eğitim seviyesi sorun olur mu ?

Istisnai durumlar olur ancak genelde hatta cogunlukla erkegin kadina gore egitim seviyesi dusukse, ilk baslarda sorun olmasa da ya da asktan insanin gozu gormedigi icin belki, erkek ilerleyen zamanlarda asagilik kompleksine giriyor ve kadini ezerek kendi seviyesini yukselttigini saniyor. Ve hakaretler, asagilamalar basliyor. Dedigim gibi istosnalar var ama az. O yuzden egitim seviyesinin denkligi onemli.
Anlasabilmek icin uyum onemli ama sizin anladigim kadariyla hic bir yonden uyum gostermiyorsunuz.

Valla o zenginliği kişi kendi çalışarak elde etmediyse genelde aile kontrolünde oluyor ve o paradan da geline pek hayır gelmiyor,varlık içinde yokluk çekiliyor çoğu zaman.

Benim kayın ailem gayri menkul zengini desem yeridir ama onların kendi mülkleri sonuçta eşimle hayal kurarız sadece bi gün bize kalır mı diye :) Onun dışında onların evinde oturup çalışırken onların çocuğumuza bakmaları dışında hiçbir maddi yardımlarını almadık hiç istemedik de. Bi gün miras olarak kalırsa ne ala

Tüm hayat standardımız kendi çalıştığımız gelirlerimiz üzerine kurulu,dolayısıyla kontrolü ve yönetimi bizde,ne aldığımızı ne alacağımızı ne de planlarımızı bilirler. Kendi paranla yaşadığında kendi özgürlüğün var yani,kimseye güvenmeyin konu sahibi.

Ben sorun göremedim iki tarafta birbirini değiştirmeye çalışmasa neden olmasin ki herşey okumak değil neticede

Evlilikle ilgili sorunlardan bihabersiniz gibi geldi bana yorumunuzdan dolayı, bu nedenle bekar olduğunuzu düşündüm
Hayır 5 yıllık evliyim eşimle de 10 yıldır tanışıyorum.İki de çocuk annesiyim.Etrafimdada üni mezunu olup eşi lise mezunu olan arkadaşlarım var Gayette mutlular okumaktan ziyade insanın kendine ne kattığı kendini nasıl geliştirdiği kariyeri önemli bence iki tarafta birbirine saygılı olduğu sürece birbirlerini değiştirmeye çalışmadıkları sürece ne gibi problem yaşayabilirler ki

Ne güzel haklısınız, mutluluklar dilerim bu arada. Zaten benim ailem duysa iş çıkışı boyle biriyle buluşacagımı bir suredir mesajlaştığımı falan üzüntüden mahvolurlar sanırım

Okumak problem olmayabilir, bu kişinin kendini geliştirmesi ile alakalı. Okumuş bir sürü cahil geziyor sokaklarda.
Fakat sevdiğimiz şeyler farklı, aileler farklı demişsiniz bunun da ne derece de olduğu önemli tabi fakat esgeçilemez. Henüz ilişkiye başlamadan iyi düşünmek gerekir.
O istediği kadar şans istesin, gönlü kaptırmadan devreye mantığı sokmak gerek bazen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…