Şundan dolayı takıldı ben hep böyle kariyerli biri olsun isterdim ,kariyerli ama boş adam değil bu arada :) burada konuşulanların ucu çok açik açıklama gereği duyuyorum :) bi anda böyle bir etkileşim olunca işin açiği beklemiyodum kendimdende böyle bir ilişkiye başlamayı:)Arada çok kültür ve görgü farkı yoksa bence sorun olmaz, bunu da en iyi siz bilirsiniz. Ama bu kadar kafanıza takıldığına göre bir seviye farkı var sanırım. Karşı taraf kendini geliştirmeye yanaşmazsa zorluk çekebilirsiniz.
Bir çekim var ama ney bilmiyorum :)) çok haklisiniz ama bunlari düşününce çok vicdan yapıyorum ben onu küçükmü görüyorum sanki diye aslında değil elbetteki görmüyorum . Okuldan kastım esasen aman aman bölümler üniversitelerde değil ben eğitime aşırı derece önem veriyorum yani tek sayfada olsa istiyorumki okunsun bu aöf de olsa bir mücadele edilsin ben 35 yaşındayım hala okuyorum artik insanlar benimle dalga geçiyor :) bòyle bir çevredeyim ama okuyorum kendimden en az 10 yaş küçüklerle sınavlara giriyorum ama kendimle gurur duyuyorum o sınav salonlarina girmek beni gururlandırıyo farkli duygulara giriyorm isterimki eşimde böyle olsun çok iyi bir bölüm okumamişta olabilir ama yeterki bırakmasin benim düşüncem bu .Bakalım sonu nereye varacakŞu devirde üniversite mezunu olmayan mı kaldı? Mezuniyete değer vermeyen ,her yerde üni var diyen arkadaşlar ,buna rağmen nasıl lise mezunu olarak kalınırı da bir açıklarsa çok sevinirimmadem her yerde üni var,nasıl bir çabayla lise mezunu kalınır? Ne olursa olsun üni mezuniyeti değerli benim gözümde. Büyüktür liseden yani,2+2=4 gibi bir şey.
Ve duyduğunuz çekim sadece cinsellik olabilir. İleride aynı dili konuşmamak,denk olmamak,toplum içinde eşinizin mesleğinden gurur duymamak çok büyük problemdir şimdiden söyleyeyim ben
Neden olmasın? Memlekette hiç mi gerizekalı görmediniz?Vakit kaybı görmüş anladığım çünkü erken yaşta baba vefat edince hep çalişmış .Yok canım neden gerizekağlı olsun
Vicdan yapmayın arkadaşım. Bugün siz vicdan yapmazsınız,yarın evlenirsiniz karşınızdaki insan yürüyen kompleks olur,kafanıza o zaman dank eder. Ne gerek var bu riske girmeye? Belli ki siz seviyorsunuz okumayı, yoksa kalkıp bunca çabaya girmezdiniz 35 yaşa kadar. Okumayı seven kadına karşı okumayı sevmeyen erkek var. Kendinize dışarıdan bakın,sizce mantıklı mı bu ilişki?Bir çekim var ama ney bilmiyorum :)) çok haklisiniz ama bunlari düşününce çok vicdan yapıyorum ben onu küçükmü görüyorum sanki diye aslında değil elbetteki görmüyorum . Okuldan kastım esasen aman aman bölümler üniversitelerde değil ben eğitime aşırı derece önem veriyorum yani tek sayfada olsa istiyorumki okunsun bu aöf de olsa bir mücadele edilsin ben 35 yaşındayım hala okuyorum artik insanlar benimle dalga geçiyor :) bòyle bir çevredeyim ama okuyorum kendimden en az 10 yaş küçüklerle sınavlara giriyorum ama kendimle gurur duyuyorum o sınav salonlarina girmek beni gururlandırıyo farkli duygulara giriyorm isterimki eşimde böyle olsun çok iyi bir bölüm okumamişta olabilir ama yeterki bırakmasin benim düşüncem bu .Bakalım sonu nereye varacak
Ay bilemedimde yani bazı konulardada gözlemliyorum onun bilgisi çok çok iyi burada sıkıntı yinede tamamlayabilirdi çok haklisinizNeden olmasın? Memlekette hiç mi gerizekalı görmediniz?
Babası vefat eden daha çok okumak ister,okuyayım da ailemi kurtarayım der arkadaşım. İnanmayın ,belli ki basmamış kafası okumamış. Bir açık öğretim bitirmek ne kadar vakit alır ki?
Mantığıma uymuyo zatenVicdan yapmayın arkadaşım. Bugün siz vicdan yapmazsınız,yarın evlenirsiniz karşınızdaki insan yürüyen kompleks olur,kafanıza o zaman dank eder. Ne gerek var bu riske girmeye? Belli ki siz seviyorsunuz okumayı, yoksa kalkıp bunca çabaya girmezdiniz 35 yaşa kadar. Okumayı seven kadına karşı okumayı sevmeyen erkek var. Kendinize dışarıdan bakın,sizce mantıklı mı bu ilişki?
Yarın siz üzüleceğinize,bugün o üzülsün. Bu devirde de lise mezunu kalmasın yani,benim 1920doğumlu ninem bile okumuştu. Kendinizi aza tamah etmek zorunda bırakmayın.
Aynen okumanın yaşı yok,dedeler nineler torunlarına özenip üniye gidiyor,defalarca örneğini gördüm. Gencecik bir insanın bu denli çabasız oluşu soru işareti.Ay bilemedimde yani bazı konulardada gözlemliyorum onun bilgisi çok çok iyi burada sıkıntı yinede tamamlayabilirdi çok haklisiniz
Herşeyiyle tamam olmuyor zaten,çoğu şeyiyle tamam olması yeterli. Çoğu şey konusunda da kriterleriniz belli olmalı. Mesleki denklik,maddi denklik,manevi denklik. Bunlar uysun,kalanına bakmayın bile.Mantığıma uymuyo zatennebileyim sevmek sevimeyi özlemişim yaa sanırım :) şöyle herşeyiyle tamam diyeceğim bir adam çıkmadıki
Ay benimde kafam karıştıAynen okumanın yaşı yok,dedeler nineler torunlarına özenip üniye gidiyor,defalarca örneğini gördüm. Gencecik bir insanın bu denli çabasız oluşu soru işareti.
Gerizekalı olabilir diyen arkadaşa da çok güldüm bu arada,haklı valla. Etrafta gerizekalıdan bol ne var allasen
Hiç karışmasın,hesap ortada. Boş yere vakit harcamayın. Yüzüne de vurmadan yol yakınken gönderin gitsin.Ay benimde kafam karıştı
Haklısınız teşekkür ederimHerşeyiyle tamam olmuyor zaten,çoğu şeyiyle tamam olması yeterli. Çoğu şey konusunda da kriterleriniz belli olmalı. Mesleki denklik,maddi denklik,manevi denklik. Bunlar uysun,kalanına bakmayın bile.
Ya ne alaka Allah aşkına.Herkes okumak zorunda değil.Belki maddi imkanı yoktu okumadı adam.Gelisme derken kastın ne? Eksiği varsa niyetin ileriye dönükse sen tamamla onu.Kızlar merhaba , birbuçuk ay önce birisiyle tanıştim bi anda ikimizde çok etkilendik birbirimizden ve bir bakmişiz sevgiliyiz ama gelin görün ki eğitim anlamında uymuyoruz o lise mezunu ben üniversite pekte kendini gelistirmeye niyeti yok .Meslek olarakta benden daha aşağı bir konumda ( bu arada aşağilamak için demiyorum asla )durumu belirtmek için anlaşilmasi için dedim.Ondan çok hoşlanıyorum çok da güzel vakit geçiriyoruz ama diyorumki boşami vaktimizi çaliyoruz acaba? aramızda bir çekim olduğu içinde işin açiği kestirip atmakta istemiyorum
Genelde sorun oluyor biliyorsundur ama hayatta istisnalar var hep. Bol bol siyaset, hayat felsefesi, çocuk bakımı gibi konuları konuş. Orada anlarsın ne derece uyuştuğunuzu ancak fikrin ana temasına değil, söyleyiş şekline bakacaksın. Fikirleri uysa sana dahi, dile getiriş şekli de sana benziyor mu ve eğitimine uygun mu diye. Ve tabi açık fikirliliğine bak. Bir tartışmada seni anlamaya çalışarak ve orta yolu bulmaya çalışarak mı konuşuyor yoksa seni ikna etmek için mi? Bu tarz şeyler eğitim seviyesini gösterir ama okul olarak değil kendini eğitme seviyeni ki en önemlisi buKızlar merhaba , birbuçuk ay önce birisiyle tanıştim bi anda ikimizde çok etkilendik birbirimizden ve bir bakmişiz sevgiliyiz ama gelin görün ki eğitim anlamında uymuyoruz o lise mezunu ben üniversite pekte kendini gelistirmeye niyeti yok .Meslek olarakta benden daha aşağı bir konumda ( bu arada aşağilamak için demiyorum asla )durumu belirtmek için anlaşilmasi için dedim.Ondan çok hoşlanıyorum çok da güzel vakit geçiriyoruz ama diyorumki boşami vaktimizi çaliyoruz acaba? aramızda bir çekim olduğu içinde işin açiği kestirip atmakta istemiyorum
Bakın, değer her ilişkide olmalı zaten, arabanında direksiyonu var diye araba alınmaz. Ekstra parametrelere bakılır. Siz bence içinizdeki yaralı çocuğu bir iyileştirin, ebeveynlerinizden alamadığınız o ilgi, sahiplenmeyi dışarıda aramayın, yaranıza siz merhem olun. Denklik önemli, eğer arada ilgi alanı, vizyon farkı varsa ilerde sorun olur. Bu sefer başka şeylerle seni aşağı çeker. Yok yizün sivilceli, yok memen büyük değil, yok bacakların çarpık vs vs. Doğal seçilimde, eril-dişil denge vardır. Eril yol gösterir, hedef odaklıdır, lütfen siz ilişkiye dişil olarak girin. Bunları düşünmeniz çok doğal. SevgilerleBana sen muhtaç ol zihniyetinde değil bana çok değer veriyor şimdilik iyi .Ama ilk etapta kendi şunu düşündü aramızdaki bu fark senin açından sorun olurmu dedi ben düşüncelerimi paylaştım seninde kendini gelistirmeni beklerim diye ama gençlikte baya aile sorunlari olmuş zor şeyler yaşamiş odaklanma sorunu var yapmak istiyor ama yapamıyo anladığım nereye varcak bende bilmiyorum
Evet biraz öyle malesef dediğiniz gibi yapacağım sanırım teşekkürler :)Yani yani bana olmaz gibi geldi konu sahibesi ama sen bilirsin tabi yine de. Zihinsel açıdan farklı yerlerdesiniz, sen okumaktan çğrenmekten keyif alan biriyim yazmışsın ama adam tınnn sanki. Çok da bağlanmadan flört gibi biraz vakit geçir bak, sonra otur düşün istiyor muyum diye.
İçimde iyileştiremediğim kocaman bir boşluk var işte o öyle iyi geldki uzun süredir kimseden böyle ilgi sevgi görmemiştimBakın, değer her ilişkide olmalı zaten, arabanında direksiyonu var diye araba alınmaz. Ekstra parametrelere bakılır. Siz bence içinizdeki yaralı çocuğu bir iyileştirin, ebeveynlerinizden alamadığınız o ilgi, sahiplenmeyi dışarıda aramayın, yaranıza siz merhem olun. Denklik önemli, eğer arada ilgi alanı, vizyon farkı varsa ilerde sorun olur. Bu sefer başka şeylerle seni aşağı çeker. Yok yizün sivilceli, yok memen büyük değil, yok bacakların çarpık vs vs. Doğal seçilimde, eril-dişil denge vardır. Eril yol gösterir, hedef odaklıdır, lütfen siz ilişkiye dişil olarak girin. Bunları düşünmeniz çok doğal. Sevgilerle
Şu an içinizdeki yaralı çocuk tatmin olunca, o zaman sorunlar başlayabilir. Flört edin, tanıyın, ortak noktalar var mı bakın, ama eğer olmuyorsa bitirin. Bunu zaman gösterir. Şimdilik anın tadını çıkarın. Carpe diem.İçimde iyileştiremediğim kocaman bir boşluk var işte o öyle iyi geldki uzun süredir kimseden böyle ilgi sevgi görmemiştimaramızda fark çok mantık olarak hiçbir mantiği yok.Ama tabiki sırf boşluğumu dolduruyor diyede birlikte değilim birşeyler hissediyorum nebileyim yaninda huzurluyum zaman ne gösterecek bilmiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?