- 29 Mart 2018
- 13.208
- 46.527
- 548
- 27
- Konu Sahibi bayanpukina
-
Aynen öyle,okul eğitiminden ve diplomadan ziyade insanın kendini geliştirmesi,yukarı taşıması gerekli. :)Tabiiki öyle. Ben şahsen çok kişi tanıyorum böyle lise ilk okul vs terk fakat hepsinin yanında onlarca mühendis çalışıyor. Burada önemli olan şey kişinin kendini geliştirmesi ve eğitimi. Eğitim derken okuldan bahsetmiyorum, kişinin kendisini eğitmesinden sürekli bir gelişim içerisinde olmasından bahsediyorum.
Nobel ödüllü meşhur yazar Bernard Shaw: Eğitimime okul yüzünden uzunca bir süre ara vermek zorunda kaldım.
İşin özeti bu aslında... :)
Kültür farkı bariz sorun olabiliyor ilişkilerde. Ama karşıdaki insanın kişiliğine hayat tarzina bakiş açısına da bağlı. Ne üniversite mezunları var iki çift laf edilmez. Yani onunla iyi vakit geciriyor musun ona bak derim.üni mezunuyum özelde çalışıyorum, kpssye de çalışıyorum bu aralar. daha önce üyesi olduğum topluluğun bir whatsapp grubu vardı çıkmamıştım gruptan ve oradan biriyle tanıştım. Sorun şu ki bu insan lise mezunu, farklı şehirlerde yaşıyoruz ama işi dolayısıyla yaşadığım ile gelip gidiyor, liseden sonra okumamış ve kendi işleri olduğu için onun başında. belli ki okumayıda pek sevmeyen birisi, dahası bana göre daha muhafazakar ama zıt kutuplar birbirini çeker hesabı mesajlaşmak hoşuma gidiyor, sevdiğimiz bir çok şey farklı, daha başbaşa vakit geçirmedik. bugun bu konuyu açtım olmayacağını söyledim ben daha rahatım sana göre vs vs dedim konuşmayalım bence daha fazla dedim hatta ama ne dediysem açıklamalar yaptı ve ısrarla şans vermemi istiyor ailelerimiz bile farklı, aklım çok karışık kızlar ya napmalıyım sizce? nasıl olur sizce ?
Yarın görüşeceğiz yola çıktı yaşadığım şehre geliyorNe kadar ısrar ederse etsin, kendinizi çok kaptırmadan geri çekin. Üzülen siz olabilirsiniz en sonda.
Yarın görüştüğünüz de ona içinizden geçenleri söyleyin. Emin olun böylesi daha iyi olur sizin düşüncelerinizi anladığım kadarıyla.Yarın görüşeceğiz yola çıktı yaşadığım şehre geliyor
farklı şehirlerde yaşıyoruz
kendi işleri olduğu için onun başında
belli ki okumayıda pek sevmeyen birisi
bana göre daha muhafazakar
sevdiğimiz bir çok şey farklı
ailelerimiz bile farklı
Neden aklınız karışık bir düşünün isterseniz?aklım çok karışık
Yarın birkaç saat birlikte olacağız, hiç gitmek istemiyorum benim için o kadar zor geçecek ki başım ağrıyor strestenYarın görüştüğünüz de ona içinizden geçenleri söyleyin. Emin olun böylesi daha iyi olur sizin düşüncelerinizi anladığım kadarıyla.
İlgisi birazda işinden dolayı geliri falan kafamı karıştırdı ams çok pişmanım şuan, yarın da görüşmeye söz verdim bakalım nasıl atlatacagım yarını..Bu kadar olumsuzluk bir arada iken
Neden aklınız karışık bir düşünün isterseniz?
Yaşınız mı geçti
Seveniniz beğeneniz mi yok ki maceraya atılacaksıniz?
İlgisi birazda işinden dolayı geliri falan kafamı karıştırdı ams çok pişmanım şuan, yarın da görüşmeye söz verdim bakalım nasıl atlatacagım yarını..
Nerden tutsam elimde kalıyorAile işi yapanların geliri babada yada annede toplanıyor, KK daki konulardan bunu öğrendim...ve günlük harçlık veriliyor ellerine....maddi durumu iyiyse kanmayin yani
Hiç stres olmayın,belki sizinle vakit geçirdikten sonra kendisi,sizinle olmayacağını açıklar. Ben olsam kalbini kırmadan yumuşak bir uslübla söylerdim hislerimi.Yarın birkaç saat birlikte olacağız, hiç gitmek istemiyorum benim için o kadar zor geçecek ki başım ağrıyor stresten
Dun söyledim aslında ama dediğim gibiikna etti yine sırf soğusun diye sigara içtiğimifalanda söyledimHiç stres olmayın,belki sizinle vakit geçirdikten sonra kendisi,sizinle olmayacağını açıklar. Ben olsam kalbini kırmadan yumuşak bir uslübla söylerdim hislerimi.
KrsinlikleÖncelikle üniversite mezunu var üniversite mezunu var...
Bence eğitim düzeyleri, aile yapısı, yaşam biçimi ilişkiyi çok etkileyen detaylar. Baştan yapamayacağınızı düşündüyseniz o ikna sözlerine aldanmayın hiç.
Ha bir yerde kendini geliştirmiş insanın ne mezunu olduğu önemsiz olur ama aile yapısı, yaşam biçimi bunlar değişmez ve çok büyük sorunlar çıkartabilir.
Buraya konu açtığımdan beri o kadar çok soğudum ki ya, istemiyorum artık zaten yarın maalesefgörüşeceğiz... bir an önce yarın akşam olsun evime doneyım istiyorumuzun vadede sorun yasayacaksınız
hayat tarzlarınızda farklı cunku sadece egıtım farkı degıl mevzu
Buraya konu açtığımdan beri o kadar çok soğudum ki ya, istemiyorum artık zaten yarın maalesefgörüşeceğiz... bir an önce yarın akşam olsun evime doneyım istiyorum
İşte,siz de ikna olmayın. Çünkü istemiyorsunuz.Dun söyledim aslında ama dediğim gibiikna etti yine sırf soğusun diye sigara içtiğimifalanda söyledim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?