Eğitim ve meslek?

hmyraa_

Hayırlısı ya...
Kayıtlı Üye
14 Mart 2012
3.026
1.726
333
Sakarya
Kızlar merhaba , birbuçuk ay önce birisiyle tanıştim bi anda ikimizde çok etkilendik birbirimizden ve bir bakmişiz sevgiliyiz ama gelin görün ki eğitim anlamında uymuyoruz o lise mezunu ben üniversite pekte kendini gelistirmeye niyeti yok .Meslek olarakta benden daha aşağı bir konumda ( bu arada aşağilamak için demiyorum asla )durumu belirtmek için anlaşilmasi için dedim.Ondan çok hoşlanıyorum çok da güzel vakit geçiriyoruz ama diyorumki boşami vaktimizi çaliyoruz acaba? aramızda bir çekim olduğu içinde işin açiği kestirip atmakta istemiyorum

Bu gibi soru işaretleriniz varsa yürümez.
Yüksek lisans doktora ıvır zıvır bir sürü okul okuyup hiç para kazanmayan tembel insanlar da var.
İlkokul mezunu olup ekmeği taştan çıkaran aklını kullanıp para için de yüzen de.

Adam hırslı mı? Çalışkan mı? Akıllı mı? Vs vs bunlara hayır diyorsanız ı ıh olmaz o zaman

Bence bu kişiden kişiye degisir. Benim için lise mezunu olması büyük ihtimal sorun olur diye düşünüyorum. Ama şöyle de bir şey var bazen kişi üniversite mezunudur fakat kendisini hiç geliştirmemiştir, üniversite mezunu olması sadece diplomadan ibaret oluyor. O yüzden karşımızdaki kişi ile hoş vakit gecirebiliyorsak, hayata bakış açımız benzerse, hayata dair planlar ortaksa, konuşabilecek, paylaşabilecek seylerimiz de varsa o halde eğitim farklılığı yok gibi bir şey diye bakıyorum olaya.

Üniversite mezunu olmak ekstrem bir şey değil artık, her 10 kişiden 12'si üniversite mezunu. Ama kendini geliştirmek istemiyor ve kafa hep tek bir yerde kalıyorsa sıkıntı, bu gibi durumlarda aklıma hep "çocuğu eşcinsel olsa ne tepki verir" sorusu gelir niyeyse. Kendini geliştirmek isteyen okuyup araştıran biri bunun hastalık olmadığının bilincinde olur mesela ama tam tersi biri çocuğu doktordan doktora götürecektir. Konu lise üniversite mezuniyetinden öte bu olmalı bence.

Her köşede üniversite olduğundan sizin hangi üniversite hangi bölüm bence bu da önemli
bölümlerim kötü değil birisi örgün diğerleri aöf 3.üniversitemi okuyorum burda dediğim gibi önemli olan gelişime açik olmak kendimi çok yüksek biri gördüğüm için demedim yani

Haklısınız.Şuan gayet güzel vakit geçiriyoruz ama nasil olur bilmiyorum elbet

Adam neet mi o önemli ( ne eğitimde ne istihdam da demek )

Eğer düzgün bir işte çalışmıyorsa ayrıl tabi, hep diyorum sadece eş değil çocuklarına baba seçiyorsunuz o yüzden iyi bir baba bulmaya çalış

Pek niyeti yok birşeyler yapmaya malesef

İşi düzgün düzenli bir iş ama sanırım birazda vakit gerekicek gibi duruyor

Burda önemli detay şu diplomadan ziyade; kendini geliştirmeye niyeti yok diyorsunuz bu faktör önemli. Yoksa kendini geliştirmiş veya geliştirmeye açık biri olsa derdim sorun yok. Günümüz ilişkilerinde Erkeklerde en büyük sorun içlerindeki özgüvensizlik sebebiyle bizleri aşağıya çekmeleridir. Kendimi geliştireyim yükseleyim değil kadın güçsüz olsun bana muhtaç olsun zihniyetidir. Şimdi sizin ilişki bu yönüyle direk ekside başlayacak gibi. Yarın bir gün bu eksikliği size agresiflik sertlik veya sizi saçma sapan sebeplerle küçük görme gibi konulara evrilebilir. Eskiden bu diploma olayı çok önemli değildi zordu okumak ama günümüzde çok kolay ona rağmen bunu denememesi yerinde sayması aslında gelecek açısından sizi düşündürmesi doğaldır. Atalarımız ne demiş davul bile dnegi dengine

Bana sen muhtaç ol zihniyetinde değil bana çok değer veriyor şimdilik iyi .Ama ilk etapta kendi şunu düşündü aramızdaki bu fark senin açından sorun olurmu dedi ben düşüncelerimi paylaştım seninde kendini gelistirmeni beklerim diye ama gençlikte baya aile sorunlari olmuş zor şeyler yaşamiş odaklanma sorunu var yapmak istiyor ama yapamıyo anladığım nereye varcak bende bilmiyorum

Düzgün düzenli iş nasıl vakit gerektiriyor ?
Yok demek istediğimi yanlış yazdım işi düzenli düzgün o anlamda sıkıntı yok ama şunu demek istedim ben bu durum aramızda problem teşkil etcekmi vakit lazım ozaman anlıycam onu demek istedim :)

Bunu sorması bile bir göstergr yani umursuyor. Zaten dereyi geçene kadar hepsi beyaz atlı prens destekler seni ama sonra veya kavga edin asıl ozamanlar tavrı nasıö görün. Yani bunca zaman iki yıllık bir aöf okumak zor değildir canım. Bu devirde her imkan var bahane arayanada bahanede çok

Bana göre eğitim illa belirli başlı üniversite ve bölümlerden mezun olmak değil devamli kendini geliştirmek ama bilmiyorum oda biraz biraz heves etmeye başladı .Neden birliktesin peki derseniz beni öyle güzel seviyoki ,merak etmesi beni hep. Sevgili değil sadece arkadaş ,dost gibi olması kısa zamanda birşeyleri paylaşmamız hoşuma gidiyor işte :)

Kendini geliştirsin dediğim gibi gerekirse aöf var yani zamanı yoksa. Sevmeye herkes seviyor önemli olan bir insanı tanıyacaksanız negatif pozisyonda neler yapıyor, örneğin kızgınken, kavgalıyken, onun düşüncesine karşıt bir fikriniz varken, çevresinkilere nasıl, bir insanı bu anlarda tanırsınız.

Haklısınız teşekkür ederim :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…