Peki ŞampiyonTabi ki okuyorum benim gibi gelecekteki iş hayatına kadar düşünen bir insan okumayı es mi geçecek,şu an yaşı küçük elimizdekiler yetiyor,kreşten alıyoruz kendim masal anlatıyorum ona..bazen boyama kitaplarından kendi hayal gücü ile sadece resimlere bakarak bana masal anlatmasını istiyorum..yani sakin ol şampiyon,kendim eğitimli biriyim ve oğlumun eğitimine en az sizin kadar önem göstereceğimden emin olabilirsiniz..ne desem hep bi eleştiren çıktı ya olacak iş değil,Nasreddin hocanın bu konu temalı bi fıkrası var onu da okuyorum oğluma rahat olun..
+1000000...Merhaba" hırçın su ' "yun annesi..
Bir süre etkilenir sonra geçer düzelir konuşması,kızım okula başladığında şiveli bir çocuktan etkilenmişti çok tatlı komik gelmişti bize bir iki ay sürmedi alıştı unuttu onu.Slm kızlar...g.doğuluyum ve memleketimde oturuyorum,istanbul türkçesi konuşmasamda şivem yok,eşimin de yok,3,5 yaşında bi oğlum var...
Komşumun oğlu da 3,5 yaşında ve çok iyi anlaşıyorlar oğlumla sürekli beraber oynamak istiyorlar tabi şu süreçte git gel yok ama öncesinde oluyordu,ikimizde ev sahibiyiz süreç bittiğinde yine görüşeceğiz ister istemez,onun oğlu çok şiveli konuşuyor oğlum bu durumdan etkilenir mi onun da konuşması bozulur mu,ya da temeli zaten düzgün etkilenmez mi,ya da en çok iletişim kurduğu anne baba da olmayınca çevresindeki tek kişinin şivesi etkilemez mi..
Siz kimsiniz..yorumunuz da sizin kadar saçma..neyin ya da kimin annesi olduğum sizi ilgilendirmez..ha çok merak ediyorsan söyleyeyim kim olduğumu..sen evinde yan gelip yatıp hastalık geçsin diye beklerken ben o her akşam yayınlanan covid testlerini yapan kişiyim..çok şükür oğlumun gurur duyulacak bi annesi var..Merhaba" hırçın su ' "yun annesi..
Polemik yaratmaya çalışmayın,başka konuya alalım sizi..+1000000...
Çok teşekkür ederim size..hayır o değil baştan belirttim memleketim burası diye ben nasıl ırkçılık yapabilirim..kendi memleketim ya,kimseye yapmam zaten de konuda belirttiğim şive benim yöremim şivesi,hala da anlamamak da direniyorlar..bazıları sadece mutsuz hayatlarını burda başkalarına saldırarak başkalarını da mutsuz etmeye odaklanıyorlar ama yemezler..Bazı şeyleri burda gereksiz linç haline getiriyorsunuz arkadaşlar.
Siz şive seviyor sevimli buluyor olabilirsiniz. Ama pek çok insan düzgün bir konuşma tarzını tercih eder.
Köylerimizden çıkıp şehirlerde başka hayatlara girdik. Aynı köylü insanlar aynı şiveyle anlaşıyor olabilir ama yüzlerce şiveyi anlayamadığımız bir hayattayız. Haliyle artık herkes farklı yörenin şivesiyle konuşsa kimse kimseyle anlaşamaz. Şive istememek de çok normal.
Benim oğlum Ege, Karadeniz karışık kökenli. Hiçbirinin şivesini istemem. Bu ırkçılık değil. Bir tarafı beğenmemek de değil. Düzgün bir Türkçeyle konuşmasını ve herkes tarafından anlaşılmasını isterim. Bunda da bir terslik yok.
Buraya yazan bir kadını iki erkekle aynı masaya oturtsak biri güzel bir ses tonuyla, güzel tonlamayla şivesiz konuşsa diğeri herhangi bir işin şivesiyle konuşsa açık ara ilkini tercih eder.Çok teşekkür ederim size..hayır o değil baştan belirttim memleketim burası diye ben nasıl ırkçılık yapabilirim..kendi memleketim ya,kimseye yapmam zaten de konuda belirttiğim şive benim yöremim şivesi,hala da anlamamak da direniyorlar..bazıları sadece mutsuz hayatlarını burda başkalarına saldırarak başkalarını da mutsuz etmeye odaklanıyorlar ama yemezler..
Tabi ki okuyorum benim gibi gelecekteki iş hayatına kadar düşünen bir insan okumayı es mi geçecek,şu an yaşı küçük elimizdekiler yetiyor,kreşten alıyoruz kendim masal anlatıyorum ona..bazen boyama kitaplarından kendi hayal gücü ile sadece resimlere bakarak bana masal anlatmasını istiyorum..yani sakin ol şampiyon,kendim eğitimli biriyim ve oğlumun eğitimine en az sizin kadar önem göstereceğimden emin olabilirsiniz..ne desem hep bi eleştiren çıktı ya olacak iş değil,Nasreddin hocanın bu konu temalı bi fıkrası var onu da okuyorum oğluma rahat olun..
Merhaba" hırçın su ' "yun annesi..
Peki Şampiyon
Evet bebekler doğdukarı günden itibaren dil gelişimi ve algıları başlar ebebynler bebklerin rol modelidir ne duyarlarsa hafızaya kayderler.
bebekler özellikle çocukların yanında dahada dikaktli olunması gerekir.
Eğitimnde söyleyeceğim en önemli kural çocuklarınızı kitap larla hemen tanıştırın çok güzel masal hikaye ve etkinlik kitapları eğitim kartları hatta banyo kitapları var
Unutmayalım bebekler bizim herşeyimiz.
Siz kimsiniz..yorumunuz da sizin kadar saçma..neyin ya da kimin annesi olduğum sizi ilgilendirmez..ha çok merak ediyorsan söyleyeyim kim olduğumu..sen evinde yan gelip yatıp hastalık geçsin diye beklerken ben o her akşam yayınlanan covid testlerini yapan kişiyim..çok şükür oğlumun gurur duyulacak bi annesi var..
Sen bana iş çıkaramazsın,dokunmam sana..gerçekten eğitimciler dedim...sözde eğitimci olup millete sataşan,insanları kışkırtmak için laf atanları değil...Evde yatiyosam şanslısın sana iş çıkarmıyorum bilincliyim demektir
Ben kimim ? başlığına konu olan kişiyim
Bazı şeyleri burda gereksiz linç haline getiriyorsunuz arkadaşlar.
Siz şive seviyor sevimli buluyor olabilirsiniz. Ama pek çok insan düzgün bir konuşma tarzını tercih eder.
Köylerimizden çıkıp şehirlerde başka hayatlara girdik. Aynı köylü insanlar aynı şiveyle anlaşıyor olabilir ama yüzlerce şiveyi anlayamadığımız bir hayattayız. Haliyle artık herkes farklı yörenin şivesiyle konuşsa kimse kimseyle anlaşamaz. Şive istememek de çok normal.
Benim oğlum Ege, Karadeniz karışık kökenli. Hiçbirinin şivesini istemem. Bu ırkçılık değil. Bir tarafı beğenmemek de değil. Düzgün bir Türkçeyle konuşmasını ve herkes tarafından anlaşılmasını isterim. Bunda da bir terslik yok.
Slm kızlar...g.doğuluyum ve memleketimde oturuyorum,istanbul türkçesi konuşmasamda şivem yok,eşimin de yok,3,5 yaşında bi oğlum var...
Komşumun oğlu da 3,5 yaşında ve çok iyi anlaşıyorlar oğlumla sürekli beraber oynamak istiyorlar tabi şu süreçte git gel yok ama öncesinde oluyordu,ikimizde ev sahibiyiz süreç bittiğinde yine görüşeceğiz ister istemez,onun oğlu çok şiveli konuşuyor oğlum bu durumdan etkilenir mi onun da konuşması bozulur mu,ya da temeli zaten düzgün etkilenmez mi,ya da en çok iletişim kurduğu anne baba da olmayınca çevresindeki tek kişinin şivesi etkilemez mi..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?