eğitim seviyesi sorun olur mu ?

Aynen öyle,okul eğitiminden ve diplomadan ziyade insanın kendini geliştirmesi,yukarı taşıması gerekli. :)

Ben eğitiminde denk olması gerektiğini düşünüyorum ama sizde ailesel farklılıklar da var sanırım evleneceğiniz insanın hem kafa dengi hem de aile yapısı olarak benzer olması bence çok çok önemli bir konu yoksa anlaşmazlıklar çıkabilir

Kültür farkı bariz sorun olabiliyor ilişkilerde. Ama karşıdaki insanın kişiliğine hayat tarzina bakiş açısına da bağlı. Ne üniversite mezunları var iki çift laf edilmez. Yani onunla iyi vakit geciriyor musun ona bak derim.

Oluru yok gibi. Hayat gorusleriniz bile farkli.
Egitim insana bakis acisi da katiyor bu arada. Egitim onemli degil diye dusunmeyin. Ancak egitim ogretimle de karistirilmasin lutfen.

farklı şehirlerde yaşıyoruz

kendi işleri olduğu için onun başında

belli ki okumayıda pek sevmeyen birisi

bana göre daha muhafazakar

sevdiğimiz bir çok şey farklı

ailelerimiz bile farklı

Bu kadar olumsuzluk bir arada iken

aklım çok karışık
Neden aklınız karışık bir düşünün isterseniz?

Yaşınız mı geçti
Seveniniz beğeneniz mi yok ki maceraya atılacaksıniz?

Yarın görüştüğünüz de ona içinizden geçenleri söyleyin. Emin olun böylesi daha iyi olur sizin düşüncelerinizi anladığım kadarıyla.
Yarın birkaç saat birlikte olacağız, hiç gitmek istemiyorum benim için o kadar zor geçecek ki başım ağrıyor stresten

Bu kadar olumsuzluk bir arada iken

Neden aklınız karışık bir düşünün isterseniz?

Yaşınız mı geçti
Seveniniz beğeneniz mi yok ki maceraya atılacaksıniz?
İlgisi birazda işinden dolayı geliri falan kafamı karıştırdı ams çok pişmanım şuan, yarın da görüşmeye söz verdim bakalım nasıl atlatacagım yarını..

İlgisi birazda işinden dolayı geliri falan kafamı karıştırdı ams çok pişmanım şuan, yarın da görüşmeye söz verdim bakalım nasıl atlatacagım yarını..

Aile işi yapanların geliri babada yada annede toplanıyor, KK daki konulardan bunu öğrendim...ve günlük harçlık veriliyor ellerine....maddi durumu iyiyse kanmayin yani

Yarın birkaç saat birlikte olacağız, hiç gitmek istemiyorum benim için o kadar zor geçecek ki başım ağrıyor stresten
Hiç stres olmayın,belki sizinle vakit geçirdikten sonra kendisi,sizinle olmayacağını açıklar. Ben olsam kalbini kırmadan yumuşak bir uslübla söylerdim hislerimi.

Hiç stres olmayın,belki sizinle vakit geçirdikten sonra kendisi,sizinle olmayacağını açıklar. Ben olsam kalbini kırmadan yumuşak bir uslübla söylerdim hislerimi.
Dun söyledim aslında ama dediğim gibiikna etti yine sırf soğusun diye sigara içtiğimifalanda söyledim

Eğitim değil konu belli ki dünya görüşünüz aile yapınız farklı asıl ciddi konu bu bence.Oluru yoksa boşuna ümit de vermeyin, kendinizi de kaptırmayin derim

uzun vadede sorun yasayacaksınız
hayat tarzlarınızda farklı cunku sadece egıtım farkı degıl mevzu

Krsinlikle AbsolutPromise e katılıyorum.
Egitim düzeyi, aile yapısı ve yaşam biçimi cok şeyi degistiriyor. Bilişsel yapı ve yaşam tarzını direkt etkiliyor.
Muhtemelen ilgisi hoşunuza gidiyor ama siz uyumsuz kodları görmüşsünüz. Devam ederseniz ilk aşamada normalleştireceksiniz ama bigün o tatlı uykudan uyanabilirsiniz. O zaman herseyi gözünüze batacak.
Bence olmaz, tabi karar sizin

uzun vadede sorun yasayacaksınız
hayat tarzlarınızda farklı cunku sadece egıtım farkı degıl mevzu
Buraya konu açtığımdan beri o kadar çok soğudum ki ya, istemiyorum artık zaten yarın maalesefgörüşeceğiz... bir an önce yarın akşam olsun evime doneyım istiyorum

Buraya konu açtığımdan beri o kadar çok soğudum ki ya, istemiyorum artık zaten yarın maalesefgörüşeceğiz... bir an önce yarın akşam olsun evime doneyım istiyorum

hayırlısı olsun
benım ıcın kadınlar mutlu olsun da gerısı onemlı degıl :)
onemlı olan sızın mutlulugunuz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…