ytü veya itü istiyorum ama gideceğim bölüm çevre kimya jeofizik ayarında olacak.
sizce geçiş uapmaya değer mi
Sadece universitenizi beğenmediğinizi bölümümüzü sevdiğinizi varsayaraktan merkezi geçiş daha mantıklı olur. Bunu mumkunse ÇAP la ve disaridan yabanci dillerle desteklediğinizde başarılı olacağınıza inaniyorum.

üniversitemi beğenmiyorum 11 gün sonra yks var başvurdum ama bütün yıl malca şeylerle uğraştığımdan yeterince odaklanmadım.
şimdiki sorum merkezi geçiş yapmak mantıklı mı ytü veya itü istiyorum ama gideceğim bölüm çevre kimya jeofizik ayarında olacak.
Mezun olunca okulla ilgili her şeyi unutmuşum şuan fransız kaldım olaya :D

ama ytü kimya müh akreditasyonu yok.
ytü kimya müh gelmez normal kimya okuyabilirim
Kimya mühendisliği veya kimya okuma.Eskisi kadar iş olanağı yok yeni mezunlar için. Şanslıysan o başka ama muhtemelen üç kuruşa yıllarca sömürüleceksin. Tek tavsiyem bu...

Bu universitede evlenilecek kimseyi bulamadin uflunu mu genisletmek istiyorsun tatlim . Insallah gecis yaparsin ve bu defa evlilik diye cildirmak yerine derslerine odaklanirsin:KK24:

Back
X