eğitim konusunda kafam karışık

siteden utanç manzaraları... helal olsun size

Şu mesajı da bir kişi beğenemiyor çünkü bu kişiler bu mesajı beğenirseniz size saracaklar biliyorsunuz. İşte sizin dayanışmanız bu kadar korku dayanışması, çıkar dayanışması. Susmak taraf tutmaktır bunu da bilin. Umuyorum bu duruma düşmezsiniz bugün Vanessa'ya yarın size...

Vanessa'yı hic sevmem ve fake olduguna eminim ama pipi icerikli yüz tane komik olmayan espri okudum az önce, vanessadan bile daha cok sinirimi bozdu

Konu da düzgün, kız düzgün konu açmış işte nihayet, erkeksiz şeysiz; bir, iki takıldın neyse de ya sayfalarca sürekli pipi de pipi... Kız cevap da vermemiş bakıyorum, cevap verse karşılıklı atışa atışa ilerlese o da bir çeşit, neyse.
Valla bi gün Vanessa'yı savunacağım aklıma gelmezdi.

Evet tarafım en azindan benim vanessa değil şükür, gelip sürekli herkesle rahatça dalga geçecek sonra benle dalga geçiliyor diyecek. Şunuda söylim kendisini dalga geçecek kadar bile önemsemediğimden nerdeyse konularına hiç yazmıyorum keşke kimse yazmasada kaybolup gitse

ben 2-3 gün önce dedim ki bu kişi sahte profil değil hatta kendisinden izin alıp konuşmayı burada yayınladım. Kadın bas bas bunlar gerçek dedi hayır dalga mı geçiyorsun demeliyiz? her ne ise

- ya yazdıklarımı görmediniz
- ya yazdıklarımı gördünüz ama beni dikkate almıyorsunuz
- ama bu kadının konusunda yazmam diyip yazarak kendinizle çelişmeyin

siz kaybolup gitmeyi düşünmüyor musunuz? Başkasına kaybol deme hakkını kendinizde buluyorsunuz da o sebeple yazdım

Niye sarsınlar Kazen Müdürüm?

Calci'yle daha bugün içinde güle oynaya muhabbetteydik profil altında; film tavsiyesi verdim kendisine hatta. Bu konuda da hatalı davranışını gördüm (Olabilir, ben de saçma şeyler yapabiliyor, hatalı davranışlar sergileyebiliyorum ve yaptım da daha önce burada ), sessizce geçecektim çünkü insan içinde afişe edercesine uyarmayı sevmiyorum muhabbetim olan insanları ki kendim gibi düşününce zaten "Görüyorlardır, yaptıklarındaki yanlışları fark edeceklerdir" diyebiliyorum da. Sessiz kalmak her zaman kör taraf olmak değildir, arkadaşlığın, muhabbetin hatırıdır bazen.

Siz belli bir mesafedesiniz, yöneticisiniz de; çektiniz çıkardınız herkese mesajı verdiniz.
Ben öyle değilim, elbette anlaşabildiğim, yakın fikirlerde olduğum insanlara karşı belli bir taraftayım (Kör taraf olmak değil bu), bu onları her konuda kayırır ve onaylarım anlamı taşımıyor.

Size katıldığım için de beğeni bastım, baktım eleştiri kabul gibi oluyor konu, e hadi ben de yanlış bulduğumu belirteyim dedim. Yine burada çok sevdiğim bir üye var, bir konuda denk geldi, zıtlaştım, eleştirdim. Bu benim ona bakışımı değiştirmedi (kırmızı çizgim değildi mevzu), onun da tavrına sebep olmadı. Böyle genelleyip hedef haline getirmemeniz gerektiğini düşünüyorum "Size saracaklar şimdi" diye o alıntıladığınız üyeleri de, bu da yanlış bence.

Merhaba!! Bence yaptığın şeyler için kendini yargılama ve insanların bunu yapmasına da izin verme. Yeni kaydoldum ama konularını görmüştüm bu yaşlarda olabilecek şeyler hepsi. Bence üninden memnun değilsen değiştirmeyi dene çünkü insanın hayatını etkileyen bir şey. YTÜ yü bilmiyorum açıkçası. Ben İTÜ de okuyorum ve çok memnunum, gayet güzel bir okul ve bence gelecek vadediyor. Sen hangisi okulda hangi bölümdesin bilmediğim için bölümle alakalı bir şey diyemiyorum. Umarım tercihlerin seni mutlu eder

çok iyi niyetlisin seni incitirler...

ben artık uyarmaktan, söz söylemekten, ceza vermekten, zaman zaman imada bulunmaktan utanıyorum artık(x2 Mune de benden gizlice kim bilir kaç kez yapıyor). Yani artık benim söyleyecek sözüm kalmadı, yapacağım uyarı kalmadı. Bu utancımın bir adım sonrası kelimelerin kontrolden çıkması olarak düşünebilirsiniz. Lütfen yazdıklarımı dikkatlice okuyun bakın çok ağır şeyler yazdım. Anlamıyorlarsa izin verinde üslubumu ben seçeyim artık... bu konuda bana lütfen izin verin

Yahu ben muz yiyip kefir içiyordum benim ne suçum var
Valla abi burda kim kim oluyor da saracak tamam muhabbetlerin döndüğü belli gruplar var ama kimse de çete değil nihayetinde değil mi kızlar çok ayıp etmiş ve bu sitenin kuralları gereği ceza da alacaklar zaten. Ama bu mesajda genel olarak mesajı beğenmeyen her üye onları alkışlıyor gibi söylemişsin. Ben gördüğüm aynı fikirde olduğum hatta cevap verdiğim çoğu mesajı bile beğenmeden atlayabiliyorum. Kendi adıma açıklama yapma gereği duydum.
Konuyla ilgili yoruma gelecek olursak yazacak birşeyim yok üniversite ve geçişler hakkında yıllardır bilgi sahibi değilim.

siz ne okuyorsunuz nereden geçiş yaptınız

Kazen tek tek isim vermeyeceğim zira sen az çok kimler olduğunu tahmin ediyorsundur, duvarımdan kızım sana söylüyorum gelinim sen anla mesajları yazdım, özelden defalarca ikaz ettim, topiklerde keza öyle, ki zaten hepsi de biliyor konularda geyik yasak, yönetici tarafından fake olmadığı açıklanan üyenin kendisi için fake değil deniyor, konuları için yine de garanti veremeyiz diyoruz ama şunu da ikimizde defalarca yazdık, bdv kurallarında da mevcut, her konuya yazma zorunluluğumuz yok, üyenin salladığını mı düşünüyoruz konusuna yazmayız, kimse bizi yazalım diye zorlamıyor, ammaaa biz bir kere yakaladık üyeyi ne anlatsa geyik yapar eğleniriz diyorsak o zaman sonuçlarına da katlanacağız.

Bir kadın olarak cinsellikten konuşmak tek bana mı ayıp geliyor gerçekten merak ediyorum..çok sevdiğim arkadaşlarım da var sevmediklerim ama saygı duyduklarım da..bazen gerçekten çok kırıcı olunuyor karşısındakinin psikolojisini düşünmeden çok üstüne gidiliyor empati yapsak kimse kimseyi üzmeyecek ama yapamıyoruz maalesef

Konuya dönecek olursam İTÜ bence diyorum

İyi niyetli kalmaya çalışıyorum mümkün mertebe, içimi bozmamaya ve onu suistimal ettirmemeyi yeterince kazık yiyerek öğrendiğimi düşünüyorum. Hatırlatmanız için teşekkürler yine de.

Bu üyeliğimden önceki, size iptal ettirdiğim üyeliğimde artık ban cezalarım sanırım 15-20 günleri bulmuştu. Yani bu demek oluyor ki bana da defalarca uyarı gelmiş, (Hatırlıyorum geyik ve konu dışından çok ban alırdım, üstelik üslubum da pek parlak değildi o zamanlar)... Sonradan bir şeyler değişmeye başlamış. Yani olabiliyor. Ancak kimsenin cezasını takip etmiyorum tabii ki, sizin kadar bilmiyorum kim, neden uyarı aldı, ne oldu ve kendisine hangi konularda özel ikazlarda bulunuldu. Eleştirim üslubunuza da değil zaten, içeriğe "Sararlar" demenize ve bunu nasıl algıladığımı anlatamayacak kadar uyku bastırdı şu an (Ekrana bir süredir boş baktığımı fark ettim)... Siz yönetici olarak konulardaki halleri daha iyi gözlemlersiniz deyip çekileyim bari.

İyi geceler diliyorum ve kolay gelsin diyorum.

Wing size de iyi geceler, film tavsiyesi verdiğiniz profil ve oradaki rahatsız olduğunuz durum der susarım, ki siz bir olayda rahatsız oldunuz biz kaç olaya şahit olup kaç kez uyardık sayısını hatırlamıyoruz.

Sonunda yani sürekli bazı üyeler için geyik dönüyor ben okurken bunalıyorum

Ne okuyorsun?hangi bölümü beğenmiyorsun?belirtirsen daha net cevap alırsın.

Zaten farkındaysanız bu forumun daimi kullanıcıları konu açamıyor, durumlarında hemen sorup linçlenmeden mesajlarını imha edip çıkıyorlar

Bı grup kk kadını cınsellık konusmayı sevıyor bdvde.Yanı bunu kahvedekı abıler gıbı konusmayı sevıyor.Bı tur guc gösterısı gıbı kullanıyorlar bunu.Yerlı yersız konuyu oraya getırmelerı o yuzden bence.Halbukı ozelde kendı aralarında konusabılırler ama ozamn kım görecek?:)

Zaten farkındaysanız bu forumun daimi kullanıcıları konu açamıyor, durumlarında hemen sorup linçlenmeden mesajlarını imha edip çıkıyorlar
Cunku onlar asmıs ,bdvde konu acmak onlar ıcın utanılası bısey klglkglkgkl
Yoksa nasıl engın bılgılerını paylasacaklarlar glkşfglkgfkl

Cunku onlar asmıs ,bdvde konu acmak onlar ıcın utanılası bısey klglkglkgkl
Yoksa nasıl engın bılgılerını paylasacaklarlar glkşfglkgfkl
Nirvana noktasını yaşıyorlarsa bilemiyorum ama o zman da bu forumda abidik gubidik kişilerin hayatları onları neden enterese ediyor?

Velhasıl kelam son bir aydın durumlarda çok görüyorum, “konu açamam, konu açsam linçlenirim, adım çıkar…” diye durumda sorup çekiliyor insanlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…