- 14 Kasım 2001
- 21.429
- En iyi cevaplar
- 2
- 69.542
- 1.623
- 102
- Konu Sahibi VanessaRinki
-
siteden utanç manzaraları... helal olsun size
Vanessa'yı hic sevmem ve fake olduguna eminim ama pipi icerikli yüz tane komik olmayan espri okudum az önce, vanessadan bile daha cok sinirimi bozdu
Evet tarafım en azindan benim vanessa değil şükür, gelip sürekli herkesle rahatça dalga geçecek sonra benle dalga geçiliyor diyecek. Şunuda söylim kendisini dalga geçecek kadar bile önemsemediğimden nerdeyse konularına hiç yazmıyorum keşke kimse yazmasada kaybolup gitseŞu mesajı da bir kişi beğenemiyor çünkü bu kişiler bu mesajı beğenirseniz size saracaklar biliyorsunuz. İşte sizin dayanışmanız bu kadar korku dayanışması, çıkar dayanışması. Susmak taraf tutmaktır bunu da bilin. Umuyorum bu duruma düşmezsiniz bugün Vanessa'ya yarın size...
Evet tarafım en azindan benim vanessa değil şükür, gelip sürekli herkesle rahatça dalga geçecek sonra benle dalga geçiliyor diyecek. Şunuda söylim kendisini dalga geçecek kadar bile önemsemediğimden nerdeyse konularına hiç yazmıyorum keşke kimse yazmasada kaybolup gitse
Şu mesajı da bir kişi beğenemiyor çünkü bu kişiler bu mesajı beğenirseniz size saracaklar biliyorsunuz. İşte sizin dayanışmanız bu kadar korku dayanışması, çıkar dayanışması. Susmak taraf tutmaktır bunu da bilin. Umuyorum bu duruma düşmezsiniz bugün Vanessa'ya yarın size...
Merhaba!! Bence yaptığın şeyler için kendini yargılama ve insanların bunu yapmasına da izin verme. Yeni kaydoldum ama konularını görmüştüm bu yaşlarda olabilecek şeyler hepsi. Bence üninden memnun değilsen değiştirmeyi dene çünkü insanın hayatını etkileyen bir şey. YTÜ yü bilmiyorum açıkçası. Ben İTÜ de okuyorum ve çok memnunum, gayet güzel bir okul ve bence gelecek vadediyor. Sen hangisi okulda hangi bölümdesin bilmediğim için bölümle alakalı bir şey diyemiyorum. Umarım tercihlerin seni mutlu ederüniversitemi beğenmiyorum 11 gün sonra yks var başvurdum ama bütün yıl malca şeylerle uğraştığımdan yeterince odaklanmadım.
şimdiki sorum merkezi geçiş yapmak mantıklı mı ytü veya itü istiyorum ama gideceğim bölüm çevre kimya jeofizik ayarında olacak.
sizce geçiş uapmaya değer mi
Niye sarsınlar Kazen Müdürüm?
Calci'yle daha bugün içinde güle oynaya muhabbetteydik profil altında; film tavsiyesi verdim kendisine hatta. Bu konuda da hatalı davranışını gördüm (Olabilir, ben de saçma şeyler yapabiliyor, hatalı davranışlar sergileyebiliyorum ve yaptım da daha önce burada ), sessizce geçecektim çünkü insan içinde afişe edercesine uyarmayı sevmiyorum muhabbetim olan insanları ki kendim gibi düşününce zaten "Görüyorlardır, yaptıklarındaki yanlışları fark edeceklerdir" diyebiliyorum da. Sessiz kalmak her zaman kör taraf olmak değildir, arkadaşlığın, muhabbetin hatırıdır bazen.
Siz belli bir mesafedesiniz, yöneticisiniz de; çektiniz çıkardınız herkese mesajı verdiniz.
Ben öyle değilim, elbette anlaşabildiğim, yakın fikirlerde olduğum insanlara karşı belli bir taraftayım (Kör taraf olmak değil bu), bu onları her konuda kayırır ve onaylarım anlamı taşımıyor.
Size katıldığım için de beğeni bastım, baktım eleştiri kabul gibi oluyor konu, e hadi ben de yanlış bulduğumu belirteyim dedim. Yine burada çok sevdiğim bir üye var, bir konuda denk geldi, zıtlaştım, eleştirdim. Bu benim ona bakışımı değiştirmedi (kırmızı çizgim değildi mevzu), onun da tavrına sebep olmadı. Böyle genelleyip hedef haline getirmemeniz gerektiğini düşünüyorum "Size saracaklar şimdi" diye o alıntıladığınız üyeleri de, bu da yanlış bence.
Yahu ben muz yiyip kefir içiyordum benim ne suçum varŞu mesajı da bir kişi beğenemiyor çünkü bu kişiler bu mesajı beğenirseniz size saracaklar biliyorsunuz. İşte sizin dayanışmanız bu kadar korku dayanışması, çıkar dayanışması. Susmak taraf tutmaktır bunu da bilin. Umuyorum bu duruma düşmezsiniz bugün Vanessa'ya yarın size...
siz ne okuyorsunuz nereden geçiş yaptınızMerhaba!! Bence yaptığın şeyler için kendini yargılama ve insanların bunu yapmasına da izin verme. Yeni kaydoldum ama konularını görmüştüm bu yaşlarda olabilecek şeyler hepsi. Bence üninden memnun değilsen değiştirmeyi dene çünkü insanın hayatını etkileyen bir şey. YTÜ yü bilmiyorum açıkçası. Ben İTÜ de okuyorum ve çok memnunum, gayet güzel bir okul ve bence gelecek vadediyor. Sen hangisi okulda hangi bölümdesin bilmediğim için bölümle alakalı bir şey diyemiyorum. Umarım tercihlerin seni mutlu eder
Kazen tek tek isim vermeyeceğim zira sen az çok kimler olduğunu tahmin ediyorsundur, duvarımdan kızım sana söylüyorum gelinim sen anla mesajları yazdım, özelden defalarca ikaz ettim, topiklerde keza öyle, ki zaten hepsi de biliyor konularda geyik yasak, yönetici tarafından fake olmadığı açıklanan üyenin kendisi için fake değil deniyor, konuları için yine de garanti veremeyiz diyoruz ama şunu da ikimizde defalarca yazdık, bdv kurallarında da mevcut, her konuya yazma zorunluluğumuz yok, üyenin salladığını mı düşünüyoruz konusuna yazmayız, kimse bizi yazalım diye zorlamıyor, ammaaa biz bir kere yakaladık üyeyi ne anlatsa geyik yapar eğleniriz diyorsak o zaman sonuçlarına da katlanacağız.çok iyi niyetlisin seni incitirler...
ben artık uyarmaktan, söz söylemekten, ceza vermekten, zaman zaman imada bulunmaktan utanıyorum artık(x2Mune de benden gizlice kim bilir kaç kez yapıyor). Yani artık benim söyleyecek sözüm kalmadı, yapacağım uyarı kalmadı. Bu utancımın bir adım sonrası kelimelerin kontrolden çıkması olarak düşünebilirsiniz. Lütfen yazdıklarımı dikkatlice okuyun bakın çok ağır şeyler yazdım. Anlamıyorlarsa izin verinde üslubumu ben seçeyim artık... bu konuda bana lütfen izin verin
çok iyi niyetlisin seni incitirler...
ben artık uyarmaktan, söz söylemekten, ceza vermekten, zaman zaman imada bulunmaktan utanıyorum artık(x2Mune de benden gizlice kim bilir kaç kez yapıyor). Yani artık benim söyleyecek sözüm kalmadı, yapacağım uyarı kalmadı. Bu utancımın bir adım sonrası kelimelerin kontrolden çıkması olarak düşünebilirsiniz. Lütfen yazdıklarımı dikkatlice okuyun bakın çok ağır şeyler yazdım. Anlamıyorlarsa izin verinde üslubumu ben seçeyim artık... bu konuda bana lütfen izin verin
Sonunda yani sürekli bazı üyeler için geyik dönüyor ben okurken bunalıyorumKazen tek tek isim vermeyeceğim zira sen az çok kimler olduğunu tahmin ediyorsundur, duvarımdan kızım sana söylüyorum gelinim sen anla mesajları yazdım, özelden defalarca ikaz ettim, topiklerde keza öyle, ki zaten hepsi de biliyor konularda geyik yasak, yönetici tarafından fake olmadığı açıklanan üyenin kendisi için fake değil deniyor, konuları için yine de garanti veremeyiz diyoruz ama şunu da ikimizde defalarca yazdık, bdv kurallarında da mevcut, her konuya yazma zorunluluğumuz yok, üyenin salladığını mı düşünüyoruz konusuna yazmayız, kimse bizi yazalım diye zorlamıyor, ammaaa biz bir kere yakaladık üyeyi ne anlatsa geyik yapar eğleniriz diyorsak o zaman sonuçlarına da katlanacağız.
Zaten farkındaysanız bu forumun daimi kullanıcıları konu açamıyor, durumlarında hemen sorup linçlenmeden mesajlarını imha edip çıkıyorlarŞu mesajı da bir kişi beğenemiyor çünkü bu kişiler bu mesajı beğenirseniz size saracaklar biliyorsunuz. İşte sizin dayanışmanız bu kadar korku dayanışması, çıkar dayanışması. Susmak taraf tutmaktır bunu da bilin. Umuyorum bu duruma düşmezsiniz bugün Vanessa'ya yarın size...
Bı grup kk kadını cınsellık konusmayı sevıyor bdvde.Yanı bunu kahvedekı abıler gıbı konusmayı sevıyor.Bı tur guc gösterısı gıbı kullanıyorlar bunu.Yerlı yersız konuyu oraya getırmelerı o yuzden bence.Halbukı ozelde kendı aralarında konusabılırler ama ozamn kım görecek?:)Konu da düzgün, kız düzgün konu açmış işte nihayet, erkeksiz şeysiz; bir, iki takıldın neyse de ya sayfalarca sürekli pipi de pipi... Kız cevap da vermemiş bakıyorum, cevap verse karşılıklı atışa atışa ilerlese o da bir çeşit, neyse.
Valla bi gün Vanessa'yı savunacağım aklıma gelmezdi.
Cunku onlar asmıs ,bdvde konu acmak onlar ıcın utanılası bısey klglkglkgklZaten farkındaysanız bu forumun daimi kullanıcıları konu açamıyor, durumlarında hemen sorup linçlenmeden mesajlarını imha edip çıkıyorlar
Nirvana noktasını yaşıyorlarsa bilemiyorum ama o zman da bu forumda abidik gubidik kişilerin hayatları onları neden enterese ediyor?Cunku onlar asmıs ,bdvde konu acmak onlar ıcın utanılası bısey klglkglkgkl
Yoksa nasıl engın bılgılerını paylasacaklarlar glkşfglkgfkl
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?